reisbey, benim fark filan kaçırdığım yok bak şimdi ben diyorum ki avrupada gs türkiyenin en iyi takımıdır ve alt yapı konusunda da bir numaradır türkiyede ama konumuz bu değildi hatırladığım kadarıyla hakan abi
neyse bak şimdi önemli olan yetiştirmek değil oynatmak uefa kupasındaki jenerasyon bitti şimdi yetişen oyuncular oynuyormu peki hayır uğur oynuyormu,ferhat, uğur demirok, mehmet güven, özgürcan, mülayim,cafercan hangisi oynuyor bunların abi
önemli olan yetiştirmek değil oynatmak belki biz altyapıdan daha az oyuncu çıkartıyoruz ama şu dönemde sizden daha çok oynatıyoruz yedek olsalarda en azından daha çok süre veriyoruz ayrıca galatasaray uefa kupasındaki jenerasyona ne kadar sahip çıkıyor o adamlar sizi şampiyon yapmadı mı gs nin en muhteşem kadrosu onlar değilmiydi hakan ünsal nerede, ergün bugün 2.lig de top oynayacak, aynı şekilde arif erdem ya bülent korkmaz efsane kaptan gördüğün gibi yetiştirmek değil önemli olan süreklilik
siz üretiyorsunuz ama kazandığınız başarıları sürekli kılamadığınız için bu haldesiniz siz kazandınız sürekli hale getiremediniz biz ise şimdi sürekli gelişmekte olan bir kulübüz ayrıca carlos milanda oynayacaktı abi sana kadrodaki oyunculara bak derim ben nesta 33 yaşında maldini 39,inzaghi 36 gattuso, seadorf onlarda 301 una dayanmış böyle bir takım carlos gibi adamı banko oynatırdı dünyanın en iyi solbekini