13 Haziran’da Millî Güç Birliğiyle Meclise / Teoman ALİLİ

13 Haziran’da Millî Güç Birliğiyle Meclise / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 02, 2011 1:44

13 Haziran’da Millî Güç Birliğiyle Meclise

TEOMAN ALİLİ

Müjdeler olsun. “Süngü tak” emri geldi, artık vatan bekleme değil taarruz zamanı. Partiler hazır, milli şahsiyetler hazır, başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere kitle örgütleri hazır, bana gore devrim ocağı olan, yeni devrimci beşiği Türkiye Gençlik Birliği hazır… Kimse karamsarlığa kapılmasın artık Afyon Ovası’ndan bakın Türkiye’ye bu bakış bir hasretin bakışı değil kavuşmanın bakışı olsun, sadece görmeyin bakın, hissedin, havayı koklayın. Bu sefer kendimize oy vereceğiz bunu bilin. Kendimize oy vereceğiz, yani bizim düşündüklerimizi düşünenlere, AB kapısında beklemeye karşı çıkanlara, ABD’den icazet almak için sıra beklemeyenlere, tarikatlara yanaşmayanlara, “kürt raporları” adı altında Kürtle Türkü birbirinden ayıranlara değil, “kardeşlik birlik mitingini” Diyarbakır’da yapanlara, altı oku devrimin tunç kanunu olarak görenlere, Misak ı Milli sınırları içinde bölünmezliği savunanlara, emekçiden yana olanlara, vatan,namus, emek diyerek vatansız, namussuz ve emek düşmanlarına karşı duranlara, Silivri’dekilere, Hasdal’dakilere. Tekel direnişinde havuzda üşüyen işçiye, Bismil’de “kahrolsun ağalık yaşasın cumhuriyet” diyen köylüye, uyandıranlara ve uyananlara artık kendimize oy vereceğiz. “Süngü tak” emri geldi ya artık durmak haramdır, durarak geçirdiğimiz her dakika ihanettir, Hasan Yalçın saati işlemeye devam ederken karamsarlık günahların en büyüğüdür…

DÖRDÜNCÜ GÜÇ MECLİSE

Artık dördüncü gücü meclise sokma zamanıdır, bu imkansız değil tam tersine en imkanlı, en gerekli gerçektir. DSP hazır, İşçi Partisi hazır, Yeni Parti hazır, DP’nin eski Bakanı Ufuk Söylemez hazır, Saddettin Tantan’ı bekliyoruz, Abdüllatif Şener Ulusal Kanal’dan seslendi: “milli birlik” dedi, Mustafa Balbay hazır en önemlisi Ulusal Kanal hazırdı artık Aydınlık’ta gün be gün hazır. 13 Haziran’a ne kaldı ki, bu kez kendi vekillerimizin yemin edişini izlemeye hazır olalım. Ulusal Kanal’da ilk programımın adı VAR MISIN’dı… İsim babası şair Hüseyin Haydar’dı… Şimdi Rumeli Sancağı’ndan sesleniyorum Büyük Milletimize: Mazlumların gerçek lideri olduğunu göstermeye, işçinin haklarını vermeye, köylüyü yeniden milletin efendisi yapmaya, öğrenciye parasız eğitim hakkı sağlamaya, hastane kapısında ölmeye son vermeye, dış borçları ertelemeye, iç borçları ötelemeye, bağımlı olmaya değil bağımsız yaşamaya, Silivri’yi hainlerle doldurmaya, süngü takmaya ve taarruza VAR MISIN BÜYÜK MİLLETİM!!!

TEOMAN ALİLİ, 1 Mart 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: 13 Haziran’da Millî Güç Birliğiyle Meclise / Teoman ALİLİ

İletigönderen bezgin » Çrş Mar 02, 2011 2:20

Ben hazirim. Cumhuriyet'in ve Halk'in sözde degil gercek iktidari icin varim.
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x