gönderen marmar2009 » Sal Eki 20, 2009 17:38
Merhaba,
Programı bugün izledim...Öncelikle 32.günün jenerik müziğinden zaten programı sunan kişinin nasıl biri olduğunu algılayabiliyoruz...32.Gün ün jenerik müziği Jeff Wayne-Eve of the war diye bir şarkı ile değişitirildi.
Osman Pamukoğlunun tüm kitaplarını almış ve okumuş biri olarak,kendisine sonsuz bir teşekkür, hatta minnet borçlu olduğumuzu düşünüyorum.EY VATAN kitabını okuma imkanı bulursanız,şuanda sinemalarda olan NEFES filminin gerçek soluğunu kitapta da görebilirsiniz...(NEFES filmini izlemenizi size tavsiye ederim...İzlerken yüreğim dondu...nefes" bir yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikâyesi. Film, 2365 metre yükseklikteki karabal tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen 40 Türk askerini anlatıyor.2356 metre yükseklikte ki dağın zirvesinde her gün Atatürk büstünün tozu alınıyor,karı temizleniyor.")
Programa tekrar döneyim...Osman Pamukoğluna" sanırım biraz sinir hastalığınız var...e tabi kan görmüş savaş yaşamış adamlar bu şekilde sinirli ve paniktir" diyen KADININ programda titremekten konuşamadığını zaten görmüş olduk...
programdaki yeşil kravatlı beye gelelim..."Ne yapabildiniz sayın Osman Pamukoğlu? Asker ne yapabildi ? gibi sorular sorup kışkırtma propagandasına girişen adama gelelelim..Sen kimsin? Sen hangi dağda , hangi koşulda,askerlerle yer aldın...klimalı ortamda oturup kışını geçirirken , 1 tane sobanın 2365 metre yüksekliğindeki dağda askerlerimizi nasıl ısıttığını düşündün mü? " düşünmedi tabiki...Çünkü düşünce hisle gerçekleştiğinde işe yarar.
Zaten orada her tür vatan haini bulmak mümkündü...Ve bunun kasıtlı yapıldığını da biz barışı vatanın bütünlüğüyle sağlayacak olan gençler görebiliyorduk...Bu ülke kolay kazanılmadı...kolay kaybedilmeyecek kadar da değerli...
Okuyorum...Okutuyorum...Araştırıyorum...Çocuklarımda beyni uyuşturulmadan büyüyecek...Benim beynim yeterince dinç ve bu tarz programlardaki propagandalara da beynim tok...Osman Pamukoğlunu ise sonuna kadar destekleyeceğim.