AKP’nin Kıyameti Mi Koptu? / Zahide UÇAR

AKP’nin Kıyameti Mi Koptu? / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Şub 11, 2012 19:03

AKP’nin Kıyameti Mi Koptu?

Kılıçdaroğlu Avrupa’da tutuklu gazeteciler ile ilgili eleştiride bulunmuş. Erdoğan köpürüyor ve ““memleketi yurtdışında gammazlıyor, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı gavura şikayet ediyor” diyor(!)..

Kendisi, Egemen Bağış ve Ali Babacan’ın Türkiye’yi yurt dışında şikayet ettiğini unutmuş görünüyor.

Neymiş? Memleketi yurt dışında gammazlıyormuş(!)..

ABD’de; “burada demokrasi var, Türkiye’de yok” mealinde Türkiye’yi şikayet edip gammazlayan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu gammazlık yapmakla suçluyor. Üstelik kendisi şikayet ettiği ülkenin Başbakanı iken(!)..

Kılıçdaroğlu haddini bilememiş Sultanım, affedin(!).. Ne de olsa “Ankara’nın şerrinden Bürüksel’in şefaati iyidir” diyen de zaten sizin hükümetiniz değildi(!)..

Uludere’de “devlet vatandaşını bombaladı” diyenlere; “hiçbir devlet vatandaşını bilerek bombalamaz” diyordu Erdoğan. Oysa aynı Erdoğan Türk Devleti’ni Dersim’de katliam yaptı diye suçluyordu.

Esad’ı kucakladığı zamanlarda “ıvır zıvır bir şey için az kalsın Suriye ile savaş çıkaracaklardı” diye gene Türkiye’yi suçluyordu. Ivır-zıvır dediği durum Apo(Artin Agopyan)’nun Suriye’de korunduğu için çıkan problemdi. Türkiye’nin Suriye’ye tavrı o dönem için geç bile kalmış bir tavırdı. Sonuna kadar haklıydı.

Erdoğan ve hükümeti Türkiye için savaşmayı değil, ABD için savaşmayı ilke edindiği için ülke düşmanını barındırmaya ıvır zıvır derken, ABD için Esad’a savaş açmayı “hak” görüyor.

Hele Esad’ı bir suçlaması var ki; Türkiye’yi anlatıyor sandım.

Parasız eğitim istedi diye hapse atılıp, okullarından uzaklaştırma alan öğrencileri, biber gazı sıkılan, kış günü havuzlara atılan işçileri, ele geçirilmiş medyayı, bertaraf olmakla tehdit edilen iş adamlarını, yaratılan polis devletini… Kaynağı açıklanamayan zenginleşmeleri…

Önce tutukla, sonra delil yarat, polislere iddianame yazdır, sadece hedef olan tutukluları değil, bütün dostlarını da ele geçirdiğin medyadan linç et…

Onur intiharlarını, hapishanede ölüme sürüklenen insanlarımızı…

Erdoğan’ın “devletin garantisi” olarak ilan ettiği polislerden bir grup polisin gidip ABD konsolosluğunda ülkemiz aleyhinde istihbarat verdiği… Ergenekon Projesine destek için ikna turları yaptığı… Ülkenin Genel Kurmay Başkanı’nın ailesi hakkında mahrem bilgileri yabancı bir ülke istihbaratına verecek kadar bir kesimden nefret ettiklerinin ortaya çıkması…

Bakan ve vekillerin şikayet ve istekleri için ABD Konsolosluğunda yağlama kuyruğuna girsin… Polislerin ülkenin bağımsızlığını isteyenleri fişleyip ABD’nin CİA görevlisine versin….

Sen çık; “memleketi yurt dışında gammazlıyorlar” diye bas bas bağır.

WikiLeaks belgeleri ortada iken…

ABD’nin BOP’de eş başkanı olmuşken. Yabancı bir ülkenin projesinde görev alabilmeyi ve bununla övünmeyi maharet sayabilmişken…

İnsan bu kadar da pişkin olmaya hayret ediyor.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın Oslo’da ki MİT+PKK görüşmesi için ifadeye çağırılmasına AKP’nin verdiği tepki komedi gibi. Hele Bekir Bozdağ’ın konuyla ilgili yorumuna bayıldım(!).. Aynen şöyle diyor Bozdağ:

“Ben onun için soruşturmanın şu aşamada ortaya çıkan bilgileri çerçevesinde, bir hukukçu kişi olarak bu soruşturmanın işin doğrusu hukuki mantığını hala anlamış değilim.'

Ortaya çıkacak veya açıklanacak bilgiler, belgeler çerçevesinde daha sağlıklı bir değerlendirme yapabileceğini belirten Bozdağ, 'Benim gördüğüm, ortaya çıkan şeylere baktığınızda işlenen herhangi bir suç yok. Yapılan bir vazife var. Bu vazifenin suç olduğuna dair yorumlar görüyorum. Halbuki suçlar yorumlarla oluşturulmaz, kanunlarla oluşturulur' dedi. Gercekgundem.com”

Konuşan sanki Bekir Bozdağ değil de, Hasdal-Silivri mağdurlarının aile ve avukatları.

Cümleye tekrar bir bakalım:

“Bu vazifenin suç olduğuna dair yorumlar görüyorum. Halbuki suçlar yorumlarla oluşturulmaz, kanunlarla oluşturulur.”

Şaka gibi. Oysa Silivri+Hasdal yargısı virüslü dosyaları ile meşhur oldu. Bilgisayarlarda bulunduğu söylenen ve suç delili olarak kabul edilen dosyaların virüs ile gönderildiği kırk defa ispatlandı ama, asrın davası diye sanıkları linç eden basın gıkını çıkarmıyor. Onlar kabız olsa, bağırsak problemlerini Ergenekon denilen ispat edilememiş bir örgüte bağlıyor.

Basın mı, cellat mı, Ergenekon sapıkları mı belli değil.

İslam’a göre kıyamet kopup MİZAN kurulduğunda; “bütün organlarınız dile gelir. O gün her şey ortaya dökülür, hiçbir şey gizli kalmaz” diye anlatır.

Bu günlerde AKP’nin kıyameti mi koptu nedir? İlk önce dilleri başladı yaptıklarını ifşa etmeye.

Neymiş:

1- Devlet bilerek vatandaşını bombalamazmış.

Öyleyse devletin Tunceli’de vatandaşını bombaladığı yalandır.

2- “Memleketi yurtdışında gammazlamak”…

Demek ki Ankara’nın şerrinden Brüksel’in şefahati iyi değilmiş.

ABD Konsolosluğu’na gidip Millete tuzak kurup ülkenin Genel Kurmay Başkanı aleyhinde “casus” faaliyetlerde bulunmak kötüymüş.

3- “Bu vazifenin suç olduğuna dair yorumlar görüyorum. Halbuki suçlar yorumlarla oluşturulmaz, kanunlarla oluşturulur. Bekir Bozdağ”

Silivri+Hasdal yargısına selam olsun(!)…

AKP’liler farkında olmayabilir ama onların kıyameti şimdiden kopmuş, MİZAN Terazisi kurulmuş görünüyor.

Çünkü organları dile gelmiş, suçlarını ifşa ediyor.

Ne yazık ki;

“Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar.”

Ve AKP’nin kıyameti kopmuş görünüyor. MİZAN Terazisi kendi dillerinden kendilerini tartıyor.

Zahide UÇAR, 9 Şubat 2012
zahide@zahideucar.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x