Eğitim Sivil Toplum Kuruluşlarının İanesine Bağlı Olmamalı!

Gazeteci-Yazar-Yapımcı

Eğitim Sivil Toplum Kuruluşlarının İanesine Bağlı Olmamalı!

İletigönderen Ram » Pzr Haz 07, 2009 14:38

Eğitimde iane kültürüne son verilmeli... Gelin son gelişmeler ışığında eğitimde iane kültürünü bir düşünelim...

Bir yanda 'kardelenler' 'baba beni okula gönder' kampanyaları bir yanda F tipi yardımlar... Bunda bir terslik yok mu? İANELERLE mi çocuklarımız okumalı... Birilerinin insafına mı kalmış - kalacak Ayşelerin Mehmetlerin öğretim hakkı?!!

Biz TÜM çocuklarımızın layık oldukları eğitimi almaları için, herkesi kapsayan bir SİSTEM istiyoruz... Batı'nın dayattığı iane kurumları ve sivil toplum örgütlerinin denetlediği bir eğitim dilenciliği değil...

O nedenle tüm bu 'yardım' mantığına, kömür dağıtımı gibi BUNA da karşı durmalıyız...

Tüm çocuklar falanca derneğe ulaşma zorunluluğu olmadan, feodal baskılar altında kalmadan EĞİTİM HAKKI ALABİLMELİ, İŞ BULABİLMELİ, KONUT HAKKI OLMALI ve Aç kalmamalı...

Bu işler sivil toplum kuruluşlarının değil MİLLÎ bir HÜKÜMETİN işidir... Gerisi işi sulandırmaktır, unutturmaktır...

Kaynak: http://www.banuavar.com.tr/?pg=news&id=67
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x