Gaflet, Dalalet ve hatta Hıyanet ile; AK Parti Aklıyor, Türkiye Aklıyor, Türk Milleti Aklıyor

Gaflet, Dalalet ve hatta Hıyanet ile; AK Parti Aklıyor, Türkiye Aklıyor, Türk Milleti Aklıyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Pzt Tem 30, 2012 21:29

Turkiye akliyor Batinin Islam cografyasindaki kanli planlarini ve muslumanlara karsi giristigi savaslari, AB'ye uye olmaya calisarak ve NATO'ya destek vererek. Turkiye boylece hem kendisinin hem de Islam dunyasinin bolunmesinin onculugunu yapiyor. Turkiye'nin destegi olmadan muslumanlari bolme planlari islemez, Turkiye uyanir ve yukselen dogu ile birlikte hareket ederse, Bati'nin ekonomik ve sosyal sistemi coker. Satilmis Turkiye su anda kilit ulke. Cok buyuk gafletler ile Islam medeniyetinin yokedilme planlarinda basrolu oynuyor. Genislemis Israil kontrolundeki bir orta dogu icin, bolunmus bir Turkiye icin, yakilmis yikilmis bir musluman dunyasi yaratmak icin ugrasip duruyor. Turkiye isterse dunya tarihini yeniden yazar, fakat Hacli Zionistleri usakligini yaparak orta dogu'yu ve kendisini atese atiyor.

Aslinda Ataturk'un neler dusundugu ve planladigi biliniyor, Ataturk cizgisinde bir politika izlemek zor degil. Sorun halki kolelestiren medya operasyonu ve vatani satan devlet gorevlileri. Bir an once medya milli guclerin kontrolune alinmali ve Ataturk cizgisinde dis politika uygulanmali. Zaman kalmadi, Orta Dogu ve Turkiye evcillestiriliyor, Zionist para babalarinin usaklarina donusturuluyor koskoca Turkiye ve Orta Dogu. Beyinler kontrol altinda. Para ile kontrol edilecek, birbirini yiyecek bir nesil yetistiriliyor. Orta Dogu vahsilestirilip, ilkellestirilip, muslumanlardan ve islam medeniyetlerinden temizlenecek. Bunun icin bahaneler ve firsatlar yaratiliyor.

Bati buyuk kiyim icin hazirlandi, medya ile filmler ile kultur ile hazirlandi musluman dunyasini temizlemek icin. 10 yildir yalanlar ve propaganda ile muslumanlardan nefret eden bir nesil yetistirildi. Muslumanlar dusman ilan edildi, toplumun dibine suruldu, Yahudiler yonetici tabaka oldu. Orta dogudaki tarihsel ve kutsal savas icin, katliam icin zemin hazirlandi. Bolge daha da karistirilip, musluman toplumlar nukleer silahlar yardimiyla temizlenip isgal edilip kontrol edilecek. Simdilik Cin ve Rusya engelledi bu planlari, fakat kendini de bolmek isteyen satilmis Turkiye yuzunden, bu kanli ve din kitaplarina bile yazmak istedikleri olaylari gerceklestirmek icin ugrasabiliyorlar.

Sadece Israil'in bolgeyi 10 kere temizleyecek nukleer silahi var. Turkiye NATO'nun isgali ve kontrolu altinda, Suriye bolunmek uzere, Iran vurulmak uzere. Buyuk resmi gorup, Yahudilerin kafasindan neler geciyor anlamak gerek. Dunya'yi satin aldilar, kolelestirdiler ve Amerika'yi bile yonetiyorlar, elbette ki tarihi de din kitaplarini da bir daha yazmak istiyorlar. Bunlar koyunlastirilmis kitlelerin anlayamayacagi seyler. Turk milli guclerinin bir an once medya'yi kontrol etmesi ve halki dogru bilgilendirmesi gerekiyor.

Ozetlemek gerekir ise, Yahudiler kabile toplulugu oldugu icin, icinde bulunduklari toplumlari kolelestiriyorlar ve boluyorlar, cunku boylece guclenip zenginlesip coban oluyorlar yaratiklari koyun surusune. Mossad bu yuzden cok guclu, Yahudiler bu yuzden Amerikayi da yonetebiliyorlar. Evrensel bir din degil, kabilecilik ve irkcilik uzerine kurulu, dunyayi isgal etme ve yonetme uzerine kurulu. Cok buyuk bir tehlike Israil devleti Orta Dogu muslumanlari icin ve Turkiye icin. Bizimkilerin hayal bile edemeyecegi gucleri ve planlari var. Hep yayilmak istediler, halen yayilmak istiyorlar, bu yuzden de karisiklik ve savaslar cikariyorlar. Bilinen butun Israil tarihi yalanlar uzerine kurulu. Gercekleri Miko Peled anlatiyor. Insanligi cok buyuk bir tehlike bekliyor cunku, ilaclarla ve propaganda ile yonetebiliyorlar toplumlari. Amerika en iyi ornek bunun icin. Akademi, bilim, finans, medya tamamen Yahudilerin kontrolu altinda. Cok bilincliler, guclenmek, kontrol etmek ve hukmetmek icin yasiyorlar. Amerika icin cok gec, fakat Turkiye ve Orta Dogu icin halen umit var. Yeter ki Turk milleti uyansin.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye

İletiler: 188

Re: Gaflet, Dalalet ve hatta Hiyanet ile; AK Parti Akliyor, Turkiye Akliyor, Turk Milleti Akliyor

İletigönderen Feza Tiryaki » Sal Tem 31, 2012 15:30

Türkçe harflerle yazı yazmak pek mi zor? Neden yabancı harflerle Türkçe yazıyorsunuz? Neden Türkçeyi öldürüyorsunuz? Neden Türkçe sesleri yok sayıyorsunuz? Nedenini bilmek isterdim...
Kullanıcı küçük betizi
Feza Tiryaki
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 996

Re: Gaflet, Dalalet ve hatta Hiyanet ile; AK Parti Akliyor, Turkiye Akliyor, Turk Milleti Akliyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Ağu 01, 2012 9:26

Turkce klavyem yok, ayrica uzun suredir Ingilizce klavye ile yaziyorum. Bilgi paylasmaya ve halki uyandirmaya calisiyorum. Turkiye'nin uluslarasi durumu ve tavirlari kabul edilebilir gibi degil, bu yanlislar icinde cok buyuk bir tehlike altina giriyor. Yakin gelecekte dogu ve Asya yoneticek dunyayi ve de Turkiye Bati'nin tetikcisi olarak ortada kalacak. Halbuki bu gelismeler Ataturk icin buyuk bir firsat olurdu.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Ağu 01, 2012 9:36

Ayrica surekli Ingilice klavye ile sayfalar dolusu yazi yaziyorum, Turkce olarak cok nadir yaziyorum, sizler gibi insanlara destek olmak icin.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ağu 01, 2012 9:51

II. Anadolu Ihtilali yazdı:Ayrica surekli Ingilice klavye ile sayfalar dolusu yazi yaziyorum, Turkce olarak cok nadir yaziyorum, sizler gibi insanlara destek olmak icin.

İngilizce klavye "bahane" olamaz. Türkçe klavyeyi de bilgisayarınıza yükleyerek Türkçe karakterleri düzenleyebilirsiniz. Hele ki "makale" yazıyorsanız.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Gaflet, Dalalet ve hatta Hıyanet ile; AK Parti Aklıyor, Türkiye Aklıyor, Türk Milleti Aklıyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Ağu 01, 2012 10:10

Yillardir (son 10 yildir) surekli ingilizce yaziyorum, gunde onlarca sayfalik yazdigim oluyor. Bir kac aydir Turkce yazmaya basladim, toplam belki 20 sayfalik kadar yazdigim oldu, elim bu klavyeye alistigi icin ve cok az Turkce yazdigim icin, simdilik boyle yaziyorum. Bunlari Turkce klavye ile ya da Turkce karakterlerle yazmak istesem, gerekli zaman 10 katina cikar. Su ana kadar Turkce yazdiklarim 20 saatimi almistir. Turkce klavye kullansaydim zamanim kalmazdi yazmaya. Belki 10 tane makale gonderdim GM'e. 3 tane ceviri yaptim saatlerimi alan. Onemli biri olsam Turkce karakter ile yazardim fakat simdilik katkilarimi boyle hizli bir sekilde yapacagim. Hayatimda Turkce'nin rolu cok kisitli bu yillarda. Son birkac aydir artti Turkce'nin rolu, o da Turk medeniyetini bekleyen tehlikelerin farkina vardigim icin, insanlari bu tehlikelere karsi uyandirmaya cagirdigim icin oluyor. Kusurlarim ile simdilik boyle devam edecegim. Zamanim da kisitli oldugu icin, az yazdigim icin, su an icin en kolay yol bu benim icin.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x