5n 1k - İstanbul'da patlayan bombalar

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 25, 2007 19:27

Cüneyt Özdemir & Soner Yalçın yapımı

İstanbul'da 2003'de 4 ayrı noktada düzenlenen intihar saldırılarında 64 kişi öldü. İngiliz Konsolosluğu ve HSBC Bank'a düzenlenen saldırılara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

CNN TÜRK'teki 5N 1K programında kayıtlar bomba yüklü araçların patlama anını gözler önüne seriyor.

Görüntülerde, beyaz bir kamyonet kapıyı kırıp İngiliz Başkonsolosluğu'nun bahçesine giriyor. İki görevli şaşkın, ne olduğunu anlayamadan kamyonetin arkasından bakmaya gidiyor. Tam o anda bomba yüklü kamyonet patlıyor. Görüntü kararıyor ve görevliler ölüyor

Google Video'dan tek parca izle:

Görüntü: DivX 25.00fps
Süre: 23 dakika
Dosya Boyutu: 113 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek icin tikla:
:arrow:

5n 1k - İstanbul'da patlayan bombalar (Bölüm 1)

5n 1k - İstanbul'da patlayan bombalar (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen orhunefe » Sal Ara 25, 2007 22:23

Selam Türk-Kan. Ben bu programı baya bir önce cnntürkte izledim sanıyorum.Gerçekten ilginç görüntüler var.

Program yayın tarihini biliyor musun yoksa yeni bir program mı bu?
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 25, 2007 22:34

Merhaba, orhunefe. Yeni degil, senin izledigin program olsa gerek. Daglica saldirisindan kisa bir süre sonraydi... ekim sonlari...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen yakupcemil » Cum Nis 18, 2008 9:02

eline sağlık kardeş
Kullanıcı küçük betizi
yakupcemil
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen ismlkuyucu » Cum May 30, 2008 20:09