Anayasa reformunun üstünde bu yazıyor “MADE IN ABD”

Re: Anayasa reformunun üstünde bu yazıyor “MADE IN ABD”

İletigönderen kaanka68 » Cmt Tem 17, 2010 17:02

clb yazdı:Vay benim milletim,Türkçe'yi unutmuş...yazdıklarımda tek bir kelime arapçadır gerisi Türkçe.. Rusça yazayım onu çok iyi bilirisin belki..

izin verirsen sana acımak istiyorum..

Çok eğlencelisin gerçekten, severek izliyoruz.

Şu aşağıda gördüklerinin içinde Türkçe olanlarını bir işaretleyiver bakayım hele;

sanıyoorsun
kise
anlaşılanki
inanki

Bunlar sadece kelimeler üstelik, yan yana geldiklerinde oluşan anlamsız cümlelerden bahsetmiyorum bile.

Sahi, sen bir de dönüp Arapça kelime mi aradın yazdıklarında ben öyle dedim diye?
İlahi!
Komik şey seni!

Sakın bir yerlere kaybolayım deme, eğleniyorum.
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

İletigönderen Deli Haydar » Pzr Tem 18, 2010 16:27

clb yazdı:neyse diğer konu en seçimlerde görülmüştü sanırım % çoğunluğun ne kesime ait oldugu..

he şunu diyorsan bileyim.. ben daha reşit değilim. oy kullanamıyorum o yuzden belli olmuyor sayısal üstünlüğüm..
onu anlarım inanki..

Bence hobi ile ilgileneceğine adamakıllı ciddi bir iş yap..
Belki gerçekten faydalı olursun..
Seçimlerin sağlıklı yapılmadığına ilişkin onca kanıt durur iken, "demokrasiye 'tramvay' diyenler"in yolunda durmadan yürüyenlere sormak gerekir, bu seçim sonuçları acaba ABD üzerinden mi elimize ulaşmaktadır!

Hiç mi düşünmezsiniz bazı gerçekleri...

Hem zeki hem de çevik "ABD'li bir"ilerinin, gerçekleştirdikleri "28 Şubat zımbırtısı"ndan sonra giriştikleri "Refah'ın Ak"ını çıkarma öyküsünü... Hani şu "minare-mümin" şiirinden mağdur edilen; çıkışta şansız iken, Bush'tan aldığı "icazet" sonrası şansı dönen şanlı başbakanınızın yükselme durumlarını... Ya da 1990'ların ortalarında, ABD eli ile bugünler için yetiştirilmeye başlanan sevgili başbakan ve cumhurbaşkanınızın aldıkları bol yıldızlı eğitim sonrası, dünkü söylemlerinden 180 derece dönen görüşlerini...

Konuşalım... Ama kaçmadan...
Ama Rus'a da kaymadan... Gomunist avlamadan!
Arada ezber bozmayı sürdürelim: Kapitalist de, gomunist de bir!

Konuşalım elbette: Ama soruya yanıt vermemek için sözü dolandırıp laf kalabalığına sarılmadan.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen TiMuR_VaTaN » Pzt Tem 19, 2010 1:42

clb ye ufuk bir cevap

Senin liderin konuştu mu yer yerinden oynuyorsa özgürlük yolundasın demektir.

eger bu sozunde ATATURKU kasdediyorsan Evet Gazi Konustugu Zaman Yer Yerinden Oynardi..

Ama yok erdogani Kasdediyorsan bu cumlen guzel olmus yani espiriyi tam yerinde yapmissin tebrik ederim..

ve liderin nerde bagirdi israilde israil kim 2002 secimlerinde erdogan basa geldiginde sevinc kutlamasi yapan ulke
liderin bagirdi yer yerinden oynamadi sen oyle zanediyorsun daha abd doslariniza bile kinama yaptiramadiniz
liderinizin kankasi berlusconi bile daha kina ma yapmadi nerde neyi yerinden oynattiniz bos laflari cok super yapiyor
burda sana katiliyorum. sali gunleri parti konusmalarinda cok guzel masallar anlatiyor siz ve sizin gibi dusunen zihniyetlerde
onun soylediklerini yerinden oynati gibi goruyorsunuz.

bok dostum sen daha BOP nedir onu bile bilmiyorsun sonrada burda caycisimi olacak diyorsun hic birseyi olmasin
turkiyenin basbakani bop es baskanligi yapamaz sen bos es baskanligi yap o baskanliginda gazeyi filistini nasil isgal edecegini
anlatacak ve isgal edecek oldurecek yikacak sonrada kendini yirt hani bop es baskaniydi hani ortadoguda arabulucuydu
ne oldu filistinli kardeslerimiz diyorsunuz bop esbaskanligi yapacak tabi diyorsunu siz once kendi icinizde kararsizsiniz
nededigini belli degil efendiniz erdogan diyor birseyler sizlerde onu tekrarliyorsunuz

BOP ANLAMI SUDUR

Misyonerlerin dunyayi hiristiyanlastirmak icin cikardiklari dinler arasi diyalgun uluslar arasi basbakanligini
ispanya basbakani zapetero ile birlikte erdogan yapmistir..
abd baskani bush tanri beni bir ilahi bir misyon ile gorevlendirdi
bu bir hacli seferidir ya benimlesiniz ya karsimda diyerek islam cografyasinda BOP kirvesi altinda bir dizi kanli operasyon baslatmistir..
konustugu kanal cnn ve bbc dir yandas medya kanallrinda cikmadi yandas gazetelerde cikmadi bunlar ve sen gormedin ve yalan diyeceksin umrumdada degil
isinize gelmiyen herseye yalan demeye alistiniz cunki hep madur sizsiniz.

basbakan erdogan italyan basbakani berlusconi ve yemen devlet baskani ali abdullah salih ile birlikte
islam dunyasinin sinirlarini degistirme projesi olan BOP insiyatifinin yani israilin planinin es baskanligina secilmis ve bununla da ovunmustur....

diyanetden sorumlu devlet bakani MEHMET AYDIN haber turkde konusmasinda bu kulturumuzle bu inancimizla ab'ye giremeyiz kur'an-i bu zamana gore yorumlamaliyiz demedimi.
bu sozu soyliyebilmek mi akp nin getirecegi ozgurluk
ve yine ayni kisi ben kur'an'in ucte birini kabul etmiyorum diyebilmesimi ozgurluk.

abdullah gul
abdnin 11 eylul sonrasindaki politikalarini beyeniyorum abd kesinlikle dogru yolda diyebilmesimi ozgurluk

11 eylul politikalarindan sonra irakta lubnanda gazede filistinde kac bin tane cocuk oldu kac bintane insan oldu haberin varmi
bunlarmi ozgurluk

ve bu olaylardan bir yil sonra irak halki icin hepimiz ayni dinin kardesleriyiz demesimi ozgurluk

akp laikligin savunucusudur diyip sonrada hem laik hem musluman olunmaz demesimi ozgurluk

apoya sayin demesimi ozgurluk
yoksa askerlere kelle demesimi ozgurluk...

siz zvallilarin sonu gelmis diyorsun zavalli olanlar bizler degiliz sizlersiniz

korkunuzdan ergenekon adi altinda nazi kamplarina toplar gibi toplatiniz insanlari kac sene oldu kac sene gecti
daha ortada suc delil yok hep varsayim kendi yaratiginiz kanitlar delillerle insanlari yargilatiyorsunuz
Darbe yapilacakmis cok degil bu toplatilan insanlarin yuzde 75'i 2004 de hayla gorevlerinin basinda idiler
o zaman yapmadilar da emekli olduklarinda canlari sikildigindan gelin su akp ye darbe yapalim dediler diymi
buldugunuz silahlar neden tsk kayitli silahlar degil 3 tane bomba var tsk ye kayitli gerisi nerden geldi bunlar kim koydu
generllerin baska sakliyacak yerleri yoktami oraya sakladilar bu kayitsiz silahlari.

uzun lafin kisasi dostum kulaktan dolma bilgilerle kisileri savunmaya kalkma
bu hukumet degilmi petkimi,telekomu,limanlari vs milli sermayeyi yabancilara satan
bu hukumetin adami degilmiydi satarim arkadas diyen
basbakan ananida al git diyen degildi diymi.
izmiri alamadi diye turk topraklarinda olan bir sehire gavur diye hitap eden sizin baskaniniz degildi diymi.
dogudan batiya tabutlarla sehitler giderken haburda gelenler toren duzenlerken sesiz kalan akp degildi diymi.
cok degil daha dun korkup siperde diz coken bu ulkenin basbakani degildi diymi

cumhur baskaninin oglu 17 yasindayken bir holding'in mudurlugunu yapmadi diymi
basbakanin oglu curuk raporu alip ardindan gemicik almadi diymi

vs vs vs 8 senede 3 yol iki kopru yapmakla adalet saglanmaz
bu nasil dincilik?
bu nasil Ortaligi yikmamk?
bu nasil yalancilik?
bu nasil duzenbazli?
BU NASIL OZGURLUK?

simdi sen hep dinden yazmissin diyeceksin edinden yazdim cogunlukla cunki sigindiginiz sey hep bu
ben darwin'ciyim ama sizden daha cok saygi duyuyorum diger inanan insanlarin kutsaliklarina.
siz daha bunu bile beceremiyorsunuz
din somurusu yaparak siyaset olmaz
suleyman demirel de yapmisti yikildi cillerde yapti yikildi
mesut yilmazda yapti yikildi chp ilk okullarda dindersleri kalkacak dedi yikildi

din somurusu yapan her parti yikilmistir akp de yikilacak halk din istismari yapanlari afetmiyor
bu gecmiste hep boyle oldu yine olacak.

IMF kuyrugunu sikistirip kacti ama brezilyadan turkiyeden kacmadi daha hayla IMF ye bagliyiz daha dun liderinin yalvardigini ne cabuk unuttun sen bos konusuyorsun arkadas daha IMF ile ilgili birseyi bilmiyorsun ki bunu 12 yasindaki cocuk bile biliyor

keske savundugun kisi soylediklerini yapmis olsaydi da bizde sana katilsaydik...

ama sende baskanin gibi palavra onun agzinla konusuyorsun burda suc senin degil senin beynini yikiyabilen zihniyette...

ne yazik ki yatsi vakti uzun süre önce geçmesine ragmen mumlari sönmeyen yalancilarin yalanlaridir AKP
Kullanıcı küçük betizi
TiMuR_VaTaN
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen maydonos » Pzt Tem 19, 2010 5:46

clb yazmis:
Zihniyetimden hiç de şikayetçi değilim.
BOP eşbaşkanı olması ,BOP çaycısı olmasından çok da iyidir kanaatindeyim. Diğerleri bu görevi çok iyi yerine getirdiler.Gazi,Özal ve Menderes hariç.. Unutmayınki masadaysan söz söylersin,değilsen odanın çıkış kapıda yalayacak papuç ararsın ancak.

Diğer mesele ; özgürlük bağırmayla çığırmayla gelmiyor.Ekonomik olarak da özgür olacaksın.Çinden sonra en hızlı büyüyen 2. ekonomi olursan özgüleşme yolundasın demektir.

Senin liderin konuştu mu yer yerinden oynuyorsa özgürlük yolundasın demektir.

IMF kuyruğunu sıkıştırıp ülkenden çıkıp gidiyorsa özgürlük yolundasın demektir.

YALÇIN hocanızın yere göğe sığdıramadıgı İsrail'e yaptırım uygulayabiliyorsan özgürlük yolundasın demektir.

... de ben bunları kime ne söylüyrum.. Sizin zihniyetiniz beni dinlemeye bile izin vermez. Gelin benim zihniyetimdekilerin platformunda konuşalım.

Orda özgürlük var. Kimse sizi yadırgamaz. SAYGI gösterir."
------------------------------------------------------------------------

Anlasilan senin tuzun kuru; bu kadar issizligin, bu kadar kara paranin dondugu ulkede; satilmadik torunun torunu kalmissa?

BOP baskanin etegini iyi opmus ve isleri tikirinda olanlardansin.

Eger ulkeni satarak ozgurlestigini sanacak kadar safsan uzuldum senin icin.

Ayrica; senin icin yer yerinden oynuyorsa bilmiyorum; ama o konusunca ben yine ne cevahirler yumurtlayacak diye tuylerim diken diken oluyor.

"Hitlerde konusunca da yeryerinden oynuyordu."

Eskilerin bir sozu var bu tip insanlar icin:" boyu uzun akli hos tut kulagindan cifte kos".

Imf'ye gerek yok neden? Cunku zaten isbirlikci bir "Bop Baskanimiz" var. Hukumet zaten onlar ne isterse yaptigi icin tekrar anlasmaya gerek kalmadi.

Yalcin Kucuk'e gelince aslinda hayran degil ama karsinizdaki guce dikkat edin; su anda bizi yoneten sevgili "BOPBASKANI" onlarin taa kendisi ve cok guclendiler diyor.

Bu hafta yayinlanan "Manset" programini izlemeni tavsiye ederim.

Sana senin cok yaglayip parlattigin BOP Baskani'nin agzi ile yanit veriyorum. "Senin zihniyetini sevsinler." Saygiymis.

Onun icin gece kondudan 5 ultra luks villaya transfer olan(turk halkini satarak) bir "hizli tuccara" saygi duyanlara saygi duymamizi bekleme.

Parasi bol diye bu zihniyete tapan ve etkilenen akli coklara yaziklar olsun!
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen clb » Pzt Tem 19, 2010 9:09

Haydar Bey yazdı:Seçimlerin sağlıklı yapılmadığına ilişkin onca kanıt durur iken, "demokrasiye 'tramvay' diyenler"in yolunda durmadan yürüyenlere sormak gerekir, bu seçim sonuçları acaba ABD üzerinden mi elimize ulaşmaktadır!

Hiç mi düşünmezsiniz bazı gerçekleri...

Hem zeki hem de çevik "ABD'li bir"ilerinin, gerçekleştirdikleri "28 Şubat zımbırtısı"ndan sonra giriştikleri "Refah'ın Ak"ını çıkarma öyküsünü... Hani şu "minare-mümin" şiirinden mağdur edilen; çıkışta şansız iken, Bush'tan aldığı "icazet" sonrası şansı dönen şanlı başbakanınızın yükselme durumlarını... Ya da 1990'ların ortalarında, ABD eli ile bugünler için yetiştirilmeye başlanan sevgili başbakan ve cumhurbaşkanınızın aldıkları bol yıldızlı eğitim sonrası, dünkü söylemlerinden 180 derece dönen görüşlerini...

Haydar Bey siz neyin mücadelesini veriyorsunuz o zaman ? Amerika var oldugu sürece siz ne yaparsanız yapın bu adamlar kendi adamlarını getirecekler başımıza.. Hatta canla başla savundugunuz REFERENDUMA hayır kampanyası da baştan aşağı yalan.. çünkü sonucu belli. AMERİKA, dostu tayyipi yüceltmek için EVET sunucunu çıkaracaktır.. Niye HAYIR kampanyaları düzenliyorsunuz.. ?? yoksa kendi içinizde mi çelişiyorsunuz?? Ben dediklerinizden bu sonucu çıkarıyorum beni bağışlayın.

Bu devlette herkes çok kolay birilerinin ajanıyapılabilir. Ben de şunu derim İsmet Paşa da Amerika ajanıydı.. lozandaki başarısızlığı bunun kanıtıdır derim..

Siz de şöyle dersiniz. O değil Menderes ajandı..

Hangi Menderes ?

Atatürk'ün ölümünden sonra paraların üstüne kendi resmini bastırmaya çalışan,resmi dairelere kendi resimlerini koyduran,Atatürk'ünkileri indiren,1. adam olmaya çalışan İsmet Paşayı engelleyip ATATÜRKÜ KORUMA KANUNU çıkaran Menderes mi?

Hani o vatanperver 12 Eylülcüleirn astıgı Menderes mi ? Herkes çok kolay hain ilan edilebilir... Bunu anlatmak için yazdım..

Bir de şu var. DSP,SHP,CHP partileirnin koalisyon hükümetlerinde ABD uzaya mı çıkmıştı da kendi adamlarını getirmedi başa ? O zaman tatilde miydi ?

Bu kadar basit olmayın,milletinize,devletinize,KENDİNİZE GÜVENİN...

Bakalım bu yazdıklarımdan sonra beni ne ile yaftalıcaksınız,tayyip ve feto daha önce kullanıldı..

Merak ediyorum birisi çıkıp ta VATANDAŞ diyebilecek mi..
Kullanıcı küçük betizi
clb
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen Deli Haydar » Pzt Tem 19, 2010 10:55

clb yazdı:Haydar Bey siz neyin mücadelesini veriyorsunuz o zaman ? Amerika var oldugu sürece siz ne yaparsanız yapın bu adamlar kendi adamlarını getirecekler başımıza.. Hatta canla başla savundugunuz REFERENDUMA hayır kampanyası da baştan aşağı yalan.. çünkü sonucu belli. AMERİKA, dostu tayyipi yüceltmek için EVET sunucunu çıkaracaktır.. Niye HAYIR kampanyaları düzenliyorsunuz.. ?? yoksa kendi içinizde mi çelişiyorsunuz?? Ben dediklerinizden bu sonucu çıkarıyorum beni bağışlayın.
Kendi adıma yaanıtlamaya çalışayım:

Benim öncelik ile savaştığım aciz ve ölümlü "nefs"imdir. Nefsimi yendiğimde Hakk'ımı bulurum. Hakk'ımı bulduğumda da, onca binyıl bu cennet vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını verenlerin, Hakk'lı haklarını kendilerine vermede aracı olabilirim. Benim savaşımım budur. Özü ile Hakk'a tapan bu ulusun hakkının bağımsızlık ve barış olduğuna inancım tamdır.

Amerika Birleşik Devleti çok kısa bir süredir bu gezegende varlık göstermektedir: Gözde büyütmeye gerek yoktur. Ancak o devletin kurucuları "firavun"dan da eskidir. Görevleri de insanlığı "yol"dan saptırmaktır. Öyle ki onlar için devletin sürekliliğinin bir önemi yoktur. Bir bakmışsınız ki ABD toz olmuş, buharlaşmış... Unutmayın şeytanın zamanı kıyamete kadardı. O yüzden korkuya-kuşkuya yer yok!

Halkoylaması için, "10 kaplan gücündedir" diyorlar... Özenerek bakarsanız eminim göreceksiniz ki, "hayır" için girişilen savaşım, "evet" için koparılan yaygaranın yanında solda sıfır kalır. Ve inanın o yaygara gerçekten çok çirkin, çok ilkel ve karşındakinin anlak düzeyi ile dalga geçer niteliktedir.

Şu anda devlet olanakları kanırtılarak "hükümet için evet" yaymacası dört koldan sürdürülür iken, buradan belgeler ile sürdürülmeye çalışılan savaşıma neden bir kulp takmaya çalıştığınızı -siz de beni bağışlayın ancak- şimdi söyleyip de tartışmamızı kısa kesmeyeceğim...

Yalnızca şunu anımsamalısınız: Bağımsızlık ve Cumhuriyeti'ne kastedecek düşmanlar, bütün dünyada eşi görülmemiş bir yenginin temsilcisi olabilirler... Lütfen "Gençliğe Seslenişi" baştan sona okuyunuz.
clb yazdı:Bu devlette herkes çok kolay birilerinin ajanıyapılabilir. Ben de şunu derim İsmet Paşa da Amerika ajanıydı.. lozandaki başarısızlığı bunun kanıtıdır derim..

Siz de şöyle dersiniz. O değil Menderes ajandı..

Hangi Menderes ?

Atatürk'ün ölümünden sonra paraların üstüne kendi resmini bastırmaya çalışan,resmi dairelere kendi resimlerini koyduran,Atatürk'ünkileri indiren,1. adam olmaya çalışan İsmet Paşayı engelleyip ATATÜRKÜ KORUMA KANUNU çıkaran Menderes mi?

Hani o vatanperver 12 Eylülcüleirn astıgı Menderes mi ? Herkes çok kolay hain ilan edilebilir... Bunu anlatmak için yazdım..
Şu anda benim için sizin de bir ajan olabilme giziliniz saklıdır. "İsmet İnönü" adının ikinci ve son kurtuluş savaşımında yeri bulunmamaktadır. Adnan Menderes, onca yılki söylem ve eylemlerinde "ABD ajanı olduğu"nu gizlemeyen, Cumhuriyet düşmanı bir toprak ağasıdır.

Menderes'i 12 Eylülcüler değil, 27 Mayısçılar asmıştır.

27 Mayıs'ın ABD bağlantısı tartışılır: Malum eksen kayması!
Talat Aydemir ve Fethi Gürcan kimdir; dertleri nedir, araştırmanızı öneririm.

Yasaya göre, paraların üzerine cumhurbaşkanın resmi basılmaktadır. İsmet Paşa'nın yasadışılıklarının yanında bu "para öyküsü solda altı sıfır"dır!

Atatürk'ün korunmaya gereksinimi yoktur! Böylesi bir yasa niyetini adında bağırmaktadır. "Atatürk'ün ülküsü"ne açıktan balyozlar indirenlerin böylesi bir yasa çıkarmaları boşuna değildir...
clb yazdı:Bir de şu var. DSP,SHP,CHP partileirnin koalisyon hükümetlerinde ABD uzaya mı çıkmıştı da kendi adamlarını getirmedi başa ? O zaman tatilde miydi ?
Her biri yine ABD'yi yönetenlerin ürünleridir. Keza MHP ve BDP de! Hepsinin izledikleri siyaset o yöndedir. Peki "ABD nereden yönetilmektedir", sorulması gereken soru odur...
clb yazdı:Bu kadar basit olmayın,milletinize,devletinize,KENDİNİZE GÜVENİN...

Bakalım bu yazdıklarımdan sonra beni ne ile yaftalıcaksınız,tayyip ve feto daha önce kullanıldı..

Merak ediyorum birisi çıkıp ta VATANDAŞ diyebilecek mi..
Allah'a çok şükür ki biz kendimize de, ulusumuza da, devletimize de güveniyoruz. Burada bu kadar dili kendimiz için değil, ulusumuz ve devletimiz için döküyoruz...

Biz Zaman kadar yaftalayamayız. Siz benim vatandaşımsınız: Kime hizmet ediyor olursanız olun.
Bizler "Kurtuluş Savaşı"ndan sonra "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı" ile şereflendirilenlerin torunlarıyız. Kimilerimiz ise "Bağımsızlık Mahkemeleri"nde sallandırılanların olabilir!

Söylediklerime yine yanıt vermemişsiniz. Sizin en iyi yaptığınız laf kalabalığı edip konuyu saptırmaktır... Diğer arkadaşlarımız da sizlere sorular yöneltmiş, yorumlarda bulunmuş...
Hiç olmaz ise onlarınkini atlamayın lütfen.

Ayrıca yukarıdaki görüntüleri izledi iseniz: En kolayından, devletin "yaşamsal organlarını ele geçirmek" ya da "hakim kiralamak" ne demektir... "Çıyanbaşı"nın elini-eteğini öpmek ne demektir...

En kolayından...
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen Başat Kayacan » Pzt Tem 19, 2010 11:25

clb yazmış >> Atatürk'ün ölümünden sonra paraların üstüne kendi resmini bastırmaya çalışan,resmi dairelere kendi resimlerini koyduran,Atatürk'ünkileri indiren,1. adam olmaya çalışan İsmet Paşayı engelleyip ATATÜRKÜ KORUMA KANUNU çıkaran Menderes mi?

Çok tanıdık gerçekten.. Sağolsunlar başbakanımız ve arkasından uçurumdan atlamaya hazır bekleyen kuzu kabinesi de Youtube'u Atatürk'e hakaret eden videolar yüzünden kapamıştı! Gözlerim yaşarıyor, bunların Atatürk sevgisini gördükçe..

Neyseki kabına sığmaz, özgürlük aşığı YangSiviliyıns var :arrow: http://www.gencsiviller.net/haber.php?haber_id=302 Neyse.. Siz Gençliğe Hitabe'yi oturup bir sakin kafa okuyun en iyisi..

___

Ey Türk gençliği!

Birinci görevin Türk bağımsızlığını, Türk cumhuriyetini sonsuza kadar korumak ve savunmaktır.

Varlığının ve geleceğinin tek temeli budur. Bu temel senin en değerli hazinendir. Gelecekte bile, seni bu hazineden yoksun bırakmak isteyecek iç ve dış düşmanların olacaktır. Birgün bağımsızlık ve cumhuriyeti savunmak zorunluluğuna düşersen, göreve atılmak için, bulunduğun durumun olanak ve koşullarını düşünmeyeceksin! Bu olanak ve koşullar, çok elverişsiz bir nitelikte ortaya çıkabilir.

Bağımsızlık ve cumhuriyetini yok etmek isteyecek düşmanlar, bütün dünyada eşi görülmemiş bir galibiyetin temsilcisi olabilirler. Zorla ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri ele geçirilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve ülkenin her köşesi eylemli olarak ele geçirilmiş olabilir. Bütün bu koşullardan daha acı ve daha tehlikeli olmak üzere, ülkenin içinde iktidara sahip olanlar duyarsızlık ve sapkınlık ve hatta ihanet içinde bulunabilirler. Üstelik bu iktidar sahipleri, kişisel çıkarlarını işgalcilerin siyasi istekleriyle birleştirebilirler. Ulus fakirlik ve çaresizlik içinde yorgun ve bitkin düşmüş olabilir.

Ey Türk geleceğinin evladı!

İşte, bu durum ve koşullar içinde bile görevin Türk bağımsızlık ve cumhuriyetini kurtarmaktır.
Gereksinim duyduğun güç damarlarındaki asil kanda bulunmaktadır!
Ben ikinci Mustafa Kemal'im!
Kullanıcı küçük betizi
Başat Kayacan
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen clb » Pzt Tem 19, 2010 13:32

Haydar Bey yazdı:Yasaya göre, paraların üzerine cumhurbaşkanın resmi basılmaktadır.

Abdullah Gül'ün resmini paramızın üzerinde düşünemiyorum.. Ne yaygara koparılır.. İnönü'deki hoşgörü Gül'de nefrete dönüşür..
Kullanıcı küçük betizi
clb
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen Deli Haydar » Pzt Tem 19, 2010 14:07

clb yazdı:
Haydar Bey yazdı:Yasaya göre, paraların üzerine cumhurbaşkanın resmi basılmaktadır.

Abdullah Gül'ün resmini paramızın üzerinde düşünemiyorum.. Ne yaygara koparılır.. İnönü'deki hoşgörü Gül'de nefrete dönüşür..
Halen aynı yöntemi izlemektesiniz. Onca bilgi-yorum-soru sıralıyoruz... Siz arasından en yersiz bilgiyi alıp, evirip çevirip bize yediriyorsunuz... O günkü yasalar içinde "Vatana İhanet" de bulunmakta idi, anımsatmak isterim!

Yönlendirmeniz doğrultusunda Gül'ün resmine gelecek olursak! Bence ince şakanızın aksine hiç de yaygara koparılmaz: Öyle ki, "Türkiye Cumhuriyei'nin sonu geldi" diyen ve "dini-imanı para" olan bir cumhurbaşkanının resminin, aslında tam da şu günlerde paramızın üzerinde bulunması gerekmektedir...

Peki ya onca yazdığımız-sorduğumuz! Hepsi boşa idi değil mi!
Yapmayın Allah aşkına! Aşkı yok ise, en azından korkusu olsun!

Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen Başat Kayacan » Pzt Tem 19, 2010 16:48

clb yazmış >> Abdullah Gül'ün resmini paramızın üzerinde düşünemiyorum.. Ne yaygara koparılır.. İnönü'deki hoşgörü Gül'de nefrete dönüşür..

Diyebildiğiniz bu mudur sadece? Ülke şahsi çıkarlarını işgalcilerin siyasi emelleri ile birleştirmiş bir iktidar ile karşı karşıya. Kaleler gitmiş, tersaneler bitmiş, ordular dağıtılmış. Garipler çöpten bile ekmek bulamıyor artık. Millet fakr-u zaruret içinde. Elde avuçta bir şey kalmamış. Valiler ile bakanlar birbirinden ilginç açıklamalarda birbirleri ile yarışıyor.

Sadece Eğitim Bakanlığı'nı otomatik pilota alsalar iyi! Peh! Tüm eşbaşkanlık otomatik pilotta zaten.. O yüzden pilotaj hatası değil de, ancak projelendirme hatası oluyor bu işlerde.. Geçen gün Eğitim Bakanımız yazdırılan kağıttan tekleye tekleye okuyordu da oradan aklıma geldi şimdi.

Yani.. Yani ölmüşüz de ağlayamız yok! Siz hala daha İnönü'nün parası diyorsunuz.. Paradan Atatürk'ü kaldırsak da Gül'ü koysak yaygara kopar diyorsunuz.. Ne hallere düştük Yarabbi.. Demagoji sizin ağabeylerinizin işidir biliriz. Bu üslubu tartışma programlarından da hatırlıyoruz zaten.. Hepsi MADE IN USA! Yukarıda amacını açık açık söyleyen yaşlı amcamızın da USA'de ikamet ediyor oluşu boşuna değil herhalde..

WORK.. LIVE.. STUDY IN UNITED STATES..
Birleşik Devletler'de çalış, yaşa ve oku..

WORK.. LIVE.. SEIZE FOR UNITED STATES..
Birleşik Devletler için çalış, yaşa ve ele geçir..
Kullanıcı küçük betizi
Başat Kayacan
Üye
Üye

İletigönderen eskopatj2 » Pzt Tem 19, 2010 18:51

CLB

Konuyu başından beri takip ediyorum'da ne yapmak istediği tam kestiremedim.

Bu konu başlığı altında ''Güncelmeydan'' üyeleri sana birşeyler anlatmaya çalışmışlar ''Nihavent Makamında'' birşeyler anlatmışlar sen ise ''Uşak Makamından başka birşeyi kabul etmem diyorsun'' Doğruları görmekten afedersin bu kadar mı acizsin?

İstediğin gibi düşünüp istediğin gibi yorumlayabilirsin...

Düşüncene Saygılıyız Ama Korumak istediğin bu önetim 8 yıldan beri ne yaptı bu ülkeye?

Sana şu sorucam..

Madenlerimiz Satıldı--- Can damarlarımız geleceğimiz peşkeş çekildi sence doğru mu yapıyorlar??? Kurumlar birbiriyle çatıştırılıyor--- Sence doğrumu yapıyorlar Şehit veriyoruz Açılım yüzünden?? Sence Doğrumu yapıyorlar

Ve son olarak

Bu kadar güvensiz bir yönetim Anayasa Paketi Ne için değiştirmek istesin????

Cevabı Kısa ve Net (Kendine Koruma Polisi Lazım)

http://www.odatv.com/n.php?n=..tumuze-l ... 1307101200

Bunuda iyi okumanı tavsiye ederim....

Buradaki herkezi zavalılıkla itham etmişsin af buyur sence zavalli kim???
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletiler: 66

İletigönderen Başat Kayacan » Pzt Tem 19, 2010 18:55

eskopatj2 yazmış >> Ama benden sana bi abi tavsiyesi Bu sağcıların haklı olduğu hiçbir zaman görülmemiştir.

Bana sağcılar adam öldürüyor dedirtemezsiniz, kadar yanlış bir cümledir bu. Ne sağcısı ne solcusu. AKP sağcı da muhalifleri solcu mudur? İnsanları sağ-sol diye bölmekten vazgeçin artık..

Bu dava artık milli ve gayri millilerin davasıdır..
Kullanıcı küçük betizi
Başat Kayacan
Üye
Üye

İletigönderen eskopatj2 » Pzt Tem 19, 2010 18:59

Yanlış yazdım orayı düzeltim Yeniden okuuuu :D :D

Adam öldürmüyorlar Öldürmekten Beter yapıyorlar sadece O kadar

Ay yıldızlı bayrağa dokunanlar hangi yabancı bayrağa güveniyorsa, o bayrağın ülkesine yolculuğa hazırlansın, çünkü bu toprak tarihin her döneminde her cins ihaneti tükürdü, kustu, fırlattı ve tekmeleyerek kovdu

Nihat Genc
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletiler: 66

İletigönderen Başkomutan » Çrş Tem 21, 2010 1:33

Referandumda “HAYIR” demek için 140 neden

Sekiz sene içinde koskoca Anadolu coğrafyasını her bakımdan yangın yerine çeviren AKP iktidarı,12 Eylül’de milletin önüne koyacağı tuzak Anayasa değişikliği teklifi ile yıkımda eksik kalan yerleri tamamlama niyetinde.

İl başkanları aracılığı ile illere ulaştırdığı kitapçıkta da, referandumda “evet” demek için kırk neden anlatılıyormuş.

Halbuki referandumda “hayır” demek için milletin 140 belki de 1040 nedeni var.
Hangi birini sayalım?

Bir kere bu Anayasa değişikliğini teklif eden kim?

Sekiz yıldır iktidar olan AKP.

Sekiz yılı sayfa sayfa çevirip siciline bir bakalım.

Sekiz yıl, 2920 gün ediyor, sekiz yılda iktidar eliyle işlenen cürümlerin her birini bir güne pay etsek, günler tükenir fakat cürümler tükenmez ve bunların her biri referandumda “hayır” demek için bir nedendir.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, “kelle” dediğiniz şehitlerin isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, iktidarınız döneminde “taşları bağlayıp köpekleri salıvermek” kalıbında çıkardığınız yasalar yüzünden toprağa düşen fidanların isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, göz göre göre önce iflasa sonra da intihara sürüklediğiniz çilekeş Anadolu insanlarının isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, çıkardığınız yasalarla her çeşit tohumun yüzde doksanını ecnebilere devrederek, yerli tohum üretim ve alım-satımını yasaklayarak ekmeği ile oynadığınız tarım kesiminin isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, uyguladığınız kasıtlı tarım politikalarınızla hayvansız bıraktığınız ova ve yaylaların isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, isimlerini haritada bulamadığınız, çoğu bir tek ilimizden daha küçük ülkelerden ithal ettiğiniz sığırların görüntüleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, devam ettirdiğiniz kotalar yüzünden dikenlerin kapladığı güzelim şeker pancarı tarlaları.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, özelleştirme kılıfı ile fabrikalarını ellerinden alıp işsiz ve aşsız bıraktığınız milyonların isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, çoğunu bir yıllık, iki yıllık kararlı fiyatına sattığınız yüzlerce kamu kuruluşları.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, doğal müttefikinize sunduğunuz imkanlarla katliama uğramalarına sebep olduğunuz milyonu aşkın Iraklı Müslüman’ın isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum,sakladığınız elinizde ise, haçlı işgal ordularının Irak’ta en az kayıpla ülkelerine dönmeleri için yaptığınız dua metni.

Bir elinizde referandum, sakladığınız elinizde ise, Avrupalı ve Amerikalı dostlarınızla baş başa vererek, zindanlarda süründürdüğünüz devlet madalyalı askerlerin isim ve resimleri.

Bir elinizde referandum,sakladığınız elinizde ise, sonradan hep bir ağızdan “yol kazası” dediğiniz Habur nümayişlerinin görüntüleri.

Bir elinizde referandum,sakladığınız elinizde ise, bugün alayıvala ile millete sunduğunuz Anayasa değişikliğini teklif eden, hazırlanmasında katkı sağlayan, şimdi de “Türk halkı evet demelidir” küstahlığını sergileyen ecnebilerin isim ve resimleri.

Bu “MADE IN USA” paketinize kocaman bir “HAYIR” çekmek için daha çok nedenlerimiz var.

Şimdilik son söz şu olsun:

Made in USA bir paket

“Hayır” de başından defet.

Aziz KARACA
yenimesaj.com.tr
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen İrfan Tuna » Çrş Tem 21, 2010 9:22

YSK uyuyor mu?

İktidarın resmi borazanı TRT şimdi de var gücüyle “referandumda evet” propagandasına başladı. Hem de en ucuz yalanlarla... 16 Temmuz Cuma günü öğleden sonraki haber saatinde spikerin okuduğu metne bakın:

“Referandumdan evet çıkar ve anayasa değişiklik paketi onaylanırsa memura zam gelebilir. Çünkü yeni anayasa memura toplu sözleşme hakkı tanıyor...”

Anayasaya “evet” diyecek olanlarla röportaj yapılıyor. Hayır diyecek olanlar kesinlikle ekrana çıkamıyor.

Genel Müdür İbrahim Şahin ve ekibi tam emir eri pozisyonunda...

Peki bu arada YSK ne yapıyor?

Malumunuz... Yüksek Seçim Kurulu “Halk-oylamasının tam bir tarafsızlık ve eşitlik içinde yapılmasını sağlamak” göreviyle donatılmıştır. Yalnızca TRT değil... Özel kanalların yayınlarını da izlemekle görevlidir YSK... Bakın yasa aynen ne diyor:

“Seçimlerin ve halkoylamasının başlangıç tarihinden itibaren, özel radyo ve televizyon kuruluşları, YSK denetimine tabidir”

Hem TRT hem özel kanallar “Kamuoyunun serbestçe oluşabilmesini sağlamak, tek yönlü, taraf tutan yayın yapmamak, bir siyasi partinin, grubun, çıkar çevresinin, menfaatlarına alet olmamak” zorunluluğu altındadır.

YSK, yasaya göre;

“Taraflı, tek yanlı yayın yapan tüm yayınları denetleyecek, engelleyecek ve cezalandıracak”tır.

Peki hani nerede? YSK’nın hiç sesinin soluğunun çıktığını duyuyor musunuz?

Melih Aşık

21 Temmuz 2010-Milliyet

http://www.milliyet.com.tr/savas-suruyo ... efault.htm
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Müyesser YILDIZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x