32.Gün'ün konuğu Osman Pamukoğlu

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Re: 32.Gün'ün konuğu Osman Pamukoğlu

İletigönderen alamancı » Cmt Eki 10, 2009 10:15

kurucu milletler ve resmi dil meselesine cevap vermek kolay. ABDnin kurucu nüfusu arasinda ingilizlerin irlandalilarin yaninda almanlar ve isveçlilerde var ama resmi dil ingilizce. esas nüfus ise kizilderili ama esamesi okunmuyor 30 milyondan fazlasini kadin çoluk çocuk demeden köy basarak katletmisler. geri kalanini da yatili okullarda kölelestirip devsirmisler. fransada o kadar kuzey afrikali var ama resmi dil fransizca. almanyada su kadar milyon türk var resmi dillerden biride türkçe olmali deniyormu? almanyanin bugünkü haline gelmesinde bizim isçilerin katkisi azmi? benzeri hollanda belçika. kanada ve isviçre gibi çok dilli ülkelerde var ama durumlari bizimkinden çok farkli.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen marmar2009 » Sal Eki 20, 2009 17:38

Merhaba,

Programı bugün izledim...Öncelikle 32.günün jenerik müziğinden zaten programı sunan kişinin nasıl biri olduğunu algılayabiliyoruz...32.Gün ün jenerik müziği Jeff Wayne-Eve of the war diye bir şarkı ile değişitirildi.
Osman Pamukoğlunun tüm kitaplarını almış ve okumuş biri olarak,kendisine sonsuz bir teşekkür, hatta minnet borçlu olduğumuzu düşünüyorum.EY VATAN kitabını okuma imkanı bulursanız,şuanda sinemalarda olan NEFES filminin gerçek soluğunu kitapta da görebilirsiniz...(NEFES filmini izlemenizi size tavsiye ederim...İzlerken yüreğim dondu...nefes" bir yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikâyesi. Film, 2365 metre yükseklikteki karabal tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen 40 Türk askerini anlatıyor.2356 metre yükseklikte ki dağın zirvesinde her gün Atatürk büstünün tozu alınıyor,karı temizleniyor.")
Programa tekrar döneyim...Osman Pamukoğluna" sanırım biraz sinir hastalığınız var...e tabi kan görmüş savaş yaşamış adamlar bu şekilde sinirli ve paniktir" diyen KADININ programda titremekten konuşamadığını zaten görmüş olduk...
programdaki yeşil kravatlı beye gelelim..."Ne yapabildiniz sayın Osman Pamukoğlu? Asker ne yapabildi ? gibi sorular sorup kışkırtma propagandasına girişen adama gelelelim..Sen kimsin? Sen hangi dağda , hangi koşulda,askerlerle yer aldın...klimalı ortamda oturup kışını geçirirken , 1 tane sobanın 2365 metre yüksekliğindeki dağda askerlerimizi nasıl ısıttığını düşündün mü? " düşünmedi tabiki...Çünkü düşünce hisle gerçekleştiğinde işe yarar.
Zaten orada her tür vatan haini bulmak mümkündü...Ve bunun kasıtlı yapıldığını da biz barışı vatanın bütünlüğüyle sağlayacak olan gençler görebiliyorduk...Bu ülke kolay kazanılmadı...kolay kaybedilmeyecek kadar da değerli...
Okuyorum...Okutuyorum...Araştırıyorum...Çocuklarımda beyni uyuşturulmadan büyüyecek...Benim beynim yeterince dinç ve bu tarz programlardaki propagandalara da beynim tok...Osman Pamukoğlunu ise sonuna kadar destekleyeceğim.
Kullanıcı küçük betizi
marmar2009
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen karasuyek » Pzr Mar 07, 2010 21:27

marmar2009 size katılmamak elde değil, bazen sahtekarlar insanın moralini öyle bozuyorlar ki söyleyecek söz bulamıyorsunuz çünkü siz onlar gibi sahtekar değilsiniz ve söyleyecek sözünüz ancak mertçe sözlerdir. Ülkede Atatürk'çü olduğunu iddia eden birçok grup var ve araştırmalarım sonucu bir çoğu dış kaynaklardan besleniyor ve asıl amaçları Atatürkçü düşünenleri ve Cumhuriyetçileri bölmek ve şimdiye kadar araştırmalarım sonucunda dış bağlantısı olmayan, içi dışı bir tek kişi var o da Osman PAMUKOĞLU'nun ta kendisi. Kendisini birkaç telefon görüşmesi ilede olsa şahsen tanıyorum KOMUTANIM millet oturmuş lider bekliyor biz beklemiyoruz çünkü aradığımız lider OSMAN PAMUKOĞLU'ndan başkası değildir!!!

(Size KOMUTANIM diyorum ama bir sakıncası yoktur umarım ;) )
Kullanıcı küçük betizi
karasuyek
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen nurci » Pzr Mar 07, 2010 22:04

Kesinlikle katılıyorum, samimiyetine inandığım bir lider..Oyum onundur...İlk başlarda tv programlarında, dönek siyasetçi ağzını bilmediği için çok zorlandı, ama kısa sürede süper bir üslup yapmış kendine iyi, hoş o üslubu yapsada yapmasada, benim için artık boş konuşana değil geçmişine baktığımda "bu adam bu ülke için ne yapmış" sorusuna cevap verenden yanadır...
Kullanıcı küçük betizi
nurci
Üye
Üye

İletiler: 19

Önceki

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x