Kurtlar Vadisi Pusu 5.Bölüm Yorumları

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kurtlar Vadisi Pusu 5.Bölüm Yorumları

İletigönderen Veled » Prş May 17, 2007 7:31

İŞTE 5.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Tataroğulları ve Polat Alemdar arasındaki güç gösterisi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5. bölümüne damgasını vuracak. İhaleyi iptal ettiren ve bununla da yetinmeyip Halo Ağa’yı vurduran Tataroğlu ailesi, Polat Alemdar’dan gelecek bir cevaba hazırlıklıdır. Ailenin sağ kolu Yalçın Bulut, bütün önlemleri almıştır. Ama Polat Alemdar ve ekibinin planı da bir o kadar sağlamdır. Uzun bir aradan sonra zor bir karar verip yeniden eline silah almak zorunda kalan Polat Alemdar, Tataroğulları’nın oğlu Fuat Tamer’i kaçırır. Artık savaş başlamıştır!

Resim
Resim
[img]http://img527.imageshack.us/img527/512/53fm5.jpg[/img]
Resim
[img]http://img156.imageshack.us/img156/242/55gu9.jpg[/img]
Resim
[img]http://img156.imageshack.us/img156/5401/57hi5.jpg[/img]
Resim
[img]http://img527.imageshack.us/img527/1377/59kf3.jpg[/img]
[img]http://img156.imageshack.us/img156/9066/510om9.jpg[/img]
Resim
[img]http://img527.imageshack.us/img527/493/512zh9.jpg[/img]

En son Veled tarafından Cum May 18, 2007 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Hasta » Prş May 17, 2007 23:11

Valla,süperdi...Polat tam karizma idi,raconu koydu! :artis: Anlaşılan,Halo'da yaşayacak...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen AlpereN » Prş May 17, 2007 23:25

bence süperdi acaip keyif aldım açıkçası özellikle eve girme sahnesi süperdi
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Ram » Prş May 17, 2007 23:42

Polat, Tuncay ile hastahanede konuşurken, intikam mesajları veren Polat yapmacıktı. Ağzından tükürükçükler çıkaran, dayak yemiş ve hepsini döveceğim diyen çocuk gibiydi. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Batuhan Önder » Cum May 18, 2007 8:26

Söylenecek söze gerek yok. Herşey ortada. :) Dün kü bölmü güzeldi. Ama Polat biraz çocuksu davrandı ne biçim intikam alıyor. Git Tuncay'ın yanına daya silahı kafasına vur işte bu iş bu kadar basit.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Hasta » Cum May 18, 2007 8:33

Batuhan Önder, :shock: yok ya,o kadar da değil...N'apıyon yavv,ormanda keklik mi avlıyon? :kikirik: :mrgreen: Adamlar ne biçim korunuyo!... :wink: Tuncay nerden çıktı hem?!!! :shock: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen mrs.alemdar » Cum May 18, 2007 13:00

en beğendiğim yerler
1 öncelikle..tabiki fuat ın kaçırılışı
2 halonun helikopterle hastaneye götürülmesi
3 son sahne FİNAL MUHTEŞEMDİ
EY ÇATLI REİS..SEN TARİHİ YAZDIN ..TARİHTE SENİ
Allah bİzİ Şu "vatani kurtaracaĞiz" dİyenlerden kurtarsin..
Mehmet Akif Ersoy

imza boyutunuzu gözden geçirin...
Kullanıcı küçük betizi
mrs.alemdar
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen creative » Cum May 18, 2007 13:11

halonun ölmesi için 2-3 bölüm daha var o 2-3 bölümde de polat yakaladığı adamın dünyasını başına yıkacak
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Veled » Cum May 18, 2007 15:06

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ki bölüme bakıldığında bizlere işte budur dedirtmiştir pana film ekibine teşekkürü bir borç biliyorum aksiyon, duygu hangi duyguyu ararsanız vardı içerisinde müzikler harika idi remixler hakkında zaten konusma gereği bile duymuyorum gökhan kırdar mükemmel bir iş çıkartmıştı gerçekten polat alemdar silahtan da şiddet unsurundan da vazgeçmişti bunu görmüş olduk ancak dayısının ölmesi onu kendisine getirtti öyle ki eski polatvari hareketlerini izlemek gerçekten çok güzeldi polat aslan amca gibi davranıyordu daha önceki bölümlerde şimdi ise gördük ki eski polat alemdar karşımızda ahu torosu terslemesinden ise son derece memnunum :D adamın dayısı ölmüş sen ona ihaleyi soruyorsun işe bak halil ibrahim kapar ise anladığım kadarıyla senaristlerimiz tarafından öldürülmeyecek eğer öldürme niyetinde olsalardı orada canını verirdi halo onun için ümidim yoktu ama halonun ölmeyecek olması büyük ihtimal ile öyle olacak gerçekten çok sevindim :D çünkü polat alemdar final sahnesinde eğer halo ölürse fuat tamer ölecek dedi daha 6.bölümde iki karekteri birden diziden çıkartmayacaklardır dizinin en beğendiğim sahnesi ise fuat tamerin kaçırılması ve halonun hastaneye götürülmesi idi halo ile konusmaları aralarında geçen replikler tüylerimi gerçekten diken diken etti sonuç olarak umuyorum ki halo dayımız ölmeyecek polat alemdar oğluna karşılık davut tataroğlundan ihaleyi isteyecek gibi geliyor bana bu arada yalçın bulutunda işi zor patronunu zor durumda bıraktı :D fırça yiyeceği kesin :wink: kurtlar vadisi 5.bölümü ile ne kadar kaliteli oldugunu gösterdi bu arada söylemeden geçemem erhan yine espririleri ile mükemmeldi renk kattı benim adetimdir övgülerden sonra eleştiri de getiririm pana film ekibi sadece kurtlar vadisi ile anılmak istemiyorsa ayrılık devam etsin mükemmel bir dizi idi :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Batuhan Önder » Cum May 18, 2007 17:35

NuNNi, :kikirik: Valla o nereden çıktı. :D

Ama dün porshce'yi delikanlıdan alışı süperdi. Arabayı aldı geri getirecem dedi çoçuk tamam abi diyor. :kikirik:
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Egeli » Cum May 18, 2007 18:24

İdare ederdi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724