Akp Yandaş Medya Listesi

Re: Akp yandas medya listesi

İletigönderen yigitler » Cum Tem 31, 2009 19:37

dervishizir yazdı:Edirnede yayınyapan ETV televizyonu edirne bölgesine yayın yapıyor birde internettende yayını var. Tam bir AKP yalakası.

Yalniz bu kanal degil ki. Yerel kanallarin hemen hemen hepsi hukumet yalakasi. Benim haz etmedigim bu "tarafsiz" diye gecinen kanallar. Haberturk bence bunun en kotu ornegi. Hep liboslari ve yobazlari cikariyorlar ekranlara, bir de utanmadan tarafsiziz diye geciniyorlar. Pu sizin suratiniza!!!!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 02, 2009 14:11

Laçin yazdı:Akp ye; doğru, yanlış bakmadan, "ana avrat düz gideriz" diyen gazeteler;

Cumhuriyet
Sozcu
Yenicag

AKP'nin hangi dogrusuna "ana avrat düz gidildigine" dair bir örnek verebilir misiniz?

Laçin yazdı:Akp düşmanı;
ARTAVRASYA
Kanal B
Kanal Biz
Ulusal Kanal

AKP'nin hangi iyi icraatina düsmanlik yapmistir bu kanallar, bir örnek verebilir misiniz?

Gazeteciligi HaberTürk'ten ögreniyoruz. Gazetecilik, hicbir toplumsal sorumluluk gerektirmez, yanlisi dogruyu bilmeyiz herseyi konusuruz demekmis :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Laçin » Pzr Ağu 02, 2009 16:26

Politika olarak! Sonuçta büyük parçayı kaptırmama olayı. Vatan millet hikaye!

Misal;
Ulusal kanalı her açtığımda AKP kötüleniyorsa ve ağır ithamlara maruz kalıyorsa bu parti,
aynı şekilde Samanyolunu her takip edişimde, tersi istikamette bu parti yüceltilip takdir ediliyorsa;
Yahut "KanalD" veya "SkyTürk" bir yaranır, bir satşır gibiyse,
yada "Atv" hep gülücükler saçmıyorsa iktidara karşı, ama hiç de eleştirmiyorsa...

NTV gibi kanallar, her iki kutuptan; hatta kutupsuzluktan bile adamlar konuşturulup çoklu programlar yapmaktan kaçınılmıyorsa, ve her iki zümreden ve zümresizlerden eleştiri alıyorsa;

Bu benim izanımı haklı ve teyit edici yapmaz da ne yapar..? Burda belli bir anlayışın portresi var.
Kendimi niye kandırayım ki!
Her fikrin karşı fikri varken, bir fikre mi sarılacam, yoksa fikirlerimi karşılatıracam ?
Bence ikincisi daha makul. İzaha bile gerek yok! Benim yaptığımda o!
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen Ram » Pzr Ağu 02, 2009 19:02

Laçin yazdı:Vatan millet hikaye!

Öyle mi¿?

Laçin yazdı:Misal;
Ulusal kanalı her açtığımda AKP kötüleniyorsa ve ağır ithamlara maruz kalıyorsa bu parti,
aynı şekilde Samanyolunu her takip edişimde, tersi istikamette bu parti yüceltilip takdir ediliyorsa;
Yahut "KanalD" veya "SkyTürk" bir yaranır, bir satşır gibiyse,
yada "Atv" hep gülücükler saçmıyorsa iktidara karşı, ama hiç de eleştirmiyorsa...

NTV gibi kanallar, her iki kutuptan; hatta kutupsuzluktan bile adamlar konuşturulup çoklu programlar yapmaktan kaçınılmıyorsa, ve her iki zümreden ve zümresizlerden eleştiri alıyorsa;

Bu benim izanımı haklı ve teyit edici yapmaz da ne yapar..? Burda belli bir anlayışın portresi var.
Kendimi niye kandırayım ki!
Her fikrin karşı fikri varken, bir fikre mi sarılacam, yoksa fikirlerimi karşılatıracam ?
Bence ikincisi daha makul. İzaha bile gerek yok! Benim yaptığımda o!

İllâki bir fikre sarılman gerekmiyor. Nasıl olsa, hiçbir gerekçe göstermeden, senin gözünde rahatça başkaları için hikâye olan "vatan-millet" kavramı, senin için de hikâye olsa gerekir.

Neymiş, Ulusal Kanal her seferinde ampûle karşı duruyormuş, ART düşmanlık yapıyormuş. Elbette, bu kanalların şu şu noktalarda yanlış yaptığını iddia etmek ve ispatlamak yerine, "onlar ona düşman, bunlar buna dost" diyerek "ne şiş yansın ne kebab, oluruz orta yolda bir erbap" düşüncesiyle hareket edebilirsin. Orta yolcu da olursun, etliye-sütlüye karışmazsın da...

Kanalları bir kenara bırakırsak; benim takıldığım nokta şudur; sen bu siteyi hangi gözle takip ediyorsun da bütün bunları burada yazabiliyorsun¿? Üç tane ihtimâl var, bakalım hangisi çıkacak.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Laçin » Pzr Ağu 02, 2009 21:02

Bu gözle! AKP sitelerini ne gözle takip ediyorsam aynı!
Ve fanatiklikte, aşırılıkta paralellik kuruyorum. Burdan medyadaki kutuplaşmayı ve bu fikirsel kutuplaşmayı daha iyi anlıyorum. Anlaşmak isteyen yok çünkü!
Bu yüzden de taraf olanları algılayıp neye taraf olup, olmayacağımı daha iyi seçiyorum.

Vatan, millet bana değil, saydıklarım nedenlerden ötürü bu oluşumlara hikaye!

Ben vatanımı sevdiğimden ötürü, ne geçmişi, ne bugünü nede yarını inkar edip, kendimi kandıramam. Bu vatanı oluşturan milleti veya etnitiseleri yok sayıp veya yok saymaya yakın fikirler atarak, yaşayamam. Bu topraklarda çalışıp katmadeğer yaratıp, az laf çok iş düstürunu güderim.
Yaptığımda o keza.

Ama merakta etmiyo değlim ne olduğumu..! Bitaraf gördüğümden kendimi ve anlamak istediğimi bildiğimden, sana ne gözüktüm konusunda merak içindeyim. Nasılsa hep bütünlük isteyeneler, hep yaftalayanlar ayrıştıranlar oluyor ya.

Niyeyse hep doğrulanıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen Ram » Pzr Ağu 02, 2009 21:35

Laçin yazdı:Bu gözle! AKP sitelerini ne gözle takip ediyorsam aynı!

O senin ahmaklığın! Bizi ampûlleri izlediğin gözle izliyorsan; kör olamazsın, az gören biri hiç olamazsın. Ancak ve ancak ahmak olursun.

Ve fanatiklikte, aşırılıkta paralellik kuruyorum.

Biz aşırı değiliz. Bu millet için faydalı bir iş yapılıyorsa, karşı çıkmayız. Fakat kötü olan bir tane iyilik yaptı diye de köpekleşip ilkelerimizden vazgeçmeyiz. Kutuplaşmalar hükûmetlerle olmaz, milletle olur. Bizim milletle bir sıkıntımız yok. Zira biz, doğru bildiğimizi burada anlatıyoruz. Anlamayan varsa yineliyoruz. Kışkırtıcı varsa postalıyoruz.

Şimdi biz aşırıyız ya; bizim aşırılıklarımızı sıralayacaksın. Sonra da bizi karşılaştırdıklarında gördüğün aşırılıkları sıralayacaksın. Sonra da ben sana, neyin aşırılık olup olmadığını ve neyin ihanet olduğunu bir bir anlatacağım.

Burdan medyadaki kutuplaşmayı ve bu fikirsel kutuplaşmayı daha iyi anlıyorum. Anlaşmak isteyen yok çünkü!

Neden anlaşsınlar¿? Anlaşmaları için bir ayrılık olması gerekir. Peki bu ayrılık nedir¿? Millî duruş ve gayr-ı millî duruş mudur¿? Eğer öyleyse, millî duruştan taviz vermek, köpekleşmeye giden bir biat sürecinin başlangıcı olmaz mı¿? Yok eğer bu ayrılık millî ve gayr-ı millî ayrılığı değilse nedir¿? Ampûl bu ülkeye ihanet etmemekte midir¿? Hadi açıkla!

Bu yüzden de taraf olanları algılayıp neye taraf olup, olmayacağımı daha iyi seçiyorum.

Sen tarafını seçmişsin. Her limanda başka bir sevgili bulmak tam sana göre gözüküyor.

Vatan, millet bana değil, saydıklarım nedenlerden ötürü bu oluşumlara hikaye!

Hiçbir şey saymadın. Irkçılık ve zorbalık olmadıkça, millîliliğin ne gibi aşırılığı olabilirmiş¿? Daha bunun yanıtını zât-ı âlilerinizden öğrenemedik!

Ben vatanımı sevdiğimden ötürü, ne geçmişi, ne bugünü nede yarını inkar edip, kendimi kandıramam.

Biz inkâr mı ediyoruz; ya da yukarıda aşırı bulduğun kanallar neyi inkâr etmiş¿? Ortada veri yok. Boş söylemden ise geçilmiyor.

Bu vatanı oluşturan milleti veya etnitiseleri yok sayıp veya yok saymaya yakın fikirler atarak, yaşayamam.

Bak hele! "Etnisite"yi de mi biliyorsun sen¿? Kimin neyini kim yok saymış, büyük Laçin bunu da söylemiyor.

Bu topraklarda çalışıp katmadeğer yaratıp, az laf çok iş düstürunu güderim.
Yaptığımda o keza.

Ama merakta etmiyo değlim ne olduğumu..!

Bitaraf gördüğümden kendimi ve anlamak istediğimi bildiğimden, sana ne gözüktüm konusunda merak içindeyim. Nasılsa hep bütünlük isteyeneler, hep yaftalayanlar ayrıştıranlar oluyor ya.

Vallahi başka yerlerde ne yaparsın, ne içip ne yersin kimi güdersin bilmem. Burada yaptığın apaçık ortadadır. Biz Mustafa Kemâl ATATÜRK'ün yolundan gitmeye çalışanlarız. Sen yazdıklarınla böyle biri olmadığını defalarca kanıtlamıştın. Sen benim gözümde busun ve buraya ait değilsin. Bu senin çok bilen zihninde aşırılıksa, aşırılık olsun. Memleket bu haldeyken, senin için bir "açılım" yapacak değilim.

Niyeyse hep doğrulanıyorum.

O senin hüsnükuruntun.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Akp yandaş medya listesi

İletigönderen teşkilat » Pzr Ağu 02, 2009 22:30

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ASIL SORUNU
AKP,DTP,PKK ve MEDYA

TARAF,ZAMAN,VAKİT,STAR,SABAH,YENİŞAFAK,BUGÜN,TAKVİM,TÜRKİYE Gazeteleri
TRT,24 TV,KANAL 7,ATV,SAMANYOLU VE MEHTAP TV,TGRT,FOX TV,HİLAL TV,SES TV
KANALTÜRK,ÜLKE TV,BUGÜN TV,TV 5,KANAL A
BİRGÜN gazetesi (Özelleştirme karşıtı fakat Kürtçülük yapıyor.)
YENİASYA(Kemalizm düşmanlığı yapıyor)
HAKSÖZ,BARAN,KIZILBAYRAK Dergileri
Kapatılan NOKTA Dergisi
AKTÜEL,AKSİYON Dergileri
ÖZGÜR GÜNDEM,ÖZGÜR POLİTİKA Gazeteleri
ROJ TV ve DENGE TV

NTV,CNN TÜRK,HABERTÜRK,SKY TÜRK,KANAL D,SHOW TV sözde demokratların fazlasıyla söz sahibi oldukları medya kuruluşları.Hatta bunlar için şunu söyleyebiliriz.Diğerlerinden farkları yok.
TARAF GAZETESİ yazarlarına bakınca AYDIN DOĞAN MEDYASI...
Özellikle RADİKAL ve MİLLİYET gazeteleri

HABERTÜRK'ün 4 Ağustos 2009 sürmanşeti çok ilginç gerçekten...

TV 5 neden yazılmıştır.Şunun için? Kimilerinin asrın davası dediği Ergenekon operasyonu yurtseverleri susturmak için kullanılmakta.TV 5'e çıkıp bu konuda konuşan Numan Kurtulmuş bana göre doğruları söylemiştir fakat tedbirli(!) davranarak pasif kalmayı tercih etmiştir.Milli görüşün neden tasfiye edildiğini hepimiz biliyoruz.Ergenekon tutuklularından,gözaltına alınanlara bakınca yine birileri tarafından tasfiye sürecinin başladığını görüyoruz.
Terör kelimesi ile yanyana gelmeyecek insanlar terör örgütüne üye olmaktan suçlanıyorlar.Mehmet Haberal,Erol Manisalı,Mustafa Özbek...

29 Temmuz 2009 tarihli Milli Gazetenin başlığı şöyle."Tehlike geçti ama.."
Milli gazete bunu Ergenekon Savcılarını görevden almak isteyen HSYK için söylüyor.Güz kararnamesine kadar tehliken geçtiği belrtiliyor.Adelet Bakanlığının yaptığı baskıları görmüyor.Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi açısından savcılara dokunulmasını Taraf,Vakit,Yenişafak,Zaman Gazeteleri gibi sakıncalı görüyor.
Neden acaba başka Cumhuriyet savcısı yok mu?
Hele Taraf Gazetesinin şu manşetini Milli Gazete unutmamalı "ARANAN SAVCI BULUNDU"

NOT:AKP ve DTP'ye hizmet eden medya kuruluşları yazılmıştır.
En son teşkilat tarafından Sal Ağu 04, 2009 18:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye

İletiler: 121

İletigönderen Sonturk » Pzt Ağu 03, 2009 7:46

Arkadasim bosuna yorulmusun, koca yandas listesine yazacagina, kucuk (cok kucuk) yandas olmayanlari yazsaydin ;D. Saka bir yana, ben gelismeleri kaygiyla izliyorum.. :?
Turk,strong, stark,..., bir tesaduf mu?
Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen fetihnesli » Pzt Ağu 03, 2009 14:31

hepsini anladıkta TV5 i neden bu listeye koydunuz

TV5 de haber leri izlemiyorsunuz galiba...

en ateşli muhalefeti ve eleştriyi TV5 yapıyor....

çünkü tayyip ve ekibi en büyük ihaneti TV5 ve görüşüne yaptı

dikkatinize

milligörüşün yayın organi milli gazete yide takip etmenizi öneririm
yine en can alıcı eleştiriler bu gazeteden çıkıyor

inanmayanlar netten takip edebilirler... bilginize
"Akla ne işle uğraşacağını gönül öğretir,
Gönül gelişmezse akıl kötülüklerle uğraşır.
Onun için düsturumuz Bilim+Gönül'dür "

Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu
Kullanıcı küçük betizi
fetihnesli
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Ağu 03, 2009 15:37

Bunlardaki din anlayisi paradir.
satmak,satmak calmak.Sonrada def olup gitmek.Onada oy verenler öküz gibi bakar kalirlar..

Kisa bir not düsmek istiyorum:
Tayip'in karisinin bas örtüsü:3ooo-5000 tl (1tanesi)Halis ipekten (1kere kulaniyormus)
Dindar cumhur baskani'nin karisinin yüksügü:35.000 dolar.
Hasim kilic'in kol saati yaklasik:25.000 -30.000 dolar.
Hasim'in Ankara'daki villasina paha bicilemiyor... (Ankara göl basinda)
Tayip ve ailesinin 5 tane Yali/Villa Istanbul/ Camlica'da denize(Bogazda) nazir yerinde fiyati belli degil.

Daha listeyi uzatabilirim.

Nasil Dindarlar ama degilmi bunlar gösteristen uzak...
Ulan tayip babayin parasiylami aldin bu tv kanallarini.
Uyanin oy veren akp'liler uyanin adamlarin donlari bile
Marka yani bizim paramizla aliniyor...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen yigitler » Pzr Eyl 06, 2009 18:27

Yeni Asir TV ve Gazetesi. Yahu, Izmir'e "Gavur" diyen bir basbakani nasil desteklersiniz? Bu gazete ve TV kanali Calik gurubuna ait galiba. Bir de Takvim gazetesi'ni ilave edelim listeye, bu gazete de hukumet yalakasi.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Cum Eyl 18, 2009 19:59

AKP yalakasi gazetciler ve sunucular

Taha Akyol
Hasan Cemal
Fehmi Koru
Can Dundar
Ertugrul Ozkok (ama sonunda yalakaligin bedelini odedi)
Ahmet/Mehmet Altan
Mehmet Barlas
Emre Akoz
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahim Karakoc
Serdar Arseven
Engin Ardic
Cengiz Candar
Nazli Ilicak
Samil Tayyar
Murat Belge
Cuneyt Ulsever
Bekir Hazar
Mehmet Ali Birand
Fatih Altayli
Serra Karacam
Rasim Ozan Kutahyali
Tamer Korkmaz
Ergun Babahan
Mustafa Karaalioglu
Ismet Berkan
Nuh Gonultas
Mumtazer Turkone
Ece Temelkuran
Erdogan Aktas
Fuat Kozluklu
Sirin Payzin
Reha Muhtar
Serdar Akinan ve Yigit Bulut (en yakin tarihin donekleri)

Daha cok var ama simdilik bunlarla yetinelim.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Pzt Eki 05, 2009 19:31

AKP'ye "Ak Parti" diyen her kanal bence onlara yalakadir. Skyturk bile artik onlara Ak Parti diyor. Yazik :evil: :(
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Çrş Ara 23, 2009 21:38

AKP'ye yalakalik yapmayan dergiler:

Aydinlik
Leman
Girgir
Penguen
Bagimsiz
Butun Dunya

AKP Yalakasi Dergiler

Tempo
Aktuel
Aksiyon
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen Yargan Kam » Çrş Ara 23, 2009 22:30

teşkilat yazdı:TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ASIL SORUNU
AKP,DTP,PKK ve MEDYA

Bence bunlar sorundan öte sonuçtur.

Dağınık ve sorumluluklarından bunca yıldır uzaklaşmış genel Cumhuriyetçi yapının meydanı diğer mihraklara bırakmasının sonucu değildir de nedir?

Yıllar yılı bu mihraklara savaş açan güzelim insanlar şu anda ya katledildi, ya hapiste, ya da Erdal Sarızeybek albayımız ve Banu Avar hanımımız gibi tek tabanca mücadele veriyor.
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Habip Hamza ERDEM

Kİmler çevrİmİçİ