gönderen lamenomad » Cum Oca 16, 2009 13:39
YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BÜYÜK OĞLU BÜYÜK ATATÜRK,
Yalnızca Türkiyenin değil tüm Türk dünyasının ATASI, ATALARINDAN BİRİ,
Sana karşı ve Sana münasebetimizde kendi tarihimize, kültürümüze, dilimize karşı, asırlara dayanan büyük medeniyyetimize sahip çıkamamızla Karşında ve Senin simanda YÜCE HAKKIN karşısında başı aşağıyız.
Fakat bugün başı aşağı olmamız mağlubiyyete uğramamız anlamına gelmiyor. Sadece Seni, Mİlletimizi, YÜCE HAKKI anlayamamışız ve bunun bedelini ödüyoruz. Seni şahıs olarak anlayıp demek istediklerini anlamamışız, oysa ki, kendi dilinden dediğin gibi Sen yalnızca mövcut olan 2 ATATÜRK-den birisin. Biz esas olan ve Seni Sen yapan öbür ATATÜRKE sahip çıkamadık.
Kendi adıma söylüyor ve yemin ediyorum. Hangi yolla olursa olsun - medeniyyetimle, insanlığımla, elmimle, TÜRKLÜYÜMLE, lazım olursa silahımla, SANA - MİLLETİMİZİN içinde olan BÜYÜK ATATÜRKE yemin olsun ki, Türklüyümü, Milletimi, Azerbeycanımı, Türkiyemi, Kıbrısımı, Kerkükümü, Tebrizimi hiçkimseye ama hiçkimseye vermeyip onu göz bebeğim gibi koruyacağım! Ben Senin de söylediğin gibi biliyorum ki, ve herkesin de bir daha hatırlamasını istiyorum ki,
MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAN AKAN ASİL KANDA MEVCUTTUR!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Cavit Lazımzade - Avşar
"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"