AKP: Türban sorunu için söz vermedik

Genel & Güncel Konular

İletigönderen cafersadık » Sal Mar 20, 2007 21:24

Valla bir gecede namusunu satan da var para için ,makam mevki için,namusu uğruna ölüp-öldürende.O kadarı beniilgilendirmez.Önemli olan husus şu.RTE Başbakan olarak başörtüsününserbet bırakılması konusunda birkanun hazırlar.bunu meclisten geçirir,üstelik ezici çoğunlukla.ardından c.Bşkanına sunar. Veto yedimi bi daha geçirir meclisten aynı yasayı.C.başkanının 2.defa veto etme hakkı yok.önünde 2 seçenek var.1.Ya referanduma gider ki bunu yapmaz.
2.ya da anayasa mahkemesine.Şimdi AKP C.başkanını bahane ederek bu noktaya kadar gidemedi.gidemez de,onda bu yürek yok.Şimdi oy zamanı.dicekler ki "Sizoyunuzu verin,c.başkanıda bizden biri olcak,büyük ihtimalle RTE.Ondan sonra kesin bu yasayıçıkarırız.Bunlar Erbakan'ı c.başkanı yapcaz diye seçimlerdeoy toplamışlar.Yalanın daniskası.Ne malum bununda yalan olmaığı.Ha ayrıca bu kadar gerilime ne gerek var diyenlere sözüm şu,peki ülkenin satılması,enkaza çevrilmesikonusunda niye bu ısrar,inat?O zaman niye C.başkanıyla papaz olamyı göze alıyorsunuz?4 yılda ülkenin tüm kurumlarını niye gerdiniz?Niye 2 önemli kurumu birbirine düşürdünüz?(Emn-Ordu)
Geç bunları anam-babam.
Bu arada baya bi amiyane tarzda yazmışım,onu farkettim.EE çok görmeyin böyle Başbakana böyle Vatandaş.
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Ram » Çrş Mar 21, 2007 21:01

Dempsey yazdı:
Ram yazdı:
Dempsey yazdı:Türk-Kan, Asıl dansözlüğü burada sen yapıyorsun.Anayasa Mahkemesinin kararları EMSAL TEŞKİL EDER.Bu emsal kararı ancak Anayasa Mahkemesi bozabilir veya aksi bir karar verirse o zaman o emsal karar bozulur.Dününü bilmeden bugun birsey yapamazsın.İşler sandığın kadar kolay değil.Ah be canım birazda hukuktan anlasan varya çok iyi anlaşacağız ama maalesef.

Lan kımıl zararlısı. Ahlâklı konuş, yakarım seni. O çok güvendiklerin de kurtaramaz seni.

Türk-Kan, hukuktan anla biraz sende. Dününü bilmeden, bugün bir şey yapamazsın. Ancak, dününü bilmeden, söz verip atıp tutarsın. Kökü dışarıda olan bu şahsiyetsizler, her zamanki gibi, milletin dini duygularını sömürmek için geldi. Gelecektir de... Dün yobazdılar, bugün yap-boz oldular. Bölüne bölüne çoğaldılar, sevgi insancıkları oldular. Sevgi insancıklarının ahlâkı hakkındaki belgeler-kaynaklar-konuşmalar nerede/neden medyada yer almıyor, 2-3 televizyon kanalı/gazete dışında¿? Bugün ben bir belgeler silsilesi hazırlasam; başbakınından, millet vekillerine, müritlerden, oy verenine kadar birçok şeyi ortaya dökerim. Bak göreceksin, bunlar gittikten sonra, bütün medya bunları ortaya çıkaracak. İşin özünün, özü; ahlâksızlar, "baş örtüsü-baş örtüsü" diye çığırtkanlık yapıyor, milleti sömürüyor. Bunların ahlâkı bu kadar işte.

Bu ahlaksız kelimelere sitenin değerli yöneticilerinden uyarı yok mu.Yoksa biz de mi öyle konuşalım.Serbest ise şayet bilelim.

Avukatların efendisi, baroların gururu, ahlâktan söz edecek bir sen mi kaldın¿? Ben seni uyarıyorum farkında değilsin herhalde. :) Sana her şey serbest, takıl kafana göre. Ha, lan dememe kırıldıysan eğer, senin tayyib hazretlerinin ağzından konuştum, kırılmaman gerek, bu senin için şeref olsa gerek.

Allah'ım sen beni zırtapozlardan koru.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen shadow39 » Çrş Mar 21, 2007 21:15

Hangi verilen soz tutulduki :roll:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Dempsey » Prş Mar 22, 2007 15:39

Ram, şeref senin zannettiğin kadar basitse eğer kendini bi chek et derim.
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 22, 2007 16:28

Dempsey, AKP'nin ve "sayin" yandaslarinin "seref" sözünü agzina almalari bile abestle istigal degil mi?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen iso » Prş Mar 22, 2007 16:32

Dempsey bu paylasimboarda gireli kac hafta oldu bilmiyorum benim.... simdiye kadar hep siyasetten bahsetmemeye calistim, hic konu acmadim, hic tartismaya girmedim... sen hangi hakla Ram kardesimize kendine check up ettir dersin :?: Burda Konu "sayinlar" krali tayip beyin evvelden türban konusunda "hic endiselenmeyin" deyip, su anda "biz onun icin söz vermedik" demesi :!: :!:

Adam Devleti resmen satti iste, hersey ortada simdi saymicam.... bilmem AB`ymis bilmem Amerikayla isbirligi falan :evil: :evil: Böyle bir Kisinin Agzindan "SEREF" kelimesi cikarsa yanimda, bana küfretmis gibi olur :!: :!:
Burda Kimse Böyle bir kisiyi savunmasin :!:
Insani delirtmeyin burda :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sandra hanim, son satirimi sende üzerine alin :!: :!: :evil: :evil:

Resim

Türkan paylasim icin sagol bu arada, konuyu kizistirmak istemezdim, ama daynamadim, affet
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye

İletiler: 434

İletigönderen HunTürK » Prş Mar 22, 2007 17:17

iso yazdı:Dempsey bu paylasimboarda gireli kac hafta oldu bilmiyorum benim.... simdiye kadar hep siyasetten bahsetmemeye calistim, hic konu acmadim, hic tartismaya girmedim... sen hangi hakla Ram kardesimize kendine check up ettir dersin :?: Burda Konu "sayinlar" krali tayip beyin evvelden türban konusunda "hic endiselenmeyin" deyip, su anda "biz onun icin söz vermedik" demesi :!: :!:

Adam Devleti resmen satti iste, hersey ortada simdi saymicam.... bilmem AB`ymis bilmem Amerikayla isbirligi falan :evil: :evil: Böyle bir Kisinin Agzindan "SEREF" kelimesi cikarsa yanimda, bana küfretmis gibi olur :!: :!:
Burda Kimse Böyle bir kisiyi savunmasin :!:
Insani delirtmeyin burda :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sandra hanim, son satirimi sende üzerine alin :!: :!: :evil: :evil:

Resim

Türkan paylasim icin sagol bu arada, konuyu kizistirmak istemezdim, ama daynamadim, affet

haklısın kardeş hayat cihad ve imandır.
Kullanıcı küçük betizi
HunTürK
Üye
Üye

İletiler: 134

İletigönderen Dempsey » Prş Mar 22, 2007 18:15

Görüşünüzü açık edin o zaman.Kimi destekliyorsunuz bunu bilelim de ona göre konuşalım.Safınız nere kimi savunursunuz?
Bir Hadis ...
Her duyduğunu söylemesi, kişiye günah olarak yeter.
Hadis (Ebu Davud)
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletigönderen iso » Prş Mar 22, 2007 18:18

Dempsey yazdı:Görüşünüzü açık edin o zaman.Kimi destekliyorsunuz bunu bilelim de ona göre konuşalım.Safınız nere kimi savunursunuz?

Sorunuz Bumu :?: :?:

Eminmisiniz :?:

Son Kararinizmi :?:

Saygisizlik yapmak istemem, yasinizi bilmiyorum ama eger buysa siz yaptirin bir Check-Up........ Gözlerden Baslayin en iyisi :!:
En son iso tarafından Prş Mar 22, 2007 19:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye

İletigönderen Dempsey » Prş Mar 22, 2007 18:56

iso, kardeşim benim seninle derdim sıkıntım yok senle olmadığı gibi diğerleriylede yok ama benim safım belli ben gururla söylüyorum Ak Partiliyim.Diğer delikanlı ve hanımefendiler de görüşünü açıkça belirtsin.Ülke böyle sevilmez.Ülke birseyler yaparak sevilir ve ölçüsü budur.Türkiye'nin gündemi Türban değil.Elbet Türban da çözülür.Ortada bir söz varsa yapılır elbette.Lakin söylenmeyen birsey söylenmiş gibi yansıtılıyorsa ben buna itiraz ederim.Ben Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın marmara organizasyon sorumlusuyum aynı zamanda avukatlık yapıyorum.Yapılan konuşmalardan elbette haberim var ama böyle bir sözü Recep Tayyip ERDOĞAN'dan duymadım vallahide billahide.
Kullanıcı küçük betizi
Dempsey
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Prş Mar 22, 2007 19:23

Dempsey yazdı:[.Diğer delikanlı ve hanımefendiler de görüşünü açıkça belirtsin.Ülke böyle sevilmez.Ülke birseyler yaparak sevilir ve ölçüsü budur..

Ben hiç görüşümü gizlemedim,sol görüşlü olmaktan gurur duyarım .Ülkem adına da birşeyler yapmaktayım.Bunun hesabını vermem gereken insanlara da veririm...Ülkesi için bir şeyler yapma kriterlerimizin epey farklı olduğu açık.

böyle bir sözü Recep Tayyip ERDOĞAN'dan duymadım vallahide billahide

Bu nasıl bir demokrasi anlayışıdır ki,bir parti tek kişiden,sadece liderden ibaret...Bunun adı başkadır...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen iso » Prş Mar 22, 2007 19:43

Dempsey, ilk öncelikle burda arkadaslara hicbir asagilayici hitaplarda bulunamazsin, istersen Recep Tayyip Erdoganin Kendisi ol :!:
Türkiyenin Gündemi Türban degilmis....Ne Fark Ederki... Sonucta bu Adam Koltuga Oturmak icin Sözler vermedimi :?: Bence Türban meseleside icinde bunun....neyse....hangilerini tutmus simdiye kadar, madem marmara organizasyon sorumlususun, yakin ilgilenirsin o zaman... neyse yaaa, konuyu saptirmayalim, benim söylemek istedigim aslinda, ben Recep Tayyip Erdogan Hastasiydim, ama koltuk, para, sermaye simartti onu.... Amerikanin, Avrupanin nerdeyse icine girecek :!: Yani Kisasi; Türkiyeyi Resmen Satti :!: :!:
Bu Konularda bence Yemin Etmek mantiksiz, hemde cok...
Ben Ülkücüyüm Kardesim, Bu Vatan icin Canimi veririm gerekirse, Sehitler Ölmez, Vatan Bölünmez diyenlerdenim ben :!: :!: Sehitlerimizi "Kelle" Hitabinda bulunanlardan degil, 30000 Katilini "Sayin" diye hitap ederek Sehitlerimizin kemiklerini sizlatanlardan degiliz biz :!: :!: Böyle Birseyde duydukmu, isterse o kisi 2+2=4 desin bizim icin 5dir :!: :!: Ama Elbette bunlarin hesabini verecek birgün, Hem "Sayinlar" hem "Sayin Diyenler" :!: :!: Kisacasi Yaziklar Olsun, sizi hükümet yapani, ve Dis Desteklerinizinde Allah Belalarini Verir Insallah :!: :!:
Birgün Maskelerimizi Hakikaten Takacagiz, Ozamanda Herkes ama herkes, bizde icinde, KESKE dicek KESKE :!: :!: :!: :!:
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Prş Mar 22, 2007 20:18

iso, ne diye uğraşıyorsun beyni yıkanmışlarla. :) Vaaz veriyor aklınca SAYIN demliçay. Bunlar derki, hocaefendi hazretlerini Alparslan Türkeş çok severdi, işte alın bakın videosu. :) Ben de hoca efendinin Alparslan Türkeş hakkında düşüncelerini içeren videoyu gösteririm, hakikatın ehli anlaşılır o zaman!

Demliçay hazretleri, sevgi çocuğu canım evlâdım, Tayyibin sorumlusu bilmem neyi, bu ülkeyi satan da, satandan sorumlu olanda bellidir. Görüş istiyorsan, İmralıya git, senin görüşlerine en yakın görüş orada mevcuttur. Benim ve birkaç sizi hizaya getirenin görüşü ise bellidir, damarlarımızdaki asil kandan ibarettir. Biz particilik yapmayız, kimki şerefsizse karşısındayız. Ama beyin damarlarınızdaki tahribattan dolayı, hâlâ şakacı bir üslûh ile vaaz veriyorsunuz. Burası Philedelphiadaki çiftliğe benzemez, ahır arıyorsanız oraya! Bir daha kendi ismini söylerken (dansöz) fazla bağırma, artık ezberledik ismini...

Hocaefendi hazretleri ne demişti; "Avukat da kiralayacaksınız, hakim de kiralayacaksınız"... Tabi bazı durumlarda kiralama az kalyor, gönül bağı kurmuşlarda meselâ. Hizmet ü alâ için güzel bir tarz.
En son Ram tarafından Prş Mar 22, 2007 20:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen SuLtanAhmet » Prş Mar 22, 2007 20:19

Halkın bos vaadlere artık karnı tok.Bol keseden nutuk atarak oy kazanma devri eskiden di artık o devir tarihe karıstı.Zamanında Türban ı cözecem diye basa gelenleri de gördük simdilerde neredeler ve ne yapmaktadılar acaba merak etmekteyimdir..

Gecmisten günümüze bu kadar güzel örnek var iken neden bu örnekleri göz önüne almıyorsunuz ? ve bu örnekler dogrultusunda neden hareket etmeyipte bildiginiz gibi yapmaya calısıyorsunuz ?

[Ak parti'nin 4 senelik iktidarlık süresi zarfında da Türban konusunu tamamı ile cözecegiz diye de herhangi bir tutumuda yoktur.Olmayan birseyi varmıs gibide göstermeyin.Gösteripte durduk yere ortamı germeyin.]
Sen "Dogrusun","Yalanlar"Benle Dolu ! [Burcin Birben]
Kullanıcı küçük betizi
SuLtanAhmet
Üye
Üye

İletiler: 215

İletigönderen iso » Prş Mar 22, 2007 20:42

SuLtanAhmet durduk yere ortaligi geren yok burda, su an senin gönderdigin mesajin son iki satiri durduk yere ortami geriyor...
Hem Ortami germeyin, hemde ortami gerecek, bizim cevap yazacagimizi bile bile "aksi" cevaplar yazarak sen geriyorsun bence ortami... niyemi bu örnekler, konu basligina bak bir istersen... neyse yaaa, tamam ben karismiyorum daha, zaten daha 3 hafta bile olmadi gireli buraya, banlanmak istemiyorum, sakinim :|
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x