ABD Emperyalizmi, BOP ve Fethullahçı Kalemler

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

ABD Emperyalizmi, BOP ve Fethullahçı Kalemler

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 01, 2008 3:26

Fethullah medyasının hangi kalemi ABD Emperyalizminin Irak'ta uyguladığı bir milyon müslüman kadın, erkek, çocuk ve bebek katliamı için "ajitasyon" dedi?

27 Mart 2008'de Show TV'de yayınlanan Siyaset Meydanı adlı programda Prof.Dr. Erol Manisalı'nın dile getirdiği bir milyon müslüman Irak'lının öldürülmesini "ajitasyon" diyerek geçiştirmeye çalışan Bugün Gazetesi Yazarı Mehmet Metiner'i izleyin:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Sal Nis 01, 2008 4:05

Rezil, haysiyetsiz, onun-bunun uşağı, nokta nokta nokta ve nokta... Ben bunu ne zaman görsem, ağzımı açıyorum ne hikmetse...

Türk-Kan, eline sağlık mirim. Kepazelik diz boyu. Ampûl gençliği de, bunları dinliyor ya ne diyeyim...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen cenk_pinar » Sal Nis 01, 2008 11:41

Kepazeliğe bakın sayın arkadaşlar. 1.000.000 müslüman öldü diyor manisalı hoca öteki pişmiş kelle gibi ajitasyon diyor. Artık insan demeye 1.000.000 şahit lazım bu adam için.Rezil adam.

Psikolojik harbin geldiği noktaya bakın. Artık gerçekler ne zaman anlaşılacak daha kaç milyon adam ölecek bunların ABD nin terörizmin hamisi babası olduğunun anlaşılması için. Hangi kitap soykırımı ajitasyon yazıyor. Yazıklar olsun.
Kullanıcı küçük betizi
cenk_pinar
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen zfrtxt » Sal Nis 01, 2008 19:06

evet malasef ram aynen senin gibi bu rezil adami ne zaman izlezem agzim bozuluyor sinirlerim zipliyor insanligimdan utaniyorum . birde agzina demokrasi insan hakki falan dolamazmi yahu insanin gozunun icine bakarak bu kadar yalan soylenirmi adam son noktaya vardi pes dogrusu . iste bunlar bilmem kimin islamini kurtculukle harmanlayip ustunede amerikan demokrasisi ve insan haklari sosunu koyunca degme aydinlarimiz oluyorlar , manevi ve bilimum destekte fetullahtan tabi . o 1 milyon insan icinde irak vatandasi kurtler olmadigi icin ve onlarin kani ustune k irakta barzani kopegi iktidari sagladigi icin boyle vurdum duymaz ama yarin abd giderde o gormezden geldiginiz insanlarin yakinlari kuzeye gelirse iste o zaman ajitasyonu gercekten gorecegiz satilik adam
Kullanıcı küçük betizi
zfrtxt
Üye
Üye

İletiler: 106

İletigönderen netna » Sal Nis 01, 2008 20:54

metin midir ne karın ağrısıdır resmen pkk nın sözcülüğünü yapıyor, her tv ye çıktığında sinirlerimi harap ediyor
sakın GAZİANTEP'E GELME BUDALA HERİF. bu adam türkiye de sokağa çıkmıyormu görüp de yüzüne tüküren yokmu....
Kullanıcı küçük betizi
netna
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen egitimci » Çrş Nis 02, 2008 22:05

iğrenç bir fetullah ve amerikan uşağı....
Kullanıcı küçük betizi
egitimci
Üye
Üye

İletiler: 1

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x