Suudi Kral Abdullah ile Burhan Altıntop arasında ne fark var? Yazın okuyalım... :)
bir kac örnek:
Biri, bizim evlerimize konuk olur; diğeri kendi ülkemizde bizi konuk eder!
Kralı seven BİR pişman, Burhan'ı sevmeyen BİN pişman...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Burhanı bilmem ama Bu Kralcık kendini bir halt zannediyo.Atatürk'e özenmiş olsa gerek.Ne yapsın adam nereye gitse duvarda Ataatürk resmi.Ama bu geri zekalı duvarlara kendiisi astırıyo resmini.
Kimsenin resmi zorla duvara asılmaz.
Büyük adam olursun resmin duvara asılır.
Kral! Senin büyük olman için önce adam olman lazım..
Ha olayın şöle bi yanı da var aslında önemli olan da o.Kral otelde T.C Cumhurbaşkanı ve T.C Başbakanını ağırlıyor.Sağında Cumhurbaşkanı , solunda Başbakan ve duvarda kralın resmi..
Güzel bir ''İtaat'' örneği..
paylaşım için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin." Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Bu capulcunun iki yaninda oturan zevat'i her ne kadar kendi Cumhurbaskanim ve Basbakanim gibi gormesem de, milletimin dustugu su durum beni utandiriyor. Her firsatta Osmanlicilik yapan AKP'liler, dun Osmali Padisahlarinin huzuruna cikamayan suudi seyhlerinin bugun bizimkilerin amiri konumunda oldugunu nasil izah ediyorlar acaba?
Kamu kurumlarında yer alan Atatürk resimlerinin ayrıca bir anlamı veya mesajo daha vardır...Kamu kurumlarında Atatürk resminin altında oturan kişi oranın üst düzey yöneticisi demektir...Özel kurumlarda da bu geçerli tam olarak bilemiyorum..Ben kamu kurumuna gittiğim zaman buranın müdürü veya en yetkilisi kim diye sormam,Direk büyükçe bir Atatürk resmi ararım ki resmin altında oturan kişi o kurumun başı,müdürüdür..
Sanırım bu durum diğer ülkelerde de geçerli...
Bu şeyh denilen zevat kendi resmini koymakla Atatürkü tanımadığını söylüyor aslında...Burda en yetkili benim mesajı veriyor...Bizim Başbakan ve Cumhurbaşkanıda buna hiç sesini çıkarmıyor..Nasıl çıkarsın ki ayağına gitti adamın...Katar Şeyhi de başbakanı terlikle ağırlamıştı!!
Hatta bir zamanlar yanlışsam düzeltin lğtfen 3 bakan bir koltuğa sıkışmıştı...
Protokol kuralları,ülke onuru denen hiçbirşey kalmadı,bırakmadılar...