Atatürk'ün Aşkı

Atatürk'ün Aşkı

İletigönderen ACD » Çrş Şub 21, 2007 23:14

Resim

Her Kutlanacak Bir Günde Ondan Hatıralar Çıkıyor.

Ne Kadar Tanıyoruz 'Atatürk'ü ?

Gerçekten Seviyor Muyuz, Yoksa Onu Sevmeye Mahkum Muyuz ?

Canı Gönülden Sevmenin Gerçek Olan Anlamı, Karşısındakini Çok İyi Tanımaktan Onu Kendin İçin Bulunmaz Bir Parça Olmaktan Geçmekse; Niye Onu Tam Anlamıyla Geçmişten Gelen Bireylerin Anlatımıyla İkileme Düşürüyoruz ? Gerçek Olanların Ardında Bilinmeyenler Var Mı ? Karanlıklar Tarihinde Bilinmemesi Gerekenler Mi Var ? Aslını Sormaya Tartışmaya Korktuğumuz Birilerini Nasıl Sevebilir ? Niye Sevmek Zorundayız ?

------------------------------------------

Yorumum

"Her Kutlanacak Bir Günde Ondan Hatıralar Çıkıyor."
Aslında Yazıyı Yukarıdaki Cümle İçin Paylaştım. Bence de Her Günde Onun Hatırası Var. Bu Çok Güzel. Hiç Unutmuyoruz Onu Ve Gerçekten Seviyoruz. :wink:
Ancak Son Paragrafı Anlayamadım, Biraz Karışık :roll:

Yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirim ... :wink: :roll:
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye

İletiler: 1137

İletigönderen mehmeteğin » Pzt Mar 05, 2007 20:02

Mustafa Kemal Atatürk ü sevmek milli ibadetimizdir
eski bir tüfek
Kullanıcı küçük betizi
mehmeteğin
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Batuhan Önder » Cum Mar 30, 2007 19:38

Nasıl Annen ile Babanı seversin. İşte Atatürk'te öyledir. ;)
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Ram » Cum Mar 30, 2007 19:51

Can Dündar'ı iyi okuyun. Doğruların içine gizlenmiş yalanların, sözde sevgiyle yoğurulmuş, usta yazarıdır... Daha öncede ATATÜRK'ü sorgulayın demişti dolaylı yoldan. Bakmayın övdüğüne ATATÜRK'ü. Bu tür psikolojik savaşlara, sırf ismi-cismi olan, aslen ne olduğu saklanan birinin/birilerinin giriştiği oyunlara aldanmamanız dileğiyle.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Sema » Cmt Mar 31, 2007 23:47

Atatürk'ü sevmek

Türk halkı, büyük çoğunluğuyla sevdiğini sandı Mustafa Kemal Atatürk'ü... Oysa ''Atatürk'ü sevmek demek, devrimleri Atatürk gibi anlamak'' , Türk halkını Atatürk gibi kucaklamak demektir.
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

Şu dizine dön: Mustafa Kemâl ATATÜRK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x