29 ekim konfernası

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

29 ekim konfernası

İletigönderen ayışığı » Pzt Eki 13, 2008 22:25

arkadaşlar yaklaşan 29 ekim dolayısıyla okulumda bi konfernas düzenlemeye karar verdik... konu "Cumhuriyet'in dünü, bugünü, yarını..." herheangi birşey olabilir... Tabii ki siyasi içerik olmadan en ufak bi ima bile kabul edilmiyor öğretmenlerimiz tarafından...:( Öneri, belge, bilgi ve belgesellerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler=)
Kullanıcı küçük betizi
ayışığı
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen Ram » Pzt Eki 13, 2008 22:41

Konu taşınmıştır.

Siyâsi içerik olmadan anlatılacaksa, ne anlatıp ne elde etmeyi amaçlıyorlar çıkaramadım açıkçası.

İlkin, "karga kovalardı" diye anlatmaya başlarlar, daha sonra "yedi düşmanı yendi" deyip geçerler, "saat 9'u 5 geçe son nefesini verdi" deyip bitirirler. Tabi arada alfabe ve şapka devrimini yaptı demeyi de unutmazlar.

Bundan sonraki Cumhuriyet gelişmeleri mi¿? Sakıncalıdır, anlatılamaz. İşte müthiş eğitim sistemimiz...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen ayışığı » Pzt Eki 13, 2008 23:39

:D haklısın :D ama bu genel bi program olmıycak.... biz bunu "Atatürkçü Düşünce Kulübü" adı altında yapmaya karar verdik.. yani herhangi bi gereklilik olmadna kendi isteğimizle.. ve ben de sizlerden öneri bekliyorum:) teşekkürler şimdiden...
Kullanıcı küçük betizi
ayışığı
Üye
Üye

İletigönderen ayışığı » Çrş Eki 15, 2008 19:27

ya bi cvp verebilcek kimse yok mu bana:'(
Kullanıcı küçük betizi
ayışığı
Üye
Üye

İletigönderen MansurSah » Çrş Eki 15, 2008 20:58

Sevgili ayışığı, açtığın başlığın en azından ismini doğru düzgün yazmış olsaydın, ben de daha muteber bulabilirdim ve önerilerimi paylaşabilirdim.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Ram » Çrş Eki 15, 2008 21:13

ayışığı, Cumhuriyet tarihinde, dünden-bugüne "Türkçe Dil Bilgisi" başlığı altında Türkçe'nin oluşumu ve gelişimi konusunu işlemelisin. Eminim sana da faydalı olacaktır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kaye » Prş Eki 16, 2008 1:37

Şu adrestekilere bir bak istersen, belki işine yarayan birşeyler çıkar; sunum falan yaparsan..
Arkadaşlar siz de bakın, belki işinize yarar :)
Özellikle "unutmayalım" adlı olanı seveceğinizi düşünüyorum..
Bir de "konferans", "bir", "herhangi", "olmayacak", "olmadan", "cevap", "verebilecek" yazarken daha dikkatli olalım ayışığı, arkadaşların bahsettiği de budur zaten..

http://rapidshare.com/files/154412692/Y ... r.rar.html

.....
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen ayışığı » Pzr Eki 19, 2008 21:29

çok teşekkürler arkadaşlar... bu arada gerçekten çok özür dilerim "konferans" yazısı için.. hızlı yazarken gözümden kaçmış.. eğer cevaplarda behsedilmemiş olsa hâlâ da farkedemeyecektim... neyse yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler..
Kullanıcı küçük betizi
ayışığı
Üye
Üye

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x