Açılımın ispatı güzel ama...

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Açılımın ispatı güzel ama...

İletigönderen devimsel » Cmt Eyl 19, 2009 17:12

Değerli Ram.Açılımın ispatı dosyanız için emeğinize teşekkür ederim.Yalnız Guncelmeydan pano sayfasına girince müzik karşılıyor bizleri bu da çok güzel.ancak sorun şurada başlıyor,sayfa değiştirdiğimizde müziği tekrarlayıp duruyor,görümsetme izlerken sorun oluyor.İsteğe bağlı kapatma butonu olsa ya da anasayfanın dışında müzik sesi kesilse daha güzel olur kanımca.İlginize şimdiden teşekkür ederim.
"Tam bağımsızlık demek, kuşkusuz siyasal, maliye, ekonomi, adalet, askerlik,
kültür... gibi her alanda bağımsızlık ve tam özgürlük demektir.
Bu saydıklarımın herhangi birinde bağımsızlıktan yoksunluk, ulusun ve ülkenin
gerçek anlamıyla bütün bağımsızlığından yoksunluğu demektir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
devimsel
Üye
Üye

İletiler: 291

Re: Açılımın ispatı güzel ama...

İletigönderen türkpaşaoğlu » Cmt Eyl 19, 2009 19:35

sayın yetkili program arıza veriyor yada benim bilgisayarım sorunlu,yardımcı olursanız sevinirim..
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Eyl 20, 2009 13:44

devimsel yazdı:sayfa değiştirdiğimizde müziği tekrarlayıp duruyor,görümsetme izlerken sorun oluyor.İsteğe bağlı kapatma butonu olsa ya da anasayfanın dışında müzik sesi kesilse daha güzel olur kanımca.

devimsel, ses dosyasi eklenen flash dosyasindan ayri olmadigi icin "sesi kes" gibi bir secenek sunamiyoruz. Önemi itibari ile tanitimin, en azindan ilk günlerde, her sayfada görünmesini uygun görüyoruz. Simdilik tavsiyemiz, bir dakika kadar süren müzik sona erdikten sonra görümsetmeleri izlemeniz.

türkpaşaoğlu yazdı:sayın yetkili program arıza veriyor yada benim bilgisayarım sorunlu,yardımcı olursanız sevinirim..

Dosyada sorun yok türkpaşaoğlu, her iki ilisimi de indirdikten sonra WinRar programi ile acin.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Aslan2000 » Pzr Eyl 20, 2009 14:02

sesi durdurmak icin animasyonu sag tikla ve tekrarlatmayi ve oynatmayi durdur. ama sayfa degistirince yeniden caliyor sonra susuyor.
Kullanıcı küçük betizi
Aslan2000
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Eyl 20, 2009 14:14

Aslan2000 yazdı:sesi durdurmak icin animasyonu sag tikla ve tekrarlatmayi ve oynatmayi durdur. ama sayfa degistirince yeniden caliyor sonra susuyor.

Bu kadar zahmete gerek yok. Firefox kullanıyorsanız "flashblock" eklentisini yüklemenizi tavsiye ediyorum.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen devimsel » Sal Eyl 22, 2009 23:19

Türk-Kan yazdı:devimsel, ses dosyasi eklenen flash dosyasindan ayri olmadigi icin "sesi kes" gibi bir secenek sunamiyoruz. Önemi itibari ile tanitimin, en azindan ilk günlerde, her sayfada görünmesini uygun görüyoruz. Simdilik tavsiyemiz, bir dakika kadar süren müzik sona erdikten sonra görümsetmeleri izlemeniz.

Değerli Türk-Kan,
ilginiz için çok teşekkür ederim.
Aslan2000 yazdı:sesi durdurmak icin animasyonu sag tikla ve tekrarlatmayi ve oynatmayi durdur. ama sayfa degistirince yeniden caliyor sonra susuyor.

Değerli Aslan2000,
ilginiz için çok teşekkür ederim.
zafercem yazdı:Bu kadar zahmete gerek yok. Firefox kullanıyorsanız "flashblock" eklentisini yüklemenizi tavsiye ediyorum.

Değerli zafercem,
ilginiz için çok teşekkür ederim. "flashblock" eklentisini şimdi yükleyeceğim.
"Tam bağımsızlık demek, kuşkusuz siyasal, maliye, ekonomi, adalet, askerlik,
kültür... gibi her alanda bağımsızlık ve tam özgürlük demektir.
Bu saydıklarımın herhangi birinde bağımsızlıktan yoksunluk, ulusun ve ülkenin
gerçek anlamıyla bütün bağımsızlığından yoksunluğu demektir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
devimsel
Üye
Üye

İletiler: 291

İletigönderen Semacan » Sal Eyl 22, 2009 23:25

açılımın ispatı demişken...
ilgileneceğinizi düşünüyorum bir slayt hazırladım.
2011 Türkiye'de İç Savaş başlıklı

Download-Link: http://rapidshare.com/files/283640449/2 ... _Sava_.pps

bu slaytı arkadaşlarımızla paylaşarak onların da bilinçlenmesini sağlayabiliriz...
Kullanıcı küçük betizi
Semacan
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Ram » Çrş Eyl 23, 2009 12:35

Oynatım fılaş biçiminden görüntü biçimine dönüştürülmüştür.

Semacan, emek verdiğiniz için teşekkür ederiz. İSPAT dosyasına eklemeler yapılacaktır. Eklemelere, hazırladığınız saydam sunumunu da katarım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen türkpaşaoğlu » Çrş Eyl 23, 2009 13:11

güncelmeydan ailesi çalışmayı indirdim emeğinize teşekkür ederim.semacan sizin dosyanız içinde teşekkürler.
akp denen hükümetin kürt açılımı planının samimiyetsiz olduğu ülkeyi bölmek kargaşalık çıkarmak anlamında bir zemin hazırlayıcı olduğu açık ve nettir,zaten chp ve mhp nin bu açılıma şiddetle karşı çıkması genel olarak bu nedenledir bunları hepimiz biliyoruz ama biz bu memleketi seven mustafa kemal in askerleri olarak bu tarz tahriklere ve memleketin kötü gidişine nasıl cevap vereceğimizi bu aşağılık adamlar cumhuriyet mitinglerinde görmüştür.ne yazıktır ki sevgili arkadaşlar iddia ediyorum ve oldukça eminim çevreden yaptığım analizlere göre zaten %47 bu açılım denen rezaletten,suriye sınırının satışından akepe hükümetinin her türlü ihanetinden memnun,inanınız ben bu ülkede bu kadar hain yada hainliğe yakın bu kadar insan olduğunu tahmin etmezdim,kültürümüzde bazı değerler şiddetle değişiyor vatan sevgisi kavramı para ve güç kavramına çoktan dönüşmüş,amerika ve israil bayrağına secde edecek bir sürü insan yukarda var bilirdik meğer halkın bir çoğu çoktan secde vaziyeti almış bile allah bu memleketin yardımcısı olsun hem dış güçlerle hemde içimizdeki hain şerefsizlerle uğraşmak hangi devletin harcı... türk devleti ve türk milleti çok güçlüdür buna gönülden inanıyorum biz asırlarca cevap verdik köpeklere yine bir cevabımız vardır elbet.....
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen muhalif89 » Çrş Eyl 23, 2009 13:29

Sayın Ram hazırladığınız ispat dosyasın için teşekkürler ederim.Gayet yararlı buldum ve kendi çapımda yaymaya çalışıyorum.

Semacan yazdı:açılımın ispatı demişken...
ilgileneceğinizi düşünüyorum bir slayt hazırladım.
2011 Türkiye'de İç Savaş başlıklı

Download-Link: http://rapidshare.com/files/283640449/2 ... _Sava_.pps

bu slaytı arkadaşlarımızla paylaşarak onların da bilinçlenmesini sağlayabiliriz...

Sayın Semacan sizin de slaytınınızı indirdim ve beğendim ancak sanırım milli hastalığımız yüzünden pek ilgi göreceğini sanmıyorum.Malum halkımız resim içermeyen yazıları pek tercih etmiyor.Slayt gösterinizi birkaç resimle desteklerseniz daha fazla kişiye ulaşır diye düşünüyorum, Ama sadece kendi düşüncem çalışmanız için teşekkür ederim
Bir yandan kulaklarını tıkayıp bir yandan ağzımızı kapamaya çalışanlara duyurulur :Bizi susturamazsınız!!!
Kullanıcı küçük betizi
muhalif89
Üye
Üye

İletiler: 7

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x