Ankara Rüzgârı - 18 Mayıs

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi / Mustafa BALBAY ve Gazeteci-Yazar / Emin ÇÖLAŞAN, Başkent Ankara olmak üzere ülkede gelişen olayları yorumluyor.

Ankara Rüzgârı - 18 Mayıs

İletigönderen Ram » Prş May 22, 2008 21:09

Gazeteci-Yazar Emin ÇÖLAŞAN ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa BALBAY Başkent Ankara başta olmak üzere, Türkiye'nin nabzını tutuyor.

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen ihsanerden » Prş May 22, 2008 23:12

Degerli Ram,
Cok tesekkurler, izleme olanagi sagladigin icin, bol sanslar....
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen HgRoyal » Cum May 23, 2008 0:06

ilk kez izleme fırsatı buldum bu programı... geriye doğru izlemeye başlayacağım artık...

bir de program tarihi sanırım 18 Mayıs olmalı, yanılıyor muyum...?
Kullanıcı küçük betizi
HgRoyal
Üye
Üye

İletiler: 43

İletigönderen Ram » Cum May 23, 2008 6:29

ihsanerden, rica ederim.

HgRoyal, düzeltildi, teşekkürler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen kush » Cum May 23, 2008 21:38

Cok tesekkurler, izleme olanag icin
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen altinkopru » Pzr May 25, 2008 23:30

Paylaşım için teşekkürler, şimdi izleyip Kanaltürkle ilgili başlıkta sana cevap yazacağım Ram, Pazar akşamı da böyle gitti, sağlık olsun :)

Ankara Rüzgarı'nın önceki haftalardaki bölümlerini de zaman bulunca yükleyebilirseniz çok iyi olur.
Teşekkürler.
...Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.
Genç, �Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir� diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Onu hapse atacaklar. Diyecek ki, �Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.�
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği.
Kullanıcı küçük betizi
altinkopru
Üye
Üye

İletiler: 77

İletigönderen Ram » Pzr May 25, 2008 23:41

altinkopru, rica ederim. Yalnız, bunu izlemek, bana vereceğin cevaplara bir katkıda bulunmayacaktır. Zira sayın BALBAY ve sayın ÇÖLEŞAN, Tuncay Özkan'ın cep telefonlarına gönderdiği kısa ileti içerğindeki terbiyesizliğe maruz kalacak bir kelâm etmemiştir. Hele hele; bu ülkeye ve millete sayısız hizmette bulunan, Türkmen Beyi ünvanını taşıyan Türk Metâl Sendikası Başkanı ve Türkiyem Topluluğu Sözcüsü sayın Mustafa ÖZBEK'e: "BALBAY'ın patronu" gibi alaycı, küçümseyici ve küçültücü bir yakıştırmanın hiçbir açıklaması olamaz. Ayrıca kimsenin arkadan konuştuğu da yoktur. Gayet açık, televizyonda canlı yayındı, maçası sıksa bağlanırdı.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen altinkopru » Pzt May 26, 2008 3:28

Ram yazdı:altinkopru, rica ederim. Yalnız, bunu izlemek, bana vereceğin cevaplara bir katkıda bulunmayacaktır. Zira sayın BALBAY ve sayın ÇÖLAŞAN, Tuncay Özkan'ın cep telefonlarına gönderdiği kısa ileti içerğindeki terbiyesizliğe maruz kalacak bir kelâm etmemiştir. Hele hele; bu ülkeye ve millete sayısız hizmette bulunan, Türkmen Beyi ünvanını taşıyan Türk Metâl Sendikası Başkanı ve Türkiyem Topluluğu Sözcüsü sayın Mustafa ÖZBEK'e: "BALBAY'ın patronu" gibi alaycı, küçümseyici ve küçültücü bir yakıştırmanın hiçbir açıklaması olamaz. Ayrıca kimsenin arkadan konuştuğu da yoktur. Gayet açık, televizyonda canlı yayındı, maçası sıksa bağlanırdı.

Cevabı verdim :)
Biraz alınmışsın galiba, bence büyütücek bir terbiyesizlik yok, Sayın Mustafa Özbek Sayın Mustafa Balbay'ın ART kanalındaki patronu değil mi?
Mesajı kim yazdı, niye yazdı bilmiyorum ama bence bir aşağılama söz konusu değil. T. Özkan'ın yayına katılmasına izin vermedilerse telefonla katılmasını da istememiş olabilirler, ya da T. Özkan çağırılmamasına içerleyip katılmak istememiş olabilir.
"Maçası sıkmadı" yargısını kabul etmek zor çünkü E. Aysever'in izlencesine katıldı. Ayrıca E. Çölaşan'ın katıldığı bir izlenceye de telefonla katılmış, bağlantısını vermiştim.
...Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.
Genç, �Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir� diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Onu hapse atacaklar. Diyecek ki, �Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.�
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği.
Kullanıcı küçük betizi
altinkopru
Üye
Üye

İletiler: 77

Şu dizine dön: Ankara Rüzgârı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x