gönderen soydan » Pzt Mar 17, 2008 17:34
slm,
benim gibi halkimizin cogunlugu AKP'nin kapatilmaini istiyor, amma bir soru isareti geliyor, oda hangi parti türkiyemizi egemensiz bir devlet yapabilir. gercegi bakarsak hic bir parti edemez, cünkü CHP-MHP de aynisi, sirf farklari AKP den dinci olmamalari, öbür tafardan hepsinin ayni karekterde, rüsfetci olmalari ve ac gözlü olmalari.
ben almanyada yasiyorum, bu devletde bir milletvekili yan geliri olmasi mümkün deyil, amma türkiyede tam tersi, yada dokulumazliklari yok, nedense türkiyede var. iste bu bizim devletimizin en büyük problemi. eger gecmisde dikkat ederseniz, tamam acikca ortada olan sey, hangi parti secilmisse bastakiler herzaman icinde kendi cikarlarina politika yapmislardir vede daha da zenginlesmisdir, bu 100% yüz gercek dir, bu yüzden türkiye kalkinmiyor. simdi akp kapatilsa chp garanti secilir, baykalda erdogan gibi devlet kasasindan kendine göre yatirim eder ve sonunda bütcesini cogaltir, buda ecevitden haric nerdeyse hepsi yapmistir vede devam yapicakdir.AKP simdiye kadar hic bir parti gibi 6 sene icinde 300miliyar dolar borc etmesidir, bu para nereye gitdi, tam aciklama yok daha dogrusu soru bir isaret.
akp nin en büyük yanlisligi ayrimcilik etmesi, bunu yapmiyacakdi. nedense secim sonuclarini göze alip güclülügünü görüp büyük konusuyor. eger milletimize politikacilarimiz öne koysalar, dokunulmazligini kaldirirlar, cünkü ozaman devletin kassasinda oynamak zorlasir, tabiyiki rüsvet allan devlet-iscilerine cok büyük ceza cikarmalari gerek, bunlar uygulanmadikca devletimizin güclenmesi imkansiz.
yinede cok sevinirim su DTP-AKP zihniyetleri kapatip caminin önüne cadir kurup orda hocalik yapsinlar, garanti sevaba girerler.