AKP'nin Cumhurbaskani adayi kim olacak?

Genel & Güncel Konular

Recep Tayyip Erdogan
2
17%
Bülent Arinc
3
25%
Abdüllatif Sener
0
Oy yok
Abdullah Gül
2
17%
Hilmi Özkök
3
25%
Vecdi Gönül
2
17%

Toplam Oy : 12

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 14, 2007 17:34

soru acik, sizce AKP kimi aday gösterecek? :wink:
En son Türk-Kan tarafından Pzr Nis 15, 2007 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kez düzenlendi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Sandra » Çrş Mar 14, 2007 17:39

Bence ya Tayyip yada Arinc diye dusunuyorum
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Ram » Çrş Mar 14, 2007 17:46

Bunlrın hiçbiri olmasın diyeceğim. Ek olarak Turhan Çömez hiç olmasın diyeceğim. Adaylar içerisinde, AMP dışında destek alacak tek isim Hilmi Özkök olurdu. Gösterilecekse, o aday olsun bari. Hiç değilse basiretsiz, yani tarafsız düşman.

Aslında bizim eniştede karizma, sıfatını toparladığımın navuğunu da aday gösterebilirler. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen TheBradva » Çrş Mar 14, 2007 18:02

arınç....
Kullanıcı küçük betizi
TheBradva
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 15, 2007 23:26

Ben tarihe Tayyip'le gececek Hilmi Özkök olacak diyorum.. 4 sene Genelkurmay Baskanligi boyunca iyi bir "boy"du, hizmete devam eder :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen logical » Pzr Nis 15, 2007 23:32

Bülent Arinc
[img]http://www.tbmm.info/images/bulentarinc/35811.jpg[/img]
En son logical tarafından Pzr Nis 15, 2007 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen Panzehir » Pzr Nis 15, 2007 23:33

Vecdi Gönül... :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 15, 2007 23:34

Panzehir, ekledim :wink:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzr Nis 15, 2007 23:40

Türk-Kan, sağol. Eee bence RTE'nin en güçlü adayı Vecdi Gönül, tabi yanlış da çıkabilir ama Vecdi'nin eşinin başı açık sanırım... Ankaradaki büyük mitingden sonra aday olarak onu çıkartabilirler diye düşünüyorum fakat yanılabilirim de. İhtimal sonuçta.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Pisagor » Pzr Nis 15, 2007 23:45

Deniz Baykal,Abdüllatif Şener aday olması durumunda belki kabul edebiliriz, tarzında açıklamaları vardı.Aslında CHP'ninde uzlaşacağı yani neredeyse meclisin tamamının onaylayacağı belkide böyle sanal gürültünün koparılmayacağı bir aday seçilebilirdi.En azından Başbakanın bazı hareketleri hoşuma gitmediğinden uygun olurdu.

Ancak zannetmiyorum ki bu olur.Kendi bünyesinde bakan iken bile AKP kararlarını karşısına alabilen bir adam Cumhurbaşkanı olduğunda nasıl davranın varın siz tahmin edin.

Recep Tayyip Erdoğan aday olacak ama keşke Abdüllatif Şener olsaydı denilecek.
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Ram » Pzr Nis 15, 2007 23:54

Recep istifa eder, mazlum olur, gözüm yok deyip çekilir.

Bizim kayınço (Rınç) ya da Özkök aday olacak.

Tayyibim, her an dış işlerine tayinini isteyebilir de. Bu durumda, başbakan Gül.

Akepenin ayakta kalması için tek formül. Neyse, eşşeğin kulağına kar suyu kaçırmamak lâzım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen reisbey » Pzt Nis 16, 2007 10:16

bence abdullah gül olur.çünkü hatırlıyacağınız gibi tayip erdoğan seçimlerde katılamadığından ak genel başkanlık koltuğunu abdullah gülle emanet ettmişti...
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen MedceziR » Pzt Nis 16, 2007 12:45

R.T.Erdoğan aday olur, ama ben Bülent Arınç'ın aday olmasını istiyorum. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Nis 16, 2007 12:54

Bu medeniyetsizlere kıravat yakışmıyo bence hiç biri olmasın...

hele bayrakla poz vermeleri yok mu ? hani zorla önüne dikmişler gibi :evil:

Hilmi Özkök işbirlikçi-amerikancı tayfanın maşasıydı...

Emir geldiyse Hilmi özkök olur derim...

K..lar
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Batuhan Önder » Pzt Nis 16, 2007 20:11

Bunların hiçbirisi olmsaın çünkü Cumhuriyet rejimi kavramına hiç uygun değiller.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 konuk

x