gönderen Urumchi » Cum Mar 06, 2009 0:25
Mustafa Balbay , birakildigi zaman Ankara Ruzgarin'da izlemistim ve adamin yuzunde ki sevinc beni hep mutlu etti hem de uzmustu . Mutlu etti cunku masum bir insanin gozaltinda tutulmasi, herseyin otesinde insanliga sigmaz . O zaman Egenekon diye bir orgut olamayacaginada karar vermistim. Cunku Balbay gercekten cok korkmus ve urkmustu , boyle bir adamin Ergenekon gibi devleti yikmak icin kurulmus bir orgutte ust duzey yoneticisi ise bu orgut , I.Melih"i bile yikamaz dedim kendi kendime . Uzuldum cunku gercekten milli bir iradenin var olduguna hep inanmistim , ulkeyi koruyan derin milli bir devletin ama bunun fos oldugunu malesef o zaman anladim. Aslinda Ergenekon davasi kapsaminda iceri alinan insanlarin hepsi bizim gibi normal insanlar korkulari ve gelecek kaygilari var . Onlari darbeci diye suclamak buyuk haksizlik. Milleti yine milletin iradesi kurtaracak . Ben artik milli guclerin derin devletin bu ulkeyi kordugu masalina filan inanmiyorum . Aralarinda en saglam duran Veli Kucuk onada , Ne laiklerden Ne dincilerden pek destek yok ...