18 Mayıs'ı Aratan Vaziyet

18 Mayıs'ı Aratan Vaziyet

İletigönderen holosko.cihan » Pzt Eki 17, 2011 14:50

Denizli'deki Türk büyüklerinin heykellerinin bulunduğu parka gittim. Attila'dan Bumin Kagan'a, Selçuk Bey'den Osman Bey'e hepsini gördüm. Son olarak Atatürk heykelini gördüğüm de ise bakışında üzüntüyle birlikte kaygı olduğunu gördüm. Tesadüf diyemedim. Neden mi? Emperyalizme karşı verilen ilk zafer neydi? İstiklal savaşıydı. Millet yorgundu. Şimdi de yorgun. Millet cahildi, şimdi de cahil. Haberleşme araçlarımız yoktu. Şimdi de yok. Telsim'den tutun telekoma kadar hepsi yabancılarda. Silahlarımız yoktu. Şimdi de yok. Önemli silahlarımızın tamamı ya Amerika'dan ya İsrail'den geliyor. Savaş sırasında hepsi pili bitmiş kumandaya dönecekler. Düşman kalabalıktı. Şimdi daha da kalabalık. Ama önemli bir şeye sahiptik. Düşmanın vatanımızı işgal ettiğini herkes biliyordu. Camii'lerin kliseye, ayyıldız'ın haç'a dönme tehlikesinin herkes farkındaydı.

Biz koşmamız gereken maratonu biliyorduk. Ve o yöne doğru soluksuz koştuk ve yarışı kazandık. Şimdi ise Türklük elden gidiyor kimsenin haberi yok.
İktidar ve ana muhalefet özerklikten bahsediyor kimsenin haberi yok. Başbakan eşbaşkan'ım diyor kimse duymuyor. Amerikan askeri evin kapısını kırıp içeri girdiğinde gerçeği göreceğiz. O ana kadar "Türkiye büyüyor" diyeceğiz.
Türk milleti silahsız olarak düşmanın üzerine yürümüştü Çanakkale'de. Akla mantığa aykırı değil mi bu? Bir insanın 270 kiloyu sırtlayabilmesini bırakın, bunu düşünmesi saçmalık değil de nedir? Böyle bir şey olabilir mi? E vatanın tehlikede olduğunu bilen her Türk için olağandışı sayılmaz bu durum. Ruhunu düşmana satanları ayrı tutuyorum tabii.
Şimdi söyleyin bana, batı "ben sizin ülkenizi işgal etmeye geliyorum" dese ne olur?

2 şeyden biri olur. Ya geldiği gibi gider. Ya da füzelerle, bombalarla 70 milyon kişilik mezar bulması gerekir. O da işine gelmez. Çünkü can çıkana kadar uğraşır batı. Bu onu hem maddi hem manevi açıdan bitirir. O zaman ne yapacaksın? Tabii ki Türk'ü Türk'e kıydıracaksın. Nasıl mı? Sağcı parti ırkçılık yapacak. Solcu parti ırkçılık yapacak. Dinci parti ırkçılık yapacak. Atatürkçü parti ırkçılık yapacak. Millet, 36 millet olacak. Sonra bunlar yesin birbirini. Artılarla eksiler birbirini götürsün. Kalan küçük değeri de biz götürürüz. Birlik bozulsunda gerisi kolaydır batı için.

Şimdi devam edin. %50lik aptallara küfretmeye, Başörtülü cumhuriyet düşmanlarını tekmelemeye, başı açık satılıkları çekiştirmeye, kanı bozuk pis kürtlere tükürmeye, ateist alevilere sövmeye, faşist sünnileri kötülemeye...

Yolunuz açık olsun. Vatan için değmez bu aptallara, cumhuriyet düşmanlarına, satılıklara, kanı bozuklara, ateistlere, faşistlere katlanmaya.
Benim kurtuluş reçetem Atatürk'ün taklididir arkadaş, seni yeni, parlak fikirlerinle başbaşa bırakıyorum....

Holosko.cihan
"Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur."
Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Paşa Atatürk
Büyük Önder Atatürk
Başbuğ Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
holosko.cihan
Üye
Üye

İletiler: 27

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk