gönderen yigitler » Pzt Mar 23, 2009 22:00
Cesur ve AKP yalakaligini yapmayan gazeteler ve TV kanallari:
Cumhuriyet
Sozcu
Yenicag
Tercuman
Aydinlik Dergisi
Leman Dergisi
ART
Kanal B
Kanal Biz
Ulusal Kanal
Korkutulmus, sindirilmis gazeteler ve TV kanallari:
Hurriyet
Milliyet
Kanal D
Aksam
Star TV
CNN Turk
Show TV
Skyturk
AKP yalakasi gazeteler ve TV kanallari:
Sabah (Bir zamanlar okunur bir gazete idi, ama simdi en serefsiz yazarlari orda barindiriyorlar)
Star Gazetesi (Kapansa da kurtulsak! Cem Uzan doneminde de kotuydu, simdi daha fena)
Zaman (Bedava dagitilmasa tiraji 90% duser. Zaten bayilerden kim alir bunu yahu?)
Yeni Safak (Serefsizler! Begenmiyorsaniz Laik Turkiye Cumhuriyetini defolun gidin Suudi Arabistana, Afganistana vs).
Vakit (kullanilmis tuvalet kagidi bile bu gazeteden temizdir!)
Bugun (Zaman gazetesinin ikinci modeli)
Turkiye Gazetesi (Hangi Turkiyenin gazetesi acaba?)
Taraf Gazetesi (Bu gazeteyi alip en munasip bir taraflarina.... anlarsiniz ya!)
Radikal (Aydin Dogana ait olabilir, ama Ismet Berkan ve Akif Beki Tayype cok yakin)
Yeni Asir (Hem TV hem gazetesi)
ATV (Capulcular meclisi)
Fox TV (Amerikanci bocekler! Tamamen yaraticiliktan da yoksun bir kanal)
Kanal 7 (Hirsizlarin, dolandircilarin sumuklu salyali kanal)
Samanyolu TV (Yobaz Fethullah Gulenin Turkiyedeki sesi)
NTV ( Adi "LTV" olmasi lazim. Libos TV!)
Haberturk (ne habersin ne turksun, seni de goren yollara dokulsun
Kanal T (Niye herkes bu kanali listeye dahil etmeyi unutuyor? Feci sekilde AKP yalakasi)
Kanal 24 (Ethem Sancakin cirkef yuvasi, bu kanali zaten uydumdan sildim, o kadar sinir bozucu ki)
TGRT (once dinci kanal idi, daha sonra magazin kanali oldu, simdi de felaket bir haber kanali)
TV Net (Gereksizlkigin onde gideni)
Kanalturk (Tuncay Ozkan donemine cok iyi kanaldi, ama simdi AKPnin usagi, ve ana haber spikeri bence Reha Muhtarin yerine "en berbat spiker" odulunu veriyorum)!
Kon TV (hep yobazlara hitap ediyor)
Kanal A (I... Melih Gokcekin propagandasini yapan ve rakiplerine camur atmaktan baska bir b..a yaramayan kanal)
Ses TV (Kimin sesi? Melih Gokcekin sesi)
TRT (Icler acisi. Eskiden de "Kimin esegine binse, onun turkusunu cagiriyor" diye elestiriliyordu, ama simdi ki gibi boyle pervasizca, bariz bir sekilde hukumet borazanligi yaptigi gorulmemistir. Ne kadar libos ve yobaz varsa simdi kadrosuna ilave ettiler. Hele "Ezberbozan" diye cirkef bir program var, Yeni Safakin bir yazari sunuyor, bu serefsiz de Ismet Inonuye de hakaret etti gazetesinde. Programin adi "Sinirbozan" olmasi lazim! Utanmadan, sikilmadan da Tuncay Guney diye ne idugu belirsiz bir paraziti saatler boyunca da konusturdular, ben ancak 5 dakkika dayanabildim o programa, sonra bilimun kufurler ettim ve ekrani parcalamamak icin zor tuttum kendimi. Ne idi ne oldu, eski kalitesinden eser kalmamis, Banu Avar'i da sansurleyip sonra da kovdular utanmazlar).
Benim listem bu kadar, eger bir eksiklik varsa tamamlayin.