17 Mayıs Cumhuriyet Mitingi - Tandoğan

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

17 Mayıs Cumhuriyet Mitingi - Tandoğan

İletigönderen Türk-Kan » Çrş May 27, 2009 1:10

17 Mayıs 2009 Cumhuriyet Mitingi - Tandoğan

Halil NEBİLER, Murat ÇULCU ve Öner YAĞCI'nın yorumları ile..

İndir

Parça I
Parça II
Parça III

Gündem Özel - Canlı yayın devam ediyor

İndir

Parça I
Parça II
Parça III

Değerlendirmeler - Nihat GENÇ vs. | Ana Haber - Değerlendirmeler

İndir

Parça I
Parça II
Parça III

YORUMSUZ

İndir

Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş May 27, 2009 2:00

Eline sağlık Türk-Kan.

Artık Cumhuriyet Mitingleri'nde yapılan konuşmaları ve atılan sloganları yeterli bulmuyorum. Bundan sonraki mitinglerde dış siyasete ve ekonomiye yönelik konuşmalar yapılmalı ve sloganlar atılmalı. Öbür türlüsü hem yetersiz hem de uyuyan güzelleri uyandırmaya yeterli değil. Dış siyaset ve ekonomi AKP'nin yumuşak karnıdır. Muhalefet partilerinden de bir isteğim olacak, artık Tayyip'in oyununa gelmeyin. Adamın sizinle dalga geçmesine daha ne kadar müsaade edeceksiniz? Ülke parçalanmanın eşiğine gelmiş, bunlar sadece kuru muhalefet yapıyor. Kitleleri harekete geçirsenize, ne bekliyorsunuz? Ben, ülkemin yarınından endişe duymak istemiyorum.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen maydonos » Çrş May 27, 2009 7:50

Turkkan cook tesekkurler, uzun zaman oldu tesekkur etmeyeli, emeginizin karsiligi odenemez. sozcukler cok yetersiz. Bu arada Ram sanada ayni dileklerim. Tanri sizden razi olsun.. Kolay gelsin..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen tilahann » Prş May 28, 2009 0:46

mitingi indirmek istiyorum ama linkler çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı küçük betizi
tilahann
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen lozan 2005 » Prş Haz 11, 2009 23:19

tilahann yazdı:mitingi indirmek istiyorum ama linkler çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Malesef Likler acilmiyor.
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

İletigönderen Türk-Kan » Sal Haz 16, 2009 0:04

Görüntüler rapid'e yüklenmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x