31.Bölüm Sezon Finali-Özet ve Fragmanı(Youtube)

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

31.Bölüm Sezon Finali-Özet ve Fragmanı(Youtube)

İletigönderen Hasta » Çrş Haz 27, 2007 2:22

31.Bölüm-Sezon Finali

Lale Ahmet’e Güzide’yi tanıştırır. Ahmet Necdet ve Güzide arasında bir yakınlık sezmiştir ama emin olamaz. Akademi’deki yılbaşı partisinde Ahmet ve Yasemin birbirlerine hediye vermek isterler ama başarılı olamazlar. Herkes büyük umutlarla yeni bir yıla girer. Mehmet Sevim’e cesaretli bir teklifte bulunur. Ahmet Ayla’yı eve bıraktıktan sonra Yasemin’i görmenin bir yolunu bulur. Necdet de Güzide’yi yalnız bırakmamanın yolunu bulur. Defne ve Deniz ise uzun zamandır erteledikleri bir yakınlığı yaşarlar. Nezahat yılbaşı ertesi Almanya’ya taşınmak üzere verdiği kararı açıklar. Özellikle Işık çok sarsılır. Rıza da haberi alınca çok üzülür. Ahmet Ayla’nın doktorundan yardım ister. Evlilik tarihi çok yaklaşmıştır. Doktor ona bir öneride bulunur. Robert Kommer’i ODTܒde karşılayan öğrenciler arabasını yakarlar. Ama tutuklananlar sürpriz isimler olur. Ahmet Yasemin’in Güzide ile ilgili ne bildiğini öğrenmeye çalışır. Deniz hiç beklemediği bir ziyaretçi ile çok duygusal bir konuşma yapar. Aile Nezahat’i Almanya’ya yolcular. Ahmet ve Melahat evlilik tarihi ile ilgili Ayla ile konuşurlar. Ayla bunu doktoru ile tartışır. Güzide’nin babası pastanede onu ziyarete gelir. Deniz Gezmiş ve gençler 6. Filo’ya karşı 16 Şubat’daki protesto mitingine katılırlar. Deniz ve Defne kendilerini daha öncekilere hiç benzemeyen bir çatışmanın içinde bulurlar. Büyümek zorunda kalacakları acı günlerin başlangıcıdır bu. Ahmet ise Necdet ve Güzide’nin bir ilişkisi olduğundan emin olur. Artık vakit hesaplaşma vaktidir. Ahmet Necdet’in karşısına dikilir.

Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 22:41

NuNNi, sağol abla şimdi ben paylaşmayı düşünüyordum benden önce davranmışsın yarın ben de youtube olarak koyarım o zaman :D sezon finali güzel olacak 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 22:43

NuNNi Abla Çok Güzel'e benziyor çok tşekkürler Rip'de benden
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Hasta » Pzr Tem 01, 2007 22:14

Semih R.Cabalar, Devlet78, elektirikler de kesilmeseydi,tam süper olacaktı ama yarısında giden elekirikler çıldırttı...Neyse,Semih R.Cabalar'ın paylaşımından izledim,Harika bir bölüm olmuş.ACD'den de arşivleyeceğim şimdi.Sağolun... :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Tem 01, 2007 22:33

hiç izleeme şansım olmadı..gerçi şimdi izlemeye başlasamda bişe anlamam ya oda ayrı bi mevzu ama yakın tarihimize ayna tutan özverili bi yapım olduğunu eleştirmenlerden okudum... :roll:
paylaşım için mersi
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Hasta » Pzt Tem 02, 2007 7:03

reisbey, keşke izleseydin.O yılları yaşamamış kişilere neler olup bittiğini çok doğal biçimde aktarıyor ve dolayısıyla da sıkmıyor...Aslında özü bir aşk hikayesi.Hatta,bi eleştirmen ''Siyasi Pembe Dizi''demiş.Çok doğru... :D Ama böyle olması çok daha anlamlı.Çünkü 60-80 yılları arasında,gerçek hayattaki aşklarda,Türk Filmi tadındaydı ve romantik yaşanırdı...Bu anlamda,dönemin ruhunu tam yansıtıyor bence... :wink: Tekrarı veriliyor ama onun da başları kaçtı,tabii... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 02, 2007 7:19

uzun zamandir izleyemiyorum... :? kacirdigim bölümleri yine "toptan" seyretmem gerek anlasilan :roll: sagol NuNNi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Pzt Tem 02, 2007 7:26

Türk-Kan, son bölüm muhteşemdi ve meşhur 6.filo protestosunu,gerici kışkırtmalarını filan verdi.Tüylerim diken diken izledim...Ve müthiş gelişmeler var dizide!...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzt Tem 02, 2007 13:39

arkadaşlar hakiketan harika bir dizi bence izlenmesi gereklen bir dizi ben ilk zamanlar izlemiyordum ilk bölümden itibaren gerek tekrarlardan gerek internetten indirerek takip ettim bence kurtlar vadisinden sonra izlenmeye değer en iyi yapım herkes izlesin derim :wink:
reisbey, acd süper paylaşım yapmış abi oradan indir ilk bölümü bence tavsiue ediyorum :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x