Adnan Polat:juninho can güvenliğim yok dedi imzalamadı!!!

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 18:21

Juninho sözleşme imzalayacaktı ama...

Galatasaray başkan yardımcısı Adnan Polat yaptığı açıklamada bundan sonra Ali Sami Yen Stadı'na capulcu tarartarları sokmayacağız" dedi-

Galatasaray Lisesi'nde yapılan divan kurulu toplantısında, üyelerin eleştirilerini yanıtlamak üzere kürsüye gelen Adnan Polat, yaşanan olayların sadece Galatasaraylıları değil, futbola gönül vermiş herkesi üzdüğünü yineleyerek, "Ben o gün stat çıkışında, 'Yaşananlar Türk futbolu için kara bir lekedir' demiştim. Çıkan olayların bize maliyeti 20 milyon avro olmuştur. Şampiyonlar Ligi kaybı, kombine kaybı, sponsorlar için yapılacak artışların yapılamaması, başlıcaları. Mali sıkıntı geçiren kulübümüzde tam nakit akışı dengelenmişken, böyle bir darbe oldu" dedi.

Yaşanan olayların, Galatasaray'da her şeyden daha önemlisi, bir imaj kaybına neden olduğuna dikkat çeken Polat, "Dünyanın önemli derbilerinden biri olarak görüldüğü için birçok ülkede bu görüntüler yayınlandı. Bizim çok önem verdiğimiz, üzerinde 3 ay çalıştığımız bir transferimiz, belki Hagi'den sonra gelecek en ciddi isim olacaktı, bu nedenle yapılamadı. Brezilyalı oyuncu Juninho, Paris'teki son görüşmemizde 'Can güvenliğim yok' diyerek imzalamaktan vazgeçti. Bize manevi etkileri de oldu" ifadelerini kullandı.

"ARTIK DERS ALMAYA ÇALIŞALIM"
Adnan Polat, yaşanan olaylarla ilgili, "Her kötü durumun altından bir hayır çıkaralım, artık ders almaya çalışalım" dedi.

Polat, şöyle devam etti: "Niye böyle olduğunun analizini yapmamız lazım. Fenerbaçe-Galatsaray maçındaki olayları hatırlayalım. Hocamızın başının yarılması, kalecimize ses bombası atılması ve taraftarlarımızın dövülmesi. Bir öç olma durumu ortaya çıktı. Tüm bunları emniyet görevlilerine anlattım. O stada, sahaya atılacak bir şeyin girmemesi gerektiğini söyledim. Maç günü sabahı 200 polis statta arama yaptı. Tüm bunlara rağmen, olanlara baktığımızda stat sanki yol geçen hanı ve faciaya yol verecek imkanlar hazırlanmış."

"OLAYLARDA YAKALANAN İKİ KİŞİ FENERBAHÇELİ ÇIKTI"
Kulübe taleplerini karşılatamayan amigoları, basının yarattığı gerilimi ve stat içinde büfeden usulüne uygun su satışının yapılmamasını, yaşananların nedeni olarak gösteren Polat, şöyle konuştu:

"Maalesef, uzun süredir görev yapan güvenlik şirketinin bazı elemanlarının, belli bir para karşılığı bir grup insanı numaralı tribün de dahil olmak üzere içeri sokması, dışarıda içki içen bazı taraftarların polis tarafından dövülmesi, tribünde tekrar polis ile taraftarların kavga etmesi, organize bir cinnet getirme oldu. Maalesef bunların içinde yüzden fazla kongre üyesi olduğunu da söylemeliyim. Su atmada onlar da yarıştı diğerleriyle. Şu anda durum tahkikat aşamasında. Nereye kadar gidecek bilmiyorum, ama dün savcıdan aldığım bilgiye göre kapalı tribünde bu eylemleri yapanlardan ikisinin Fenerbahçeli olduğu tespit edilmiş durumda. Birçok olay iç içe."

"ÇAPULCU TARAFTARI SOKMAYACAĞIZ"
Adnan Polat, kulüp olarak birtakım tedbirler alacaklarını vurgulayarak, "Personeli bazı taraftarlarla ekonomik ilişkilere girdiği için, mevcut güvenlik şirketini değiştiriyoruz. Stat personeli, birkaçı hariç gönderiliyor. Yeni bir güvenlik gücü oluşturuluyor. Spor polisi kurulması çalışması var. Kombine kart satışında ikametgah ve nüfus sureti alınacak. Açık tribünlerin biletlerini ucuz tutuyorduk, ama artık bu olmayacak. Dışarıda iki bira içip, 10 YTL vererek stada girip koltuk kırıyorlar. Çapulcu taraftarı artık Ali Sami Yen Stadı'na sokmayacağız" dedi.

"BİZİM DE MORALE İHTİYACIMIZ VAR"
Galatasaray Yönetim Kurulu olarak güçlerini camialarından aldıklarını, ancak görev yaptıkları 15 ay içinde sürekli eleştirilerle karşılaştıklarını belirten Adnan Polat, "Bizim de moral ve motivasyona ihtiyıcımız var" dedi.

Yönetim olarak ciddi sorunlarla uğraştıklarını kaydeden Adnan Polat, "Bu sene mali açıdan hiç ses çıktı mı? Geçmişe dönük birçok borç temizlendi. Riva arazisinin satışını yapmadık. Yarın 100 milyon dolara hemen satabiliriz. Zor durumumuzdan yararlanmak isteyenler var. Biz bu parayla banka borçlarını kapatıp, 2 de yıldız futbolcu alıp kahraman olabiliriz, ama kahraman olmaya değil, Galatasaray için iyisini yapmaya çalışıyoruz. Seçim sonrası 3. köprü gündeme geldiğinde, o arazinin değeri 2-3 kat artacak. Bu da 100-150 milyon Dolar ek gelir demektir. Satalım mı Riva'yı şimdi. Bu durumun sıkıntısını biz çekiyoruz, ama Galatasaray'ın parasının heba edilmesine bizim gönlümüz el vermiyor" şeklinde konuştu.

TRANSFER KONUSU
Adnan Polat, transfer konusuna da değinerek, özellikle bazı futbolcuların mukavele şartlarından yakındı.
"Galatasaray'a futbolcu getirmek çok zor değil, ama şu anda mukavelesi olan öyle oyuncular var ki, göndermesi, getirmesinden daha zor" ifadesini kullanan Polat, şöyle devam etti:

"Öyle yüksek ücretlerle mukavele yapmışlar ki biz de aldığı ücretin yakınında dahi ücret bulamayınca gitmek istemiyorlar. İkna ederek tek tek gönderip yabancı kontenjanını açmak kolay olmuyor. 1992-93 sezonunda Derwall'den kalan takımı yenilemeye almıştık şimdiki hocamızla. Şimdi aynı şeyi tekrar yapmaya çalışıyoruz. Kadromuzu gençleştirip, alt yapıya önem vermek istiyoruz. İsveçli oyuncu Linderoth yarın imza atacak. Kendisine çok güveniyoruz. Üç futbolcuyla daha görüşme aşamasındayız. Bitince haberiniz olacak. Biz havlu atmıyoruz. Mücadelemizi devam ettiriyoruz. Sportif açıdan başarısızlığımızı kabul ediyoruz, ama omuzlarımızı aşağı bırakmıyoruz. 'Bizim ölümüz bile yeter' deyip, destek bekliyoruz."

ÇELEBİ: "SEYRANTEPE İÇİN FENERBAHÇE ÇOK UĞRAŞIYOR"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, Seyrantepe Projesi'ne Fenerbahçe'nin çok fazla müdahil olduğunu söyledi.

Üyelere bilgi vermek için kürsüye gelen Çelebi, yeni statla ilgili, "Fenerbahçe, Galatasaray'ın önünü kesmek için inanılmaz şeyler yapıyor. Fizibilite hakkında bilgi almak isteyen varsa tek tek anlatabilirim. Burada konuşmayacağım" dedi.

Çelebi, Galatasaray Sportif AŞ. ile Futbol AŞ.'nin birleşmesinin kulübün geleceği açısından çok önemli olduğuna da dikkat çekerek, "Geçmişte kim bu şekilde yapmışsa, Galatasaray için kötü yapmış" ifadesini kullandı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Re: Adnan Polat:juninho can güvenliğim yok dedi imzalamadı!!

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:35

Semih R.Cabalar yazdı:"OLAYLARDA YAKALANAN İKİ KİŞİ FENERBAHÇELİ ÇIKTI"

ÇELEBİ: "SEYRANTEPE İÇİN FENERBAHÇE ÇOK UĞRAŞIYOR"

hic sasirmadim, herkes seviyesinde devam ediyor
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:39

checker854, eğer tartışma çıkarmaya çalışıyorsun mutlu söyle ona göre devam edelim bizde fenerbahçe spor kulübüne sürekli olarak çirkince saldırrılarda bulunmak da sizin hep yaptığınız şey zaten yav kardesim adamlar hemen fenerli oldu demi sizin yönetici söyledi diye allahım yarabbim ya
senin bir gs li olarak üzülmenlazım bu habere biz bir taşkınlık yaptık ilkellik yaptık seviyesizlik yaptık bak neler kaçırdık juninho gelmedi türk sporu adına utanç verici demiyoırsunuz hem cezayı eleştiriyorsunuz hemde fenere laf atıyorsunuz ben diyorum ki fener aynısını yaparsa 8 maç verilsin ama gs ye de verilsin herkese verilsin sanırım gsliler bunu alışkanlık haline getirdi birşey yap sonra ona buna at suçu yapmayın türk futbolu geriye gidiyor
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:44

fener aynisini yapti ve daha agir olaylarda oldu, nasil ceza verildi gördük

ayrica bu juninho konusu yalan, juninho lyon'u secti, derbi yüzünden gelmemezlik etmedi, detaylari anlatabilirim istiyorsan, ama juninho'nun derbi yüzünden gelmemezlik yapmadigini bilmen yeterli
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:47

checker854, bunu ben demiyorum ki adnan polat söylüyor ne yani sen adnan polattan daha mı fazla olayların içindesin kardesim bırak yahu adam lyonda yedek kalacak paraya bakar neden gs yi seçmesin sende benim gibi medyadan takip ediyorsun bende biliyorum detayları ayrıca fener yaptı mı verilsin ben verilmesin mi diyorum ama siz çıkıp da onlara şu kadar bize neden bu kadar demeyin fener aynını bir daha yaptı mı 3 maç mı aldı çıkın bağrın ama şunu da unutmayın yaptığınız ayıptı insanlıık dışıydı çağ dışıydı görgüsüzlüktü gsli taraftarların yaptıkları bu söyldiklerim geçen yıl kadıköyde olanlar içinde geçerliydi ben fener taraftarı olmaktan utandım o an ama cezalara itraz etmedim sizde bunu yapın ki türk futbolu biryerlere gelsin bak bugün juninho kaçtı yarın kim bilir neler olacak
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:51

öyle medyanin her yazdigina inanma, juninho lyon'u secti, cünkü lyon aslinda satacakti, o arada juninho gs'yle görüsdü, sonra lyon vazgecip uzatti, lyon daha fazla para verdi ve ayrica sampiyonlar liginde oynuyor, +medyanin her yazdigina inanma, biraz tanidiysan beni, benim bilmedigim konularda emin konusmadigimi bilirsindir :wink:

ayrica fenere verilen uyduruk cezaya'da itiraz etmedim diyorsun, ha onada etseydiniz :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:53

checker854, he ettim de ceza az dedim çok kez ama şunu da bil o olaylar olmasa biraz fazla paraya o adam gelirdi çünkü lyon da kadro o kadar iyi ki o da biliyor orda oynamayacak bence gs ye verilen ceza da az kardes en az 8 maç olması gerekirdi fenerin geçen yıl ki cezası da aynı şekilde
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:59

yaw juninho'nun lyonda yedek oldugu nerden cikti yine???? :evil: :evil: :evil:

juninho gecen sene lyon'da 41 mac yapti 12 gol atti, arkadaslar birsey bilmeyipte benimle iddaalasmayin
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:01

checker854, ben geçen yıldan bahsetmiyorum bende en az senin kadar takkip ediyorum lyonu o takımda seneye juninho zor oynar çünkü iddaalı transferler yapacaklar o oyuncu artık lyonda oynatmazlar adamlar genç takım politikası izliyorlar
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:05

genc takim politikasi izleyen bir takim, juninho'yla 3 senelik sözlesme imzalamaz, ayrica 41 mac oynayan birisi öyle bir sezonda da kesemessin, hemi 3 sene daha kulüb'dese, bak juninho önümüzdeki senede ilk 11 de oynayacak!

ama madem lyon'u takib ediyorsun, transfer olarak kimleri düsündügünüde söyleyebilirsin :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:11

checker854, menejerleri jenas ile ilgilendiklerini söylemişdi daha bugün ntv de dinledim ayrıca iç transferde coupet ile anlaştılar malouda ayrıldı onun yerien golcü düşünüyorlar elbette bu isim büyük ihtimal ile trazeguet olacak alternatif ise marsilyanın forvet oyuncusu var hani siyahi neydi o adamın adı hatırlamıyorum riberry nin eski takımında banko oynayan adam ayrıca coupet de takımında kaldı lens den de bir siyahi aldılar genç ama isim hatırlamıyorum
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:15

lens'le birsey duymadim ama lille den aldiklari keita'yi demek istiyorsun herhalde, forvetciyi, hemi trezeguet'i düsünmüyorlar su an, cünkü keita geldi ama tabi belki sürpriz yapip alirlar, hemi belki bir sürpriz forvetci gelir gibi birsey yazmissin, o sürpriz icin bir ip ucu vereyim: o isim Klose!

coupet zaten lyon'daydi sadece beklenen oldu ve sözlesme uzatildi

yani su an orta saha'da öyle juniho'nun yerine alacak birisi gözükmüyor, zaten öyle birsey düsünseler 3 senelik sözlesme yapmazlar :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:17

kaynak neresi acaba :?:
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletiler: 335

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:19

alp, kardes adnan polat öyle konustu ama o sadece kendisini korumak icindi :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:24

checker854, trazeguet ile ilgilendiklerine dair her gazete de var hatta four four two da da vardı
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x