Akp Yandaş Medya Listesi

Re: Akp yandaş medya listesi

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 16, 2010 13:30

fetihnesli, meczuplari övmek yasaktir. Motor bunlarin en basinda gelir!

sadece dini konuda çatışıyoruz ki bu da gereksiz zaten

Cennetin anahtarini satan pezevenkler, CIA kucaginda oturmaktan haz alan serefsizler, motorcular senin dinini temsil ediyorsa ayni dinden degiliz zaten.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen yigitler » Cmt Oca 16, 2010 22:18

AKP yalakasi Internet siteleri

Haber7, Medyatava, Habervitrini.com, RTUK.org (Cumhuriyet Gazetesin'nin reklamini sikayet eden salaklar bile var sitede)! Medya Faresi, Netsozluk, Birebir.net, Nedir.net, Uludag sozluk, daha neler neler.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen fetihnesli » Pzr Oca 17, 2010 10:39

ne olursa olsun argo ve küfürlü yazıları yakıştıramadım sizlere...
bazı konulara açıklık getirmek gerek

ama bu sitenin tarafsız olmaması
fikir ve düşünce özgürlüğüne açık olmaması
farklı bilgi birikimlerine kapalı olması hasebiyle açıklama yapmayacağım,
bu siteden faydalanabildiğim kadar faydalanırım o kadar...

emeği geçen arkadaşlardan allah razı olsun
çalışmalarınızın faydalı başarılı ve devamlı olması gönülden isteğimdir...

rabbim sizlere hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı vede uzun ömürler versin...
"Akla ne işle uğraşacağını gönül öğretir,
Gönül gelişmezse akıl kötülüklerle uğraşır.
Onun için düsturumuz Bilim+Gönül'dür "

Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu
Kullanıcı küçük betizi
fetihnesli
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen Ram » Pzr Oca 17, 2010 14:24

fetihnesli yazdı:ne olursa olsun argo ve küfürlü yazıları yakıştıramadım sizlere...
bazı konulara açıklık getirmek gerek

Yarın ahirette en büyük şahadetnamemiz rozetimiz olacak. Rozetimizi göstereceğiz, cennete gireceğiz inşallah

Erbakan - 16 Ekim 2009”

Biz hakedene küfür ederiz.

ama bu sitenin tarafsız olmaması

Kim demişti ki tarafsızız diye¿?

fikir ve düşünce özgürlüğüne açık olmaması
farklı bilgi birikimlerine kapalı olması hasebiyle açıklama yapmayacağım,

Ek kurallarımız yeni değildir. Okusaydın bilirdin. Anımsatmakta yarar var:

Ek Kurallar

1. Forum içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkıcı ve yakıcı proje veyahut görüşleri savunmak, övmek yasaktır. Kuralı ihlâl edenler, forumdan uzaklaşacaktır.

A) Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Avrupa Birliği'ne (AB) üye olması isteği ya da görüşü -> "Onurlu" ön adıyla olsa dahi kabûl edilemez!
    B) "Tam bağımsızlık!" ilkesine ters düşen her türlü içerik ve görüşler ek kurallara aykırılık dâhilindedir.
    C) Budunsal (etknik) ve mezhepsel ayrılıkları aşılamak, yurt bütünlüğüne tehlike oluşturacak şekilde ilgili ayrılıkları savunmak, ek kurallara aykırılık dâhilindedir.

2. Şaibeli, şüpheli veyahut suçluluğu kanıtlanmış, Türkiye Cumhuriyeti halkına ve devletine zarar vermiş, veren ya da verebilecek olan şahısların savunulması, övülmesi, hoş gösterilmesi ya da ilgili şahısların görüşlerinin art niyet taşıyarak yayılması yasaktır. Kuralı ihlâl edenler, forumdan uzaklaştırılacaktır.

A) Fetullah (bilinen ismiyle Fethullah) GÜLEN ve cemaati (hareketi), ek kurallara aykırılık dâhilindedir.
    B) George SOROS ve yapılanması, ayrıca "sivil örümcek" olarak adlandırılan kitle, ek kurallara aykırılık dâhilindedir.
    C) Demokrasi havariliği, bölücü çok seslilik isteği, yıkıcı özgürlük isteği de ek kurallara aykırılık dâhilindedir.

3. "Sivil" ön adı verilerek yapılan projeler, yazılan kitaplar ve öne sürülen görüşler, çalışma sahipleri ve çalışma içeriğine bakılarak gözden geçirilir. Şüpheli, şaibeli ya da suçlu bir çalışma sahibi tespit edilirse, çalışma içinde zararlı bir içeriğe rastlanılırsa kabûl edilmez. Zararlı içeriğin herhangi bir üye tarafından savunulması durumunda, üye uyarılır.

4. Meczuplar (deli) ve deli saçması içerikleri ile kışkırtıcı yazarlar tarafından sunulabilecek yalan-yanlış-şüpheli verileri içinde barındıran içerikler, yönetici/yetkililer tarafından uyarısız silinebilir.

• Meczup ve Deli Saçması İçerik Örneği: Hasan Mezarcı ve Mehdilik İddiası -> (mesih, mehdi, peygamber, halife vesaire olabilir)
  • Kışkırtıcı Yazar ve Yalan-Yanlış-Şüpheli İçerik Örneği: Tuncay GÜNEY ve 2007/1536 No'lu soruşturma kapsamındaki söylemleri

5. Sitemize üye olan her birey, bu ek kuralları da kabûl etmiş sayılır.

bu siteden faydalanabildiğim kadar faydalanırım o kadar...

emeği geçen arkadaşlardan allah razı olsun
çalışmalarınızın faydalı başarılı ve devamlı olması gönülden isteğimdir...

rabbim sizlere hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı vede uzun ömürler versin...

Eksik olma; yurdun bütünlüğü koşuluyla, bilmukabele...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen fetihnesli » Çrş Oca 20, 2010 23:56

yeryüzünde her farklı fikir kendisinin en doğru olduğunu kabul eder,
yoksa zaten diğerlerinin doğru olduğunu kabullense, kendisi bir misyon üretmez,
gider mevcut fikir akımlarına kapılırdı değil mi?

kendi düşüncesinin en doğru olduğunu kabullenmek.,
insanların dili farklı söylesede, bilinç altında yatan bu...

e peki ahiret de var bunu biliyoruz yeniden diriliş ve hesap günü mutlak gelecek ,
bunda da bir sorun yok herelde,,,

e peki yeryüzünde en doğru olan topluluğu ahirette mukafatlandırmaz mı allah?

erbakan veya başkası bunu kişiselleştirmeyelim,

her fikir akımı kendisinin en doğru olduğunu kabul eder
öldükten sonrada en doğru olduğundan ahirette mukafatlandırılacağını düşünür

solcu ulusalcı milligörüşcü sağcı veya cemaatcı hiç fark etmez her grup kendisinin en doğru olduğuna inanıyorki ayrı cephelerde farklı metodlarla çalışıyor....

Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu
Kullanıcı küçük betizi
fetihnesli
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Prş Oca 21, 2010 0:25

Allah hirsizlari ve kahpeleri rozetlerinden mi taniyacak, yoksa amellerinin islendigi kitaptan mi?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen fetihnesli » Prş Oca 21, 2010 1:17

bezgin yazdı:Allah hirsizlari ve kahpeleri rozetlerinden mi taniyacak, yoksa amellerinin islendigi kitaptan mi?

iyiki sordun,
ben milligörüş teşkilatı içinde çok bulundum,
o rozeti takmak demek milligörüş misyonunu kabul etmek
ve gerekliliklerini kabullenmek ve eyleme dönüştürmek demektir...

(yoksa sadece rozeti tak cennete gir ohhh ne ala...
bu ne islama, ne allahın adalet(adil) ismine yakışır....
eğer rozetle bir iş olacaksa böyle saçma bir davayı niye savunayım ki)

şimdi size milli görüş nedir gereklilikleri nedir anlatsam site kurallarına uymayacak,ve uyarılacağım .

burda açıklama yapmaya gerek duymuyorum artık,çünkü yandaş medya konusu ile alakası kalmadı, benim sevdiğim bir şahısa yanlış itham bulunulduğundan dolayı yazma mecburiyeti duydum...

bir daha uyarılmayı gerektirecek yazı yazmayacağım,hepinize sağlıklı mutlu hayırlı günler

Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu
Kullanıcı küçük betizi
fetihnesli
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Prş Oca 21, 2010 3:08

fetihnesli yazdı:solcu ulusalcı milligörüşcü sağcı veya cemaatcı hiç fark etmez her grup kendisinin en doğru olduğuna inanıyorki ayrı cephelerde farklı metodlarla çalışıyor....

Bugün geldiğimiz noktadan kurtuluşumuzun, bizleri bizlere kırdırmak, gücümüzü-birliğimizi bölmek için dışarıdan dayatılan ithal düşüncelerin ya da inançların toptan reddi ile olası olabileceğini düşünüyorum. Sosyalizm ya da kapitalizm; sağcılık ya da solculuk; millici ya da dinci görüşçülük; muhafazakarlık ya da devrimcilik; halkların kardeşliğicilik, birlikte yaşamayı savunuculuk, demokratlık ya da liberallik... Bunların tümü aynı .okun soyudur. Amaçları Kemalizm'i gölgelemektir. Tümünün en doğru ve yalın tanımları, en gerçek halleriyle zaten Gazi Kemal Atatürk'ün düşüncesinde bulunmaktadır.

Savaşılacak tek cephe ve uygulanacak tek yöntem vardır: Devletçilik, Halkçılık, Ulusalcılık, Devrimcilik, Laiklik ve Cumhuriyetçilik ilkelerinin gösterdiği Kemalizm! Bundan başka yol yordam arayana, Gazi Kemal Atatürk'ün ağzıyla konuşmayana bu saatten sonra söyleyecek söz kalmamıştır. 1938'e kadar tıkır tıkır işleyen Kemalist düşünce midir, devleti 72 yılda bu hale getiren!

Bunun dışında, kutlu doğum hakkında dahi kafası karışık olanları, evrenin kusursuz yaratıcısı Allah'a havale ederim. Elbet bilenler için, beşerdeki kusurların da bir açıklaması vardır. Bunca zaman düşünce ve inanç ithalatçıları, işte bu kardeşleri Allah'tan korkmadan Allah'la aldatmışlardır... Ama ne yazıktır ki hala ne bunlar aldanmaya, ne onlar aldatmaya doymuştur! Ancak bizim karnımız boş lakırdılara toktur. Bozkurtumuza da, inancımıza da ipotek koyanlarla yarından da yakın, son bir meydan muharebemiz kalmıştır. Hakk'ın vaadettiği günler yakındır...
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen kemalist58 » Prş Oca 21, 2010 6:36

Birde Anti akp medyalarını söyleyinde haberimiz olsun.Onları izleriz.
TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ
AHMET TURAN ÖZTÜRK/
Kullanıcı küçük betizi
kemalist58
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen yigitler » Prş Oca 21, 2010 19:52

Artik televizyonu nerdeyse izlemez olduk, sadece ART Avrasya, Ulusal Kanal ve Kanal B ya da zaman zaman TV 8 ve Halk TV haric hic bir kanal izlemiyorum. Show TV, Kanal D, Flash TV, Kanal T ve Star TV magazin ve gereksiz progamlar ve dizileriyle bizi uyutuyorlar. Kanal Biz bir topal ordek gibi su anda. ATV, TRT, STV, Kanal 7, yerel kanallarin 95% ve sayaisiz kanallari seyrettikce kusmak istiyorum. Kanallarin cogunu sildim zaten uydudan, annem ve babam bana cok kizdi ama ben boyle rezil kanallarina hic tahammul edemiyorum. Yalakalik ne kazandiriyor bunlara. Tayyip bunlarin babasinin oglu mu? S..arim boyle kanallara ve gazetelere! :imam:
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen utku618 » Prş Oca 21, 2010 20:17

stratejikboyut diye bisite var memurlar nette reklamı geçiyor
siteye bi girdim aklım almadı, balyoz malyoz sallamışlar iki üç asker komuşlar camiler kan gölüne falan dönecekmiş, hertarafa darbe marbe yazmışlar
ben pek diğer medyayı takip edemediğim için olaylardan habersiz kalmışım.
bu site de mi onlardan?

tv5 konusuna gelince, keşke milli görüştçülerde bizim tarafımızda olsalardı ama malesef kazın ayağı öyle değil, bir sürü tanıdığım var milli görüşçülerden çoğu arkadaşım, lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama, içten içe Atatürk ve ordu düşmanlığı besliyorlar.
Samimi değiller akpyle danışıklı dövüş yapıyorlar, en önemli yerlerde olmasalarda birçok müdürlükte akpden torpil buluyorlar, yani yine dayanışmaları var.

milli görüşçülerin çoğuna bu konuda güvenilmeyeceğine eski bir milli görüşçü olarak burdan duyurabilirim.

......

ben yabancı kanaları izliyorum
press tv iranın inglizce hotbird uydusunda orda güzel programlar var
rusia today rusyanın ingilzice hotbirde
bunlarıninternet siteleri de var, ikisi sanki dayanışma içinde gibi, iranlar rusya müthiş bir ortaklık içerisinde
.........

Sadece Türkiye değil dünya medyasının çoğunluğu abd kontrolünde,
Arap uyudularında kanallarda bizikilerin kopyası
.....
Kullanıcı küçük betizi
utku618
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 45

İletigönderen yigitler » Sal Nis 27, 2010 21:57

AKP yalakasi medya gurublari:

Ciner (Haberturk, Bloomberg TV)
Dogus (NTV)
Calik (ATV Tv ve Sabah Gazetesi, Yeni Asir TV ve Gazetsi, Takvim Gazetesi)
Ethem Sancak'in sahip oldugu medya gurubu (ismini hatirlamiyorum) Star Gazetesi ve Kanal 24
Albayrak (TVNet, Yeni Safak Gazetesi)
Koza (Kanalturk, Bugun TV ve Gazetesi)
Anadolu Ajansi
Ihlas Holding/Haber Ajansi
Cihan Haber Ajansi
En son yigitler tarafından Çrş Nis 28, 2010 19:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Çrş Nis 28, 2010 11:18

Habertürk yalakalıkta tavan yaptı. Zamanıda geçti :D
Eskiden çok takip ettiğim şimdi hiç uğramadığım internethaber sitesi var.
Bunlar tabiki yandaşlık yapacaklar. Nerden yiyeceklerini çok iyi biliyorlar.
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen yigitler » Çrş Haz 02, 2010 20:27

Iki tane daha AKP yalakasi olan kanallar buldum.

Karamel TV (Yeni yayina baslamis, Kanal 24'un krdes kanali, Ethem Sancak'tan bir cirkef kanal daha)
Beyaz TV (Sahibi I Melih Gokcek'in oglu Osman'dir, bu kanal ayrica Digiturk'te ART'nin yerine kondu).

Yalaka gazetecilerden ve sunuclardan bir cok isim daha sunuyorum sizlere:

Salih Tuna
Canan Barlas
Fuat Keyman
Derya Sazak
Hadi Uluengin
Nese Duzel
Perihan Magden
Ozge Ozsagman
Ahmet Kekec
Aziz Ustel
Oguz Haksever
Etyen Mahcupyan
Mehmet Ali Ilicak
Dogu Ergil
Mehmet Metiner
Eyup Can
Onder Aytac
Emre Uslu
Yasemin Congar
Ayse Bohurler
Ekrem Dumanli
En son yigitler tarafından Pzr Haz 13, 2010 22:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen kaanka68 » Çrş Haz 02, 2010 22:44

utku618 yazdı:

milli görüşçülerin çoğuna bu konuda güvenilmeyeceğine eski bir milli görüşçü olarak burdan duyurabilirim. .....

Sen şaka mısın?
Ya da bu arkadaşın yazdıklarına "hımmm" bile diyebilecek arkadaşlar, şaka mıdırlar?
Eski bir milli görüşçü, bugün en iyimser tahminle ne olabilir?

Lütfen, eski bir millî görüşçü olarak nasıl olup da o millî görüş gömleğini sırtından attığını bize anlat "utku"...
Anlat ki coşalım...

Utku618,
Bir tek sorum var ki; ya direk yanıtla, ya da kıvırayım diye zahmet etme...
Sırf "millî görüş" dediğinin "millî" olduğuna inandın diye, senin pişmanlıklarına ortak olmak zorunda mıyız?

Sen yanlış bir yol seçtin kardeşim, debelenmeyi bırak.
Ya "pişmanım, sıçtım, özür dilerim" de, ya da en azından mert ol, dürüst ol, "insan" ol...
Kıvırma...
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Habip Hamza ERDEM

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 10 konuk

x