AKP: Türban sorunu için söz vermedik

Genel & Güncel Konular

İletigönderen SultanGaliyev » Prş Mar 01, 2007 16:57

Ben Dengir fırat diyorum,,iyi izleyin son günlerde statükocu kesildi.Cumhurbaşkanlığını ve makamı savunmaya başladı .Ne ilginçtir TÜRK bayrağına sahiplenmeyede başladı....
türkkan bu dengirin dedeside zamanında ingiliz bayrağını türk bayrağı ile karıştırmamışmıydı=)))) 8) ...hayaletler heryerde
Kullanıcı küçük betizi
SultanGaliyev
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Ram » Prş Mar 01, 2007 18:45

Dempsey yazdı:Türk-Kan, Asıl dansözlüğü burada sen yapıyorsun.Anayasa Mahkemesinin kararları EMSAL TEŞKİL EDER.Bu emsal kararı ancak Anayasa Mahkemesi bozabilir veya aksi bir karar verirse o zaman o emsal karar bozulur.Dününü bilmeden bugun birsey yapamazsın.İşler sandığın kadar kolay değil.Ah be canım birazda hukuktan anlasan varya çok iyi anlaşacağız ama maalesef.

Lan kımıl zararlısı. Ahlâklı konuş, yakarım seni. O çok güvendiklerin de kurtaramaz seni.

Türk-Kan, hukuktan anla biraz sende. Dününü bilmeden, bugün bir şey yapamazsın. Ancak, dününü bilmeden, söz verip atıp tutarsın. Kökü dışarıda olan bu şahsiyetsizler, her zamanki gibi, milletin dini duygularını sömürmek için geldi. Gelecektir de... Dün yobazdılar, bugün yap-boz oldular. Bölüne bölüne çoğaldılar, sevgi insancıkları oldular. Sevgi insancıklarının ahlâkı hakkındaki belgeler-kaynaklar-konuşmalar nerede/neden medyada yer almıyor, 2-3 televizyon kanalı/gazete dışında¿? Bugün ben bir belgeler silsilesi hazırlasam; başbakınından, millet vekillerine, müritlerden, oy verenine kadar birçok şeyi ortaya dökerim. Bak göreceksin, bunlar gittikten sonra, bütün medya bunları ortaya çıkaracak. İşin özünün, özü; ahlâksızlar, "baş örtüsü-baş örtüsü" diye çığırtkanlık yapıyor, milleti sömürüyor. Bunların ahlâkı bu kadar işte.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen SultanGaliyev » Prş Mar 01, 2007 19:46

akp ....cüneyt zapsu ..dengir fırat...ve abdulgadir agsu
bunlar işlerini bilirler, bilirler bilmesinede biz de biliyoruz ne olucak şimdi...
Kullanıcı küçük betizi
SultanGaliyev
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Çetin Taş » Prş Mar 01, 2007 20:22

Bu adam benim memleketimin milletvekili olduğu için(ADIYAMAN)utanıyorum.
Şeyh Sait'in de soyundanmış.Niyeyse şaşırmıyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Mar 01, 2007 21:59

Dempsey yazdı:Türk-Kan, Burada Ak Partili birisinin türban sorununu çözeceğiz diye bir söylemini göremedim.Meclis Başkanı bağımsızdır.

Yazmayım dedim ama dayanılacak gibi değil...

Kafanız iyiyse söyleyin alttan alalım...

Bu adam Yıl 2002 Meclis Başkanımıydı :?: AKP nin öncülerinden olan B.Arınç'ın seçim propagandası olarak söylediği sözleri Türk-Kan paylaştı.

Milleti geri zekalımı zannediyosunuz...

Biraz mantıklı cevap verin , birilerini savunuyorsanız da mantıklı bi şekilde Savunun :!:

Konu için ayrıca tşk. Türkan abla :artis:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Ayberk » Prş Mar 01, 2007 22:18

Efsane_38, :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Dempsey » Sal Mar 20, 2007 20:52

Ram yazdı:
Dempsey yazdı:Türk-Kan, Asıl dansözlüğü burada sen yapıyorsun.Anayasa Mahkemesinin kararları EMSAL TEŞKİL EDER.Bu emsal kararı ancak Anayasa Mahkemesi bozabilir veya aksi bir karar verirse o zaman o emsal karar bozulur.Dününü bilmeden bugun birsey yapamazsın.İşler sandığın kadar kolay değil.Ah be canım birazda hukuktan anlasan varya çok iyi anlaşacağız ama maalesef.

Lan kımıl zararlısı. Ahlâklı konuş, yakarım seni. O çok güvendiklerin de kurtaramaz seni.

Türk-Kan, hukuktan anla biraz sende. Dününü bilmeden, bugün bir şey yapamazsın. Ancak, dününü bilmeden, söz verip atıp tutarsın. Kökü dışarıda olan bu şahsiyetsizler, her zamanki gibi, milletin dini duygularını sömürmek için geldi. Gelecektir de... Dün yobazdılar, bugün yap-boz oldular. Bölüne bölüne çoğaldılar, sevgi insancıkları oldular. Sevgi insancıklarının ahlâkı hakkındaki belgeler-kaynaklar-konuşmalar nerede/neden medyada yer almıyor, 2-3 televizyon kanalı/gazete dışında¿? Bugün ben bir belgeler silsilesi hazırlasam; başbakınından, millet vekillerine, müritlerden, oy verenine kadar birçok şeyi ortaya dökerim. Bak göreceksin, bunlar gittikten sonra, bütün medya bunları ortaya çıkaracak. İşin özünün, özü; ahlâksızlar, "baş örtüsü-baş örtüsü" diye çığırtkanlık yapıyor, milleti sömürüyor. Bunların ahlâkı bu kadar işte.

Bu ahlaksız kelimelere sitenin değerli yöneticilerinden uyarı yok mu.Yoksa biz de mi öyle konuşalım.Serbest ise şayet bilelim.
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 20, 2007 20:56

Şeyh Saidin torunlarından,ne yazık ki hemşehrim olan Dengir Mir kıvırtmış yine.Meydanlarda seçim öncesi atıp tutmak kolay tabi.Ama dava türban,imam hatip,zart-zurt değil ki!Dava yemece düzeni!
Türban sorunu diye bir sorunu da kabul etmiyorum,bu tabi apayrı bir tartışma konusu.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Dempsey » Sal Mar 20, 2007 21:00

Kardeşim Çetin Türkiye Cumhuriyeti sorunlar ülkesi ve Türban da bunlardan birtanesidir.Benim kardeşim okula alınmıyorsa bu senin de derdin olmalı diye düşünüyorum
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletigönderen cafersadık » Sal Mar 20, 2007 21:02

"Başörtüsü bizim namus borcumuzur"
Bülent Arınç

Bu sözü söyleyen Bülent arınç'ın ta kendi,ne çabuk unuttu.Yada unutmak istedi.namus yerlerde geziyo eyy arınç.Haberin var mı :evil: :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Dempsey » Sal Mar 20, 2007 21:06

Namus öyle kolay kolay gitmez.Diyelim ki öyle bir söz söylendi.Adam sormaz mı e bunun zamanı nedir?Ne zaman çözeceksiniz.Bakın siyaset öyle bir şey ki kelimelerin altında yatana bakacaksınız.Zamansız öten horozun başını keserler.Neyin ne zaman yapılacağı bellidir.
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 20, 2007 21:11

Dempsey,merhaba kardeşim.Dediğim gibi,ayrı bir tartışma konusu bu türban.
Türbanı üniforma hline getirenlerin günahını ne yazık ki senin kardeşin gibi arkadaşlarımız,kardeşlerimiz çekiyor dempsey.Üstelik her üniversitede de farklı uygulamalar var.1992-1998 seneleri arasında İTÜ'de türbanlı bayanlar hiçbir engel ile karşılaşmadan derslerini takip ediyorlardı.
Mesele kesinlikle türban ünifrması.Baş örtüsü takılsa ve uçlar bu kadar kestirilmeseydi bu kadar sorun olmazdı-oluşmazdı.
Ama bir kez daha söylüyorum,türbanı sorun olarak kabul etmemekte ısrarlıyım.Çünkü sorun haline getiren ben ya da beninm düşüncem değil.Bizzat türbanı üniformaya dönüştürüp halkı birbirine düşüren malum düşünce sahipleridir.
Kusura bakma ama bu ülkenin öncelikli sorunu ne türbandır,ne imam hatiplerdir.Bu ülkenin öncelikli sorunu emperyalizmin Türkiye'yi bölmek için yıllardır uyguladığı ve artık belli bir noktaya getirdiği plandır.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 20, 2007 21:12

Dempsey, bu, aslinda sorun olmayan, türban meselesinin bugünlere nasil geldigini sen de, ben de cok iyi biliyoruz. türbani üniforma haline getirenlerden soracaksiniz bunun hesabini. en basta "sayin" hocasindan ve sonra "sayin" Basbakan'indan. kurumlaraarasi uzlasma diyerek iktidara geldiniz, Türkiye'yi hic olmadigi kadar gerdiniz. sonunuz hayir degil bu gidisle!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Dempsey » Sal Mar 20, 2007 21:15

[b]Çetin Taş, ben düşüncene saygılıyım Çetin ama bu devlet Anayasasına bağlılığını korur.Türkiye Cumhuriyeti Bölünmez Bir Bütündür.Dün Çanakkale'de 250.000 şehit verdik bölünmemek için bugun de aynı şekilde vatanı için gözünü kırpmadan canını verecektir Yüce Türk Milleti[/b]
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 20, 2007 21:23

Evet dempsey,son yorumuna aynen katılıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x