Tuncay Özkan'dan Obama'ya mektup

Genel & Güncel Konular

Tuncay Özkan'dan Obama'ya mektup

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Nis 04, 2009 13:02

Özkan'dan Obama'ya mektup

Ergenekon tutuklu sanığı Tuncay Özkan, ABD Başkanı Barracak Obama'ya Silivri Cezaevi'nden bir mektup yazdı.

AKP'nin, "Bush lobicileri Richard Perle Cüneyt Zapsu, Paul Wolfowitz Egemen Bağış" aracılığı ile ekonomide kendi gruplarını kayırıp, medyayı susturup, karşıtlarını batırarak dikensiz gül bahçesi yarattığını savunan Tuncay Özkan, "Türkiye'nin "Laik" kimliğini "Fundamentalist" bir örgütlenmeyle yıkmak için 2000'den bu yana kurgulanan "Ergenekon" adlı soruşturmayla bütün muhalifleri ceza evine attılar. Buna gerekçe olarak 5 Kasım 2007 tarihinde George Bush ile Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington'da yaptıkları görüşmeyi gösterdiler." ifadelerini kullandı.

Tuncay Özkan'ın mektubu şöyle devam ediyor:

Bu görüşmede Dale.C.Stoffel adlı CIA ajanının Irak'ta öldürülmesinin gündeme geldiği, Bush ailesi adına Irak'ta silah lobisini yöneten ve 40 milyar dolarlık silah ganimetini İsrail'e taşıyan Stoffel'in Türkiye'de "Ergenekon" olarak bilinen oluşum tarafından öldürüldüğü, Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bush'a aktarılmış. Bush da bunların cezalandırılması için her şeyin yapılmasını istemiş. Bunlar, Erdoğan'ın en yakınındaki gazeteciler tarafından yazıldı. Bush'un bu desteği; Türkiye'de benim de aralarında bulunduğum muhaliflerini susturmak için, tutuklatmak olarak kullanan Akp iktidarı, ülkemi din faşizmine taşımaktadır. Siyasetin referansı İslami kurallar haline gelmiştir.

Bütün politikalarını tek sesli bir Türkiye amacına hizmet ve "Laiklik" karşıtlığına konuşlandıran Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesinin Partisi AKP ve kendisi hakkında verdiği "Laiklik karşıtlığının odağı" olduğu kararına aldırmadan, zulmüne devam etmektedir. Benim "Recep Faşizmi" diye tanımladığım davranış biçimi gücünü Amerika'dan almaktadır.

Sayın Başkan Obama,

Bu din Faşizminin Türkiye'yi ele geçirmesi ve batılı bir demokrasi olma yolunda inanılmaz mesafe kateden ülkemi Hamas Örgütünün yanına koymasına, hukukun üstünlüğüne inanan vicdanınızla mı izin vereceksiniz? Türkiye'de Museviler gibi İslam dışı dini azınlıkların hedef gösterilmesine, toplumun İranlaştırılmasına sessiz mi kalacaksınız?

Türkiye'de muhaliflerin "Amerika istiyor", "CIA böyle uygun görüyor" denilerek susturulmasına ve Türkiye'nin Guantanamosu "Silivri Cezaevi"ne hukuk dışı olarak konulmasına siz de Bush gibi "Evet" mi diyeceksiniz?

Türkiye'nin istikrarsızlaştırılıp bir iç kaosa götürülmesi midir amaç? Böyle olursa, bölgenin bir felakete sürükleneceği açıktır. Dünya cehennem olur.

Başkan Obama,

Dünya'ya yapacağınız en büyük kötülük Türkiye'de din faşizmine destek vermeniz, "Ilımlı İslam", "Büyük Ortadoğu projesi" gibi Bush dönemi lobiciliklerini sürdürmeniz olur.

Türkiye Hamas gibi fundamentalist dinci örgütlere kayıyor. Faşizm Türkiye'de, "Amerika istiyor" yalanıyla her baskıyı uyguluyor. Bu doğru mudur? Amerika, Türkiye'yi "Din Faşistlerinin" yönetmesini, Türkiye'nin Hamas ile birlikte olmasını, demokrasiyi terk etmesini, "Laikliği" bırakmasını mı istiyor?

Başkan Obama,

Bu sorularımın yanıtını "Evet" olarak verir, yada o anlama gelecek uygulamalar yaparsanız, biliniz ki : "En son umutlar ölür".

Türkiye'yi bu din faşizmine karşı savunmak için her şeyi yapmaya, ülkemde hukukun üstünlüğü ve laik demokratik Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşaması için Mustafa Kemal Atatürk'den devraldığımız "Mücadele" "Devrim" ve "Aydınlanma" ruhuyla sizinle de yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğimi bildirmekten mutluluk duyarım. Böyle bir tutum takınır, Bush'un Türkiye Politikalarını sürdürür, din faşistlerinin Türkiye'yi ve Dünya'yı felakete sürüklemelerinde onlara destek olursanız, size bağlanan umutları da söndürürsünüz.

Başkan Obama…

Dünya sizden bütün sorunların çözümünü beklemiyor. Sizden "Barış", "Demokrasi" "Hukuka" uygunluk ve ulusların haklarına saygı duymanızı bekliyor.

Bush "Ya bendensin ya teröristsin" dedi.

Obama "Biz iyisiyle kötüsüyle Dünya'yı barış ve mutluluk için kucaklıyoruz" demeli ve nerede olurlarsa olsunlar faşistleri desteklememelidir. Lobilerin, çıkarları için ulusları, insanları yok eden yönetimleri desteklememelidir.

Ben ülkemdeki din faşistlerinin susturmak için tutuklattığı gazeteci Tuncay Özkan olarak, sizden bunların dışında hiçbir şey istemiyorum.

Size inanmak, güvenmek, Türkiye ve Amerika'nın barış kültürüne, medeniyete, insan uygarlığına el ele katkı sunmasını görmek istiyorum. Yoksa sizin de Bush'dan farkınız olmaz. Lütfen bu konu ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi bana iletiniz. "Demokrasi" ve "Laikliği" savunduğum için mi Amerika tarafından, AKP kullanılarak cezaevine atıldım?

Amerika'nın yeni yönetimi de Bush dönemindeki gibi "Özgürlük", "Hukuk" ve "İnsan Haklarını" hiçe mi sayıyor? Bana yanıt veriniz!

Başkan Obama

Ailenizle birlikte mutluluk, barış ve başarı içinde yaşamanızı, Dünya ve insanlık için güzel şeyler yapmanızı temenni ederim.

Saygılarımla

Tuncay Özkan
Silivri 4 No.lu Cezaevi
F/7 hücresi
Silivri/İstanbul/Türkiye

Kaynak
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen antalyalim » Cmt Nis 04, 2009 16:55

Delikanli adamsin Tuncay Özkan helal olsun sana ve senin arkandan yilmadan yorulmadan gelen sevenlerine
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cmt Nis 04, 2009 18:18

Ah Tuncay ah sen bilmezsen kim bilsinki
Bunlar degilmi sizleri hapise attiranlar
Sen simdi düsmanindan aman dileniyorsun
Kardesim bunlar bizi hep kullandilar
Obama kimki sen ona mektub yaziyorsun
Arkasindaki silah ve petrol sirketleri varken.
Sana tek yardimci olacak kisiler TÜRK Milletidir.
Recep, abdullah,bir koyup bes alamayan özal,ciller,mesut vs. bunlar
bagimli kardesim Tuncay, bagimli bunlarin donuna varasiya kadar coniler veriyor.
Sen mektubunu bize yaz biz seni en iyi anlayanlariz.
Seni ve sucsuzca iceride yatanlara sabir diliyorum
Elimizden fazla bir sey gelmiyor su basimizda %40 uyudugu müddetce.
Ve su Baykal efendi CHP'yi birakmadigi sürece.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen kamil » Cmt Nis 04, 2009 19:39

obama dan hak hukuk dileniyor,zavallı tuncay özkan.
buna inanıp peşinden gidenlere ne demeli.
Kullanıcı küçük betizi
kamil
Üye
Üye

İletiler: 4

Re: Tuncay Özkan'dan Obama'ya mektup

İletigönderen antalyalim » Cmt Nis 04, 2009 21:05

Tuncay Özkan yazdı:Türkiye'yi bu din faşizmine karşı savunmak için her şeyi yapmaya, ülkemde hukukun üstünlüğü ve laik demokratik Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşaması için Mustafa Kemal Atatürk'den devraldığımız "Mücadele" "Devrim" ve "Aydınlanma" ruhuyla sizinle de yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğimi bildirmekten mutluluk duyarım. Böyle bir tutum takınır, Bush'un Türkiye Politikalarını sürdürür, din faşistlerinin Türkiye'yi ve Dünya'yı felakete sürüklemelerinde onlara destek olursanız, size bağlanan umutları da söndürürsünüz.

Arkadaslar adam beni burdan cikart mi demis? yada bana yardim et mi demis?
Adam gibi dur demis, akilli ol demis, söylediklerin ile yaptiklarin arasinda celisme demis.
Obamadan medet umdugunu da nerden cikarttiniz anlamadim. Tuncay Özkan iceri girdiginden beri bir kisinin bile cikip
"bu adamin sucu nedir" diye sordugunu görmedim. Tamam türk milletinden baskasina güvenmesinde Obamaya yalakalik yapiyo da denmez ayiptir.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen maydonos » Cmt Nis 04, 2009 21:51

Arkadaslar, dogru davranmis.Birileri kral ciplak demeli.Ondan sonrasi onemli degil ama her kagit bir kanittir.Tuncay Ozkan'da biliyor kim suclu kim hakli.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen dervishizir » Pzr Nis 05, 2009 2:00

Kral çıplak demelide böyle bir geyiği de kabul etmek ne şimdi. amerika bilmiyormu tayyip ve takımının onlara kazık atmaya çalıştığını ergenekon safasatasıyla muhaliflerini içeri tıktığını amerika için bu bir taşta iki kuş demek oluyor da herkezden önce tuncay özkana ne oluyor kimin oyuncusu dur bu tuncay aga onu çözmek lazım. holywoot filimlerindeki gibi kendi kendini eliştiren amerikaya benzettim şimdi. hem islam mislam karıştırıyor. kendi okadar araştırmacı bilmiyormu bunların din dediği şeyin islam kılıfı giiydirilmeye çalışılan yeni dünya düzenin gayri ihtiyari paganizmi olduğunuda birde islam diyor bu takımın bir cümlesinin yaptıklarına adam islamı karıştırıyor yahu arkadaş ayıp koları sıvamış ajan gibi içerde kendince tüyo veriyor obamasına. ben özkana oldumolası inanmadım taktikhep aynı kalitenin ve doğru görüneni her zaman kendine kılıf yapıp öyleymiş gibi görünmesine tek idyebileceğim var CIA dan öğrendiklerini bize yutturmaya kalkışma artık gına geldi. bu millete baş lazım deyil ki arkadaş kurtarıcı filanda millete haydin gari diyecek açık açık doğruları gösterip yan yana koşacak adam lazım biraz kamuflajla olacak işler değil tuncay aga bunlar hadin siz koşun biz de parsayı kapalım olayına getiriyorsunuz hep durumları ne iş şimdi bu. bizmi yedik okadarparayı seni kurtaralım. hey allam ya. her kezin peşinden giderim bu adamın peşinden gitmem iki gözüm önüme aksın. en kahraman rıdvan olma derdinde herkez çıkan da susuyor tıs yok. memleketin kurum kuruluşlarıda savcılarıda maaş derdinde bu çıkmış obamaya tere satıyor. bu millet kapasite meselesini çözdü kendinde de olduğunu biliyor günahı boynuna oyuda veriyor ama testere boynuna geldimi ölmeyide bilir elbet baş kaldırmayıda yani vebali neyse ödemeyide bilir. koca milleti bu sümsürük adamlara rezil etmenin akp den ne ardıkalır hali kaldıki şimdi bunu yapmakla. yani istediği bu herhalde ben öyle gördüm biraz. of tuncay aga of.bir de şu var faşizmin ağbabası emperyaliste gel sen insanlık haklarını düşün filan demenin onda çare aramanın nasıl bir akla sığrırılası varki onuda ona sormak lazım. unutmayalım not alalım :D
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen maydonos » Pzr Nis 05, 2009 2:48

Dervishizir, ben yapilan hareketin dogru olduguna inaniyorum.Sen kabul etmeyebilirsin. O senin dusuncen saygi duyarim.Tuncay Ozkan ne yapmis sen bu kadar suphe ediyorsun, kanitlanmis bir sey yok ortada.Ne oldu rte gibi vatanini mi satti?Cocuklarina gemicikler mi aldi halkin paralariyla?Senin bu karalamacilardan ne farkin var?Eger kimsenin bilmedigi bir kanitin varsa soyle de bilelim.

Kulis ve lobi nedir nasil yapilir ogrenilmesi gerekiyor :?:

Belge onemlidir, en ufak belge.Evet cocukken bir Alman yazarin kitabini okumustum adi yanlis animsamiyorsam, "Suclular Cagi, Sucsuzlar Cagi".Cok guzeldi.Yazarini animsamiyorum.Ama suna inaniyorum gecte olsa adalete inaniyorum.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen dervishizir » Pzr Nis 05, 2009 3:19

yaşlandığımda kitap yazacağım bu işleri bi haline sokalım bir ozaman benden öğrenirsin. yani anlatayım sana ama uzun sürer buralardaki yayınlarla ilgilenirsen benim anlatmama gerek kalmaz sana bir fırsat vereyim kendin farkına varırsın olmazsa ayıpsın nedemek anlatırım bir ara boş zamanımda. :D
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen maydonos » Pzr Nis 05, 2009 4:33

Dervishizir benim omrum senin kitabini okumaya yetmez.Sen bence bu kitabi simdi yaz.Beni de cahil :!: birakma lutfen :!:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen avrasya » Pzr Nis 05, 2009 9:56

DTP, Grup Başkanveli Selehattin Demirtaş açıkladı;
DTP, Obama’dan ‘dağdaki teröriste af ve Güneydoğuya özerk yönetim’ için Türkiye’ye bazı yaptırımlar uygulamasını isteyecek..(Basından)

Obama ya başvurular sıraya girmiş !!

Arzuhal eylemiş Tuncay Özkan da !!

Hadi DTP yi anlarım , ABD nin beslemesi, maşası pkk ile iç içe ve pkk nın temsilcisidir.

ABD ye , ABD nin Türkiyeyi bölme planı BOP a Hizmet etmekte , bunun karşılığını bedelini istemektedir.

Tuncay Özkan a ne oluyor dersiniz ?

Bu Ergenokon tertibini hala , şuncacık kavrayamamış mı? yahu !

Bu tertibin Amerikan tertibi olduğunu , ABD nin Gladyosu tarafından Türkiyedeki uzantısına uygulatıldığını anlayamamış mı?

Tertibin Waşingtonda düğmeye basıldığını Bilderbergci Fehmi Koru bile yazdı ..

Tertibin emrini veren ABD ve sonuna kadar gidin diye ikide bir de , Akepeye ültimatom gönderen AB emperyalistleri..

Tuncay Özkan ın aman dilediğine bakın hele ! Tuncay Özkan , emperyalizmi , ABD yi ve Gladyosunu hiç kavrayamamış.
Buşh ve Obamanın , Amerikan devletinin siyaset ve programını uygulamakla yükümlü olduğunu da hiç mi bilmiyor ?

Olmuyor işte olmuyor, Tuncay !!

Bilgin ne ? birikimin ne ? pratiğin ne ?siyaset tecrüben ne ?

Anap -Mesut Yılmaz la yakınlığından , Aydın Doğan prensliğinden gelen birikimin(!) seni ancak buraya kadar getirir işte..

Öyle televizyonun başına geçip , Mitinglerde Kürsüde mikrofonu zaptı raptın altına almakla olmuyor işte ..

Sen de rolünü oynadın da şimdi bedelini mi istiyorsun ???

Yazık peşinden giden samimi Vatansever insanlara..

Mustafa Kemal in Tam bağımsızlığını da hiç bilmiyor , Tuncay Özkan..

Yapmayın arkadaşlar , kral çıplakmış !!

Esas krala başvurup, onun memurunu şikayet ediyor, Tuncay Özkan..

Tuncay burada da aslında kendini çıplak etmiş .

ABD değil mi , "Ilımlı İslam" projesi ile Akepe yi Ülkenin başına musallat eden ?

Obamaya , ılımlı islamı bırak , bağızmsızlığı olmayan Laikliğe mi bak demek istiyor ?

ABD ye bağımlılıkla, Laikliğin de kalmayacağını hala kavrayamamış mı?

Ortadoğuda, BOP u ılımlı islamla değil , Laiklik maskesiyle yerine getirmenin dilekçesidir bu..

Mustafa Kemalin öğretisini, ilkelerini sadece Laiklikden ibaret görenlere , emperyalizme kendini beğendirmeye çalışanlara , Yazıklar olsun..

İşte söylersin anlamazlar.

Bir musibet bin nasihatten evladır..

Ak ve Kara, böyle geçitte belli olur ..

Tam bağımsızlığı şiar edinmeyenin , ne Devrimciliği , ne Milliyetçiliği , ne Laikliği hiç biri olmaz...

Emperyalizme Bağımlılıkla, ya Amerikano islam, ya da ABD nin laik maskeli demokratı olunur ancak .

Emperyalistler bi birini, bi diğerini kullanır ..

İşlerine geldiği gibi...

:evil:
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen maydonos » Pzr Nis 05, 2009 13:55

Bunu nasil yaptim bilmiyorum mesaj iki kez pespese geldi ustuste tiklamis olmaliyim.Ozurdilerim.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzr Nis 05, 2009 13:56

Bu mektubun kendisini begendirmek amacli yazildigini hic sanmiyorum.Bence bu belge tarihe gecer.Her yerde yayinlansin.Bence bu tip mektuplar Ab(d), Cin, Rusya hatta heryere yollanmali.Bu ulkede siyaset yapmayi bilmeyen cok insan var.Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis gibi yasayamayiz.Kemalistler ve vatanseverler birlesip bence hareket etmeli Yok yargiya karisilmaz diye fasizan baskilarla bu insanlar daha cook hapis yatar.Mahkemenin hizlandirilmasi gerekir.bir yolu olmalidir.Ip cikip projelerine devam edebilmelidir.Tuncay Ozkan'da cikip mitinglerine devam etmelidir.Bu sefer meydanlara degil meclise gidilmelidir.Uyanmazsaniz, sunun basi bunun kulagi derken ulke elden gidiyor.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen avrasya » Pzr Nis 05, 2009 14:30

maydonos yazdı:Bu mektubun kendisini begendirmek amacli yazildigini hic sanmiyorum.Bence bu belge tarihe gecer.Her yerde yayinlansin.Bence bu tip mektuplar Ab(d), Cin, Rusya hatta heryere yollanmali.Bu ulkede siyaset yapmayi bilmeyen cok insan var.Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis gibi yasayamayiz.Kemalistler ve vatanseverler birlesip bence hareket etmeli Yok yargiya karisilmaz diye fasizan baskilarla bu insanlar daha cook hapis yatar.Mahkemenin hizlandirilmasi gerekir.bir yolu olmalidir.Ip cikip projelerine devam edebilmelidir.Tuncay Ozkanda cikip mitinglerine devam etmelidir.Bu sefer meydanlara degil meclise gidilmelidir.Uyanmazsaniz, sunun basi bunun kulagi derken ulke elden gidiyor.

Sevgili maydonoz kardeş,

Ergenekon tertibinin, hukukla ilgisi olmadığı , soruşturma ve gözaltıların, tutuklamaların da hukukla bağdaşmadığı, görülen Davada, gerek delillere dayandırılmamış iddianamesi , gerek se davaya taraf olan emperyalist işbirlikçisi siyaset ve medyanın en temel Hukuk kurallarını bile nasıl çiğnediği ortadadır ve aklı başında herkes tarafından görülmektedir..

Tertibin Merkezine arzuhalinizi bildirmek, en hafifinden abesle iştigaldir..

Tertipçilerden medet umulmaz , emperyalizmin ahlakı da yoktur , merhameti de.

Emperyalizmin hukuğu da, demokrasisi de zorbalıkdır ..

Tuncay Özkan , Obamaya değil, Milletimize seslensin..

Dışarıdan da , emperyalistlerden değil, Mazlum Milletlerden destek gelir..

Dışarda da Dünyaya sesinizi duyurmak, destek oluşturmak , tertipçilere seslenmekle değil, böyle olur.

Bakınız;

PERİNÇEKE ULUSLARARASI DESTEK

35 ülkeden 78 parti, sendika ve kitle örgütü temsilcisi:

Doğu Perinçek ve arkadaşları derhal serbest bırakılsın!

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel 28 Mart 2009 gün yazılı bir açıklama yaparak, Meksika’nın başkentinde toplanan 13. Uluslararası Seminer’de, 78 parti, sendika ve kitle örgütünün, Ergenekon tertibiyle tutuklanan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve diğer yurtsever aydınlarla dayanışma içinde olduklarını ve serbest bırakılmaları için 32 parti ve 180 kişinin imzaladığı metni kamuoyuna duyurdu. Önsel’in açıklaması şöyle:

Meksika’nın başkenti Mexico City’de 19-21 Mart tarihleri arasında 35 ülkeden 78 parti, sendika ve kitle örgütü temsilcilerinin katılımıyla yapılan “Yeni bir toplum ve partiler” konulu 13. Uluslararası Seminer’de, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’le dayanışma mesajı yayınlandı ve hazırlanan İspanyolca metin seminere katılan partiler tarafından imzalandı.

Meksika İşçi Partisi’nin her yıl düzenlediği Seminere Arjantin, Brezilya, Venezuella, Bolivya, Ekvator, El Salvador, Nikaragua, Peru, Paraguay, Uruguay, Porto Riko ve Küba gibi Latin Amerika ülkelerinden komünist, sosyalist veya işçi partiler katıldı. Latin Amerika’nın son yıllarda iktidara gelen sol parti temsilcilerinin yanında diğer ulusalcı, sol ve ilerici parti temsilcileri de bu seminerde bir araya geldi. Çin, Rusya ve Vietnam Komünist partileri, Kuzey Kore İşçi Partisi temsilcilerinin de birer konuşma yaptığı seminerde ABD, Kanada, Almanya, İspanya, Lübnan, Filistin ve Finlandiya’dan Komünist ve sol partileri de seminere davet edilenler arasındaydı. İran’ın Meksika Büyükelçisi de seminerde bir konuşma yaptı. Türkiye’den ise bu uluslararası seminere İşçi Partisi bir delegasyonla katıldı.

haberin tamamı linkde;
http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay.as ... haber=1665
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen maydonos » Pzr Nis 05, 2009 14:52

Ip gelen ve Mehmet Ozbek e gelen destegi bende biliyorum.Gerek yok ama yinede bir kez daha okudum.Sandim ki yeni bir sey.Arkadasim ben de biliyorum ama dedigim gibi heryerde kulis yapilmali yalnizca bu abd ile olacak is degil zaten ama yapilan en kucuk girisim dahi iyidir.Bu yapilanlar tum dunyaya duyurulmalidir.Turkiye nin nasil bir haramiler ordusunca yonetildigi anlatilmalidir.Turkiyede sosyalist enternasyonele uye olan partimizde tik yani.Peki iseride secim oncesi kiskaca kimler alindi.Bence bu sistemden dislanip ezilen herkese destek verilmelidir.Unutulmasina izin verilmemelidir.Aslinda Ram bunu bir ara cok guzel yapiyordu araliklarla rte ile ilgili yazilar koyuyordu buna devam edilmelidir.Abgulude ayni sekilde bu ikili ve tayfasi gitmezse 100 yillik kiralanmista degil, satilmis bir ulkeyle karsilasacagiz.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x