devimsel yazdı:sayfa değiştirdiğimizde müziği tekrarlayıp duruyor,görümsetme izlerken sorun oluyor.İsteğe bağlı kapatma butonu olsa ya da anasayfanın dışında müzik sesi kesilse daha güzel olur kanımca.
türkpaşaoğlu yazdı:sayın yetkili program arıza veriyor yada benim bilgisayarım sorunlu,yardımcı olursanız sevinirim..
Aslan2000 yazdı:sesi durdurmak icin animasyonu sag tikla ve tekrarlatmayi ve oynatmayi durdur. ama sayfa degistirince yeniden caliyor sonra susuyor.
Türk-Kan yazdı:devimsel, ses dosyasi eklenen flash dosyasindan ayri olmadigi icin "sesi kes" gibi bir secenek sunamiyoruz. Önemi itibari ile tanitimin, en azindan ilk günlerde, her sayfada görünmesini uygun görüyoruz. Simdilik tavsiyemiz, bir dakika kadar süren müzik sona erdikten sonra görümsetmeleri izlemeniz.
Aslan2000 yazdı:sesi durdurmak icin animasyonu sag tikla ve tekrarlatmayi ve oynatmayi durdur. ama sayfa degistirince yeniden caliyor sonra susuyor.
zafercem yazdı:Bu kadar zahmete gerek yok. Firefox kullanıyorsanız "flashblock" eklentisini yüklemenizi tavsiye ediyorum.
Semacan yazdı:açılımın ispatı demişken...
ilgileneceğinizi düşünüyorum bir slayt hazırladım.
2011 Türkiye'de İç Savaş başlıklı
Download-Link: http://rapidshare.com/files/283640449/2 ... _Sava_.pps
bu slaytı arkadaşlarımızla paylaşarak onların da bilinçlenmesini sağlayabiliriz...
Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk