Ankara Rüzgârı - 6 Temmuz (BALBAY'ın Gözaltı Süreci)

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi / Mustafa BALBAY ve Gazeteci-Yazar / Emin ÇÖLAŞAN, Başkent Ankara olmak üzere ülkede gelişen olayları yorumluyor.

İletigönderen antalyalim » Prş Mar 05, 2009 14:26

Bi Allahin Kulu'da cikip " Yeter ulan" diyemiyor ya...
Yok, daha kesinlesmemis bir dava hakkinda yorum yapamayiz,
yok, yargiya müdehale edilmezmis...
Yerim sizin kuralciliginizi.
Her ne sebepten olursa olsun, neyden yargilanirlarsa yargilansinlar bu insanlara yazik artik, ayip
darbe yapasim geldi ya
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen yigitler » Prş Mar 05, 2009 21:49

Neden tekrar gozaltina alindi ki? Ne suc islemis? Artik bu kadari da fazla! Tam bir rezalet! Bu iktidari elestiren milyonlarca insan var, onlarin hepsini de mi gozaltina alacak misiniz? Yeter artik! Arkanizdayiz Sayin Balbay, iyi ki varsiniz!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Mar 05, 2009 22:01

Savcı Öz ve onun saz arkadaşları bu tutuklamaları keyfe dönüştürdüler. Kafalarına estiklerini yapıyorlar. Meydan bunlara kalınca istedikleri gibi at koşturuyorlar. Umarım Mustafa Balbay bugünden sonra Sinan Aygün gibi susup bir köşeye çekilmez. Bugünlerde konuşmazsak bir daha konuşamayız.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Urumchi » Cum Mar 06, 2009 0:25

Mustafa Balbay , birakildigi zaman Ankara Ruzgarin'da izlemistim ve adamin yuzunde ki sevinc beni hep mutlu etti hem de uzmustu . Mutlu etti cunku masum bir insanin gozaltinda tutulmasi, herseyin otesinde insanliga sigmaz . O zaman Egenekon diye bir orgut olamayacaginada karar vermistim. Cunku Balbay gercekten cok korkmus ve urkmustu , boyle bir adamin Ergenekon gibi devleti yikmak icin kurulmus bir orgutte ust duzey yoneticisi ise bu orgut , I.Melih"i bile yikamaz dedim kendi kendime . Uzuldum cunku gercekten milli bir iradenin var olduguna hep inanmistim , ulkeyi koruyan derin milli bir devletin ama bunun fos oldugunu malesef o zaman anladim. Aslinda Ergenekon davasi kapsaminda iceri alinan insanlarin hepsi bizim gibi normal insanlar korkulari ve gelecek kaygilari var . Onlari darbeci diye suclamak buyuk haksizlik. Milleti yine milletin iradesi kurtaracak . Ben artik milli guclerin derin devletin bu ulkeyi kordugu masalina filan inanmiyorum . Aralarinda en saglam duran Veli Kucuk onada , Ne laiklerden Ne dincilerden pek destek yok ...
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 1:43

Evet, Oz olacak murteci tutuklatmayi basardi.Cok uzucu cok.Tek sozcuk anlatabilir Kahretsin :!:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Önceki

Şu dizine dön: Ankara Rüzgârı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x