Yazar: Mustafa YILDIRIM
Ulus Dağı Yayınları Ltd.
Ağustos 2010
ISBN 978-975-6047-16-3
Kâğıt: Enzo Creamy 60 g
Boyut: 13,5 X 21 cm
328 sayfa
Kapak: Kuşe Renkli 350 g
20 TL (KDV İçinde)
SİVİL ÖRÜMCEĞİN NATO-TSK-POLİS- AKADEMİSYEN-GENÇLİK AĞI
|
Arka Kapaktan:
Sivil Örümceğin Ağında askerler, polisler, gençler, Amerikan-İsrail örgütlerinin kurslarından geçiriliyor. Amerikan devleti, tüm örgütleriyle Türkiye’de genç liderler yaratıyor. NATO’nun sivil-asker şebekesi de gençliği içine çekiyor; üniversiteli gençler yabancı teşkilatların tezgahında birer Amerikan militanına dönüşüyor. Yan-sivil Amerikan kuruluşlarının profesyonelleri TBMM'ye giriyor. "Ilımlı İslâm Devrimcileri" Amerika'da açılımın altın madalyasını takıyorlar; İngiltere'de "Büyük Haç Şövalyesi" kılıcını kuşanıyorlar. Ahir Zaman Azizleri İsa Mesih Kilisesi, hayırseverlik maskesiyle Türkiye'ye yayılıyor. Yunanlılar Ege Bölgesi'ne yerleşmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Como kıyısında CIA'cılarla buluşanlar medyada gereğini yapıyorlar. Cumhuriyet devletinin yıkımında CIA emektarlarının 62 yıllık emekleri var; Türkiye'de çalışan ajanların adları, çalışma yılları belli. |
“Bu ülkeler (ABD – Batı Avrupa) ve bu ülkelerle yakın işbirliği içindeki diğer ülkeler dünya üzerinde ‘işleyen merkez’ olarak adlandırılmakta, geri kalan ülkeler ise ‘bütünleşememiş boşlukta’ gösterilmektedir. Ve ikinciler için gelecek, bir kâbustan ibarettir. Her biri kısırlaştırılarak, etkisizleştirilerek dünya kovanının işçi arıları yapılmaktadırlar.” Org. Hilmi Özkök
“Sayın Genelkurmay Başkanım (Hilmi Özkök)… küresel anlamda çok önemli tespit ve analizlerde bulundular… büyük bir birikime dayalı fevkalade isabetli değerlendirmeler.” Org. M. Yaşar Büyükanıt
“Kâinat Kitabı, fiziğin, kimyanın, matematiğin, astrofiziğin kaynağı sayılacak bu besteyi, senfonizmayla seslendirme meselesi… inanmış bir insanın… Batı'yla entegrasyon karşısında, Amerika ile entegrasyon karşısında olması düşünülemez.” Fethullah Gülen
“Türkiye’nin ABD ile olan ilişkileri, belirli bir konuya bağlanamayacak kadar geniş ve kapsamlıdır… Türk Amerikan ilişkileri iki ülkenin ortak değerleri üzerine inşa edilmiştir, köklüdür, tarihidir… demokrasi ve hukuk dışına çıkan hiç bir personel TSK’da barınamaz.” Org. İlker Başbuğ
“İstanbul’da üniversite öğrencisiydim. konvoyunuz geçerken size el salladım. Yakınlarıma, ’Bugün İngiltere Kraliçesi’ni gördüm’ diyerek, duyduğum heyecanı anlattım… Majesteleri (II. Elizabeth), kaderin cilvesine bakın ki o tarihten tam 37 yıl sonra şimdi sizi Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olarak ağırlıyorum. Bundan da büyük şeref duyuyorum.” Abdullah C. Gül
Ulus Dağı Yayınları Kültür Basım ve Tic. Ltd. Şti.
0312 418 08 73 - udyay8@gmail.com
Genel Dağıtım: DOST
Tel: 0312 430 48 95
Faks: 0312 435 75 96