Ahmet Hakan - 4 aday / 4 analiz

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

Ahmet Hakan - 4 aday / 4 analiz

İletigönderen Ram » Pzr Mar 18, 2007 14:01

Ak parti'nın cumhurbaşkanlığı konusunda parti teşkilatına yaptırdığı anket tartışma konusu oldu. Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan da bu konuyu köşesine taşıdı. Hakan, Erdoğan dışında partililere sorulan dört adayı analiz etti. İşte bu analiz...

Beşir Atalay:
Sakin güçtür kendisi... Ama asıl önemli iki özelliği şudur: "kararında bir dengecilik" ve "her daim soğukkanlılık". Kuşku duyulmayacak vefası, abartıdan kaçınma huyu, düşük profil kalmaya rıza gösteren ihtirassızlığı... Bütün bunlar, "Beşir hoca neden olmasın?" fikrinin yeşermesine neden olabilir...

Vecdi Gönül:
Devletin tam güvendiği isimlere akp razı olmaz, AKP’nin tam güvendiği isimlere devlet razı olmaz. Yani öyle bir isim bulunacak ki, hem devlet güvenecek, hem de AKP razı olacak. Vecdi Gönül, işte böyle bir formül için bulunmaz nimettir...

Köksal Toptan:
Başka bir siyaset hattından geliyor ya... En büyük sorunu budur. "Erdoğan olamıyorsa, bari aynı siyaset hattından gelen biri olsun" cümlesi, şansını azaltan cümledir...

Mehmet Aydın:
Eğer din bağlamında toplumda var olan gerilimin sona erdirilmesi adına çaba gösterseydi, şimdi bırakın Çankaya’ya çıkmasını, heykelinin dikilip dikilmemesini tartışıyor olurduk. Ancak hoca... Uluslararası planda "büyük devlet adamı" görüntüsü vermeyi, memleketin en önemli meselesine el atmaya tercih etti. Böyle bir riski almayan biri, Çankaya’ya çıktığında hangi risklerden kaçınır?
Her neyse, başına aldığı darbe halâ geçmemiş anlaşılan, şakacı dümbelek. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Ram » Pzt Mar 19, 2007 4:07

-Tatillerini nasıl değerlendiriyorsun? Senin gibi sıralayayım: a) Kum deniz b) Değişik coğrafyalar c) Kültür, tarih turizmi d) Hiçbiri?

“Hiç biri…Planlı tatil yapmıyorum. Düzenli ve planlı bir tatil yapmıyorum. Bodrum’a gidiyorum, Asos’a gidiyorum bir süre. Londra’ya gidiyorum. Bazen İtalya’ya gidiyorum. 3 – 4 yıldır Nevroz’a Diyarbakır’a gidiyorum. Yozgatlıyım, her sene Yozgat’a giderim.”

Allah'ım sen bizi bu asalaklardan koru... Resim Resim

Nazım Alpman'ın, dönme dolap ile yaptığı röportajın devamı için, tıklayın.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Prş Mar 29, 2007 10:21

Nevroz'a Diyarbakır'a gidenler,Psikoz'a nereye gidiyorlar acep? :roll:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 03, 2007 23:02

Ram yazdı:Allah'ım sen bizi bu asalaklardan koru... Resim Resim
amin!

sagol mirim 8)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Gülmece

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x