Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ki bölüme bakıldığında bizlere işte budur dedirtmiştir pana film ekibine teşekkürü bir borç biliyorum aksiyon, duygu hangi duyguyu ararsanız vardı içerisinde müzikler harika idi remixler hakkında zaten konusma gereği bile duymuyorum gökhan kırdar mükemmel bir iş çıkartmıştı gerçekten polat alemdar silahtan da şiddet unsurundan da vazgeçmişti bunu görmüş olduk ancak dayısının ölmesi onu kendisine getirtti öyle ki eski polatvari hareketlerini izlemek gerçekten çok güzeldi polat aslan amca gibi davranıyordu daha önceki bölümlerde şimdi ise gördük ki eski polat alemdar karşımızda ahu torosu terslemesinden ise son derece memnunum

adamın dayısı ölmüş sen ona ihaleyi soruyorsun işe bak halil ibrahim kapar ise anladığım kadarıyla senaristlerimiz tarafından öldürülmeyecek eğer öldürme niyetinde olsalardı orada canını verirdi halo onun için ümidim yoktu ama halonun ölmeyecek olması büyük ihtimal ile öyle olacak gerçekten çok sevindim

çünkü polat alemdar final sahnesinde eğer halo ölürse fuat tamer ölecek dedi daha 6.bölümde iki karekteri birden diziden çıkartmayacaklardır dizinin en beğendiğim sahnesi ise fuat tamerin kaçırılması ve halonun hastaneye götürülmesi idi halo ile konusmaları aralarında geçen replikler tüylerimi gerçekten diken diken etti sonuç olarak umuyorum ki halo dayımız ölmeyecek polat alemdar oğluna karşılık davut tataroğlundan ihaleyi isteyecek gibi geliyor bana bu arada yalçın bulutunda işi zor patronunu zor durumda bıraktı

fırça yiyeceği kesin

kurtlar vadisi 5.bölümü ile ne kadar kaliteli oldugunu gösterdi bu arada söylemeden geçemem erhan yine espririleri ile mükemmeldi renk kattı benim adetimdir övgülerden sonra eleştiri de getiririm pana film ekibi sadece kurtlar vadisi ile anılmak istemiyorsa ayrılık devam etsin mükemmel bir dizi idi