Avrupa Takımları ve Dünya Takımları

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 16:01

[img]http://www.ajanspor.com/resim/robertayala_arjantin.jpg[/img]

Ayala veda ediyor!

İspanya La Liga takımlarından Real Zaragoza'ya transfer olan Arjantinli tecrübeli savunma oyuncusu Roberto Ayala, kırdığı rekorun ardından milli formaya veda etmeyi planladığını açıkladı..

Arjantin Milli Takımı'nın formasını tam 115 kez giyerek ulusal rekora imza atan 34 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Roberto Ayala milli takıma veda edeceğini duyurdu.

Ayala konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bundan sonra kariyerini Real Zaragoza'nın başarısı için sürdürmek istediğini ifade etti.

Son olarak Arjantin formasıyla Venezüella'daki Copa America'da mücadele eden Ayala, milli takım kariyerini kupa kazanarak noktalama şansını ise final maçında Brezilya'ya 3-0 yenildikleri için kaybetmişti.

Arjantin formasını başarıyla giyen Valencia'nın eski oyuncusu Ayala, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde de boy göstermişti.

Kaynak:http://www.ajanspor.com/futbol/ispanya/h/20070718/ayala_veda_ediyor.html
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 16:03

Ayberk, paylaştığın için sağol kardesim :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 16:22

Semih R.Cabalar, Rica Ederim Semih Abi :)
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 16:29

Ayberk, real transfer bombalarını patlatacak yakında çoşacak buralar :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 17:58

Semih R.Cabalar, Aynen Öle Olucak Real Bomba gibi Geliyo
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:00

Henry 4 yıllık eşinden ayrıldı!

Resim

Uzun yıllardır formasını giydiği Arsenal'den İspanyol ekibi FC Barcelona'ya transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Fransız yıldız Thierry Henry, 4 yıldır evli olduğu İngiliz model Claire ile ayrıldı.

Fransa Milli Takımı'nın da formasını giyen 29 yaşındaki yıldız futbolcu Thierry Henry, 4 yıldır evli olduğu İngiliz model Claire ile yollarını ayırdı. Açıklama, Henry'nin avukatları aracılığıyla kamuoyuna duyuruldu. Henry'nin ayrıldığı eşi Claire, modellik alanında Nicole Merry adıyla tanınıyordu. 2003 yılı Temmuz ayında evlenen çiftin 2 yaşında Tea adlı bir de kızları vardı.

Henry'nin avukatlarından yapılan açıklamada, Fransız futbolcunun eşinden ayrıldığı için fazlasıyla üzgün olduğu ifade edildi.

Bu arada Henry, yine avukatları aracılığıyla, eşinin kendisini aldattığı yönünde basında çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayarak, eşinden ayrılma nedenlerinin tamamen futbolla ilgili olduğunu ve bu zor dönemlerinde medyanın kendilerine saygı duymalarını istedi.

Henry açıklamasında, ayrılma nedenlerine ilişkin fazla detay vermekten kaçındı.

http://www.ajansspor.com/futbol/ispanya ... rildi.html
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:01

Resim

Athletic Bilbaoda Caparros dönemi

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Athletic Bilbaonun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, takımda teknik direktörlük görevine Joaquin Caparrosun getirildiği bildirildi.

La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao, 51 yaşındaki teknik adam Joaquin Caparros ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Deportivo La Corunanın başında bulunan Caparros, takımın kadrosunu gençleştirmeye çalışmış fakat takımın aldığı kötü sonuçlar yüzünden kötü bir dönem geçirmişti. Caparros, Bundan önce de Sevillayı 5 yıl gibi uzun bir süre çalıştırmış, takımın gençleştirilmesi ve yeniden yapılandırılmasında büyük katkı sağlamıştı.

Caparrosun teknik direktörlük koltuğunu devraldığı Jose Manuel Esnar ise takımı düşme hattından kurtarmak için başa getirilmişti. Bunu başaran teknik adam Athletic Bilbaonun sezonu düşme hattının bir puan üzerinde tamamlamasına yardımcı olmuştu. Bilbao takımı, FC Barcelona ve Real Madridin ardından La Ligadan tarihi boyunca düşmeyen üç takımdan biri olarak dikkat çekiyor.

http://www.ajansspor.com/futbol/ispanya ... onemi.html
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:02

Resim

Schuster Barça'dan da kopamadı!

İspanya'nın Real Madrid kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayan Alman teknik direktör Bernd Schuster'in Barcelona kulüp üyeliğine devam edeceği bildirildi.

Futbolcu iken 1980 yılında Barcelona kulübüne transfer olan ve 8 yıl bu takımın formasını giydikten sonra Real Madrid'e transfer olarak 2 yıl da burada oynayan Schuster, şimdi teknik direktör olarak geldiği RealMadrid'de polemik konusu oldu. Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona kulübünün üyeliğine sahip olan Schuster, Barça üyeliğini devam ettireceğini açıkladı.

Öte yandan, İtalyan Fabio Capello'ya 6 milyon Avro tazminat ödeyerek görevden alan Real Madrid, Schuster'i alırken Alman teknik adamın Getafe kulübü ile olan sözleşmesini feshetmesi için gereken 480 bin Avro'yuödemedi.

Getafe'ye 480 bin Avro'yu bu sabah kendisi ödeyen Schuster, daha sonra Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile yeni sözleşme imzaladı. Alman teknik adam, ''dünyadaki en büyük 3 veya 4 futbol kulübünden biri'' dediği Real Madrid'e ''gösterişli futbol'' sözü verdi.

Capello'nun gönderilmesinde büyük payı olan kulüp başkanı Ramon Calderon ise Schuster için ''Sadece iyi sonuçlar alması gerekmiyor, aynı zamanda takım yaratmalı. Bu yüzden olağanüstü bir futbolcu, büyük bir teknikdirektör ve mükemmel bir insan olan Schuster ile anlaştık'' dedi.

Bu arada, Getafa kulübü de Schuster'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Danimarkalı eski futbolcu Michael Laudrup'un geleceğini resmen duyurdu.

http://www.ajansspor.com/futbol/ispanya ... amadi.html
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:03

Resim

Owen golle döndü!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın müzmin sakatı İngiliz yıldız Michael Owen, 18 aydan fazla bir süre sonra golle tanıştı. Newcastle'ın Hartlepool'la yaptığı hazırlık maçında sahaya çıkan Owen, takımının 3-1 kazandığı maçta bir gol kaydetti.

İngiltere Milli Takımı'nın da formasını giyen ancak geçtiğimiz yaz yapılan 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde ciddi bir sakatlık geçiren ve futbola uzun süre ara veren Michael Owen, yeşil sahalara tekrar golle döndü.

Yeni teknik direktör Sam Allardyce yönetiminde sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Newcastle'ın Hartlepool'la yaptığı hazırlık maçında sahaya çıkan Owen, takımının 3-1 kazandığı maçta bir gol kaydetti.

Magpies'lerin diğer iki golü ise Shola Ameobi'den geldi. Owen attığı bu golle 18 aydan da fazla süren gol hasretine son vermiş oldu. 27 yaşındaki Owen, son olarak 2005 yılı Aralık ayında West Ham United'la yaptıkları karşılaşmada gol sevincini yaşamıştı. Owen bu maçta 3 gol birden atmış ve hat-trick yapmıştı.

İki yıl önce Real Madrid'den transfer edilen ancak sakatlıklar nedeniyle bir türlük beklenen verimi sağlayamayan Owen, İngiliz ekibine geldiğinden beri sadece 14 lig maçında forma giymiş ve 7 gol kaydetmişti.

http://www.ajansspor.com/futbol/ingilte ... dondu.html
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:04

Resim

Askerden kaçtı, Birmingham'a transfer oldu

Ankaraspor'un asker kaçağı durumuna düşen eski file kalecisi Gana asıllı Türk vatandaşı Richard Kingston (Faruk Gürsoy), Premier Lig takımlarından Birmingham City'ye transfer oldu.

Türkiye'de birçok kulüpte oynayan ve son olarak Ankaraspor'da forma giydiği dönemde asker kaçağı olduğu ortaya çıkan ve sözleşmesi feshedilen kaleci Kingston, dünyanın sayılı liglerinden Premier Lig'e transfer oldu.

1998 yılında Galatasaray forması giydiği dönemde Türk vatandaşlığına geçen Kingston, 2004 yılına kadar askerlikle ilgili hiçbir işlem yapmadığı ve tecil hakkını kullanmadığı için asker kaçağı durumuna düşmüştü. Vatani görevini yapmak üzere askere çağrılan Kingston ise çareyi Ankaraspor'dan ayrılarak İsveç'in Hammarby takımına transfer olmakta bulmuştu. Burada yarım sezon forma giyen Gana Milli Takımı'nın kalecisi, bu sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Birmingham City'ye transfer oldu. Asker kaçağı olduğu için Türkiye'den ayrılan Kingston, yeni sezonda Premier Lig'de forma giyecek. 29 yaşındaki file bekçisi, yeni ekibi Birmingham City ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kingston, Gana Milli Takımı'nın 2006 Dünya Kupası'nda oynadığı 4 maçta da 90 dakika görev yapmıştı.

http://www.ajansspor.com/futbol/ingilte ... _oldu.html
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 18:07

Ayberk, bence çok iyi kaledi ingilterede oynayacak olması çok güzel :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:08

Semih R.Cabalar, Abi adam Askerden Kaçmış :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 18:11

Ayberk, oğlum adam türk oldu tamam da askerlikten ne anlar herif aflrikalı :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Ayberk » Çrş Tem 18, 2007 18:16

:kikirik: Oda Doğru

En İyisi Böyle ekmek Parasını Kazanıyo :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 18:21

Ayberk, aslında iyi kaleci adam dünya kupasında gana forması giydi aykut kocaman bunu oynatmadı sonra adam da hayata küstü bir de askerlik araması gelince go to the england :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x