Avrupa Takımları ve Dünya Takımları

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Ayberk » Cmt Haz 30, 2007 13:51

[img]http://www.ajanspor.com/resim/arjen_robben_2007_chelsea_1.jpg[/img]

Robben Real'le anlaştı iddiası

İspanyol Basını Chelsea'nin Hollandalı yıldız kanat oyuncusu Arjen Robben'in 2006/07 Sezonu La Liga şampiyonu Real Madrid'le anlaştığını iddia etti. Santiago Bernabeu Devi'nin diğer hedefleri Milanlı Kaka ve Arsenalli Cesc Fabregas..

Real Madrid Chelseali Arjen Robben için oyuncunun babasıyla (aynı zamanda menajeri) anlaştı, transfer Chelsea'ye yapılan teklifin kabul edilip edilmemesine bağlı. Santiago Bernabeu Devi Mavilere Robben için 20 milyon Euro önerdi..

İspanyol Basını'ndan şok iddia; Real Madrid Robben'le anlaştı!..

Kulübüyle 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki yıldız oyuncu Real Madrid'in bu yaz öncelikli transfer hedefleri arasındaydı. Diğer isimlerse Milanlı Kaka ve Arsenalli Cesc Fabregas..

kaynak:AjanSpor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Ayberk » Cmt Haz 30, 2007 13:55

[img]http://www.ajanspor.com/resim/didierdrogba11.jpg[/img]

Drogba tatil dönüşü karar verecek!

İngiltere ve Chelsea'deki geleceğine önümüzdeki hafta tatil dönüşünde karar vereceğini belirten Didier Drogba daha önce kariyerinde önemli bir dönüm noktasında olduğunu ve gerekli yatırımlar yapılmazsa Maviler'den ayrılacağını dile getirmişti.

"Buradaki geleceğimin ne olacağını açıkçası sizler kadar ben de merak ediyorum. İngiltere'yi ve İngiliz futbolunu seviyorum, şu anda tatildeyim ve kesin kararımı önümüzdeki hafta, tatil dönüşünde vereceğim. Sezon boyunca çok çalıştım ve bu tatili hakettim. Şimdi dinlenme zamanı."

Didier Drogba daha önce kariyerinde önemli bir dönüm noktasında olduğunu ve gerekli yatırımlar yapılmazsa Maviler'den ayrılacağını dile getirmişti. 29 yaşındaki yıldız golcü kariyeri sona ermeden İspanya ve İtalya'da oynamak istediğini de belirtmişti.

2006/07 Sezonu'nda Stamford Bridge'de yaklaşık 60 maça çıkan Drogba ağları 33 kez havalandırdı. Chelsea geçen sezon Premer League'de şampiyonluğa ulaşamasa da Didier Drogba takımın kilit oyuncuları arasındaydı.

Kaynak:AjanSpor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 20:54

İşte Fatih Tekke gerçeği !..

Geçtiğimiz sezon başında Rusya'nın Zenit takımına rekor bir ücretle 4 yıllığına 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satılan Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a yeniden dönmesinin zor olduğu belirtildi..

Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzon'da herkes tarafından istenen bir oyuncu olduğunu, ancak bu transferin kolay olmadığını söyledi.

Başer, yaptığı açıklamada, son günlerde eski futbolcuları Fatih Tekke'nin bordo-mavili takıma geri dönme durumunun olduğu şeklinde basında haberler yer aldığını belirterek, "Fatih Tekke'yi Trabzon'da yönetici olsun taraftar olsun herkes ister. Ama Fatih Tekke'yi istemek, sadece istemektir" dedi.

Fatih Tekke'nin 7.4 milyon Avroya Rusya'nın Zenit Petersburg takımına transfer olduğunu hatırlatan Başer, şu anda transfer için teknik ve ekonomik şartların müsait olup olmadığının araştırmasını yaptıklarını, ancak bu transferin gerçekleşmesinin kolay olmadığını ifade etti.

Olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transferi kapattıklarını ifade eden Başer, "Yabancı kontenjanından bir fazla sayıda oyuncumuz var. Jun ve Musampa'nın gitmesi halinde ancak bir yabancı alabiliyoruz. Ancak şu anda bu futbolcular ile sözleşmelerimiz sürüyor. Eğer başka bir kulübe bu futbolcuları verirsek, o zaman bir değerlendirme yaparız. Yerli oyuncular ise çok pahalı. Onun için olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer yapmayacağız" diye konuştu.
Başer, Gerede kampının çok iyi geçtiğini belirterek, "Genç oyuncular ağırlıklı bir kampın olması da avantajdı. Genç oyuncularımıza kendilerini gösterme fırsatı verdik ve 4 oyuncu bu şansı iyi kullandılar. Onlar bu takımın geleceği. Genç oyuncularımız bizi daha da morallendirdiler" dedi.

Gerede kampını tamamlayarak dün Trabzon'a dönen bordo-mavili takımın bugünü izinli olarak geçireceği, İntertoro Kupası maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacağı bildirildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Pzr Tem 01, 2007 16:25

Chelsea'den Malouda çalımı !..

Chelsea'den Liverpool'a Florent Malouda çalımı !.. Liverpool'un uzun süredir ilgilendiği ve kadrosuna katabilmek için uğraş verdiği Lyon'un Fransız yıldızı Malouda için Chelsea de devreye girdi.

Geçen sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde istediği başarıların uzağında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Mavilerin sivri dilli Menejeri Jose Mourinho yaptığı açıklamada Malouda ile konuştuğunu ve gelecek sezon bu futbolcunun Chelsea'de forma giymek istediğini söyledi.

Hızı ve tekniğiyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Florent Malouda'da, "Liverpool'un beni çok istediğini biliyorum ancak ben gelecek sezon Chelsea'de oynamak istiyorum " dedi. A.Madrid'ten Torres'i transfer ederek bu sezonun en önemli transferlerinden birini gerçekleştiren Liverpool'da Menejer Rafa Benitez'in takımında görmeyi çok istediği Fransız yıldızın bu açıklamasının ardından nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen yattara » Pzr Tem 01, 2007 16:28

fatih tekke'nin haberini ligtv'de bende gördüm paylastıgın ıcın sagol
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen Veled » Pzr Tem 01, 2007 16:35

yattara, rica ederim kardes fatih keşke ferene gelse tam süper olur :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:24

Resim

DROGBA CHELSEA'DE KALDI!

Chelsea'nin yıldız golcüsü Didier Drogba sonunda kararını verdi ve takımında kalacağını açıkladı. Başarılı oyuncu Milan'la görüştüğü haberlerini de yalanladı ve 2007/08 Sezonu'nda en büyük amacının Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olacağını belirtti.

Yeni bir maceraya atılmak istemiyorum. Chelsea benim kaderim ve 2007/08 Sezonu'nda burada Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu istiyorum. Premier League'i her sene kazanmak mümkün değil, bizim de geçen sezon yaşadığımız budur. Biz takım olarak José Mourinho'nun ayrılacağını asla düşünmedik. O ve Roman Abramovich arasında bir sorun yok. Yeni sezonda ülkede görünüm değişecek ve şampiyonun rengi mavi olacak."

Daha önce kariyerinde önemli bir karar aşamasında olduğunu ve tatilinden dönünce Chelsea'de kalıp kalmama kararını açıklayacağını belirten Didier Drogba News of the World'e konuştu.

Aktif futbola nokta koymadan önce İtalya ve İspanya'da da oynamak istediğini belirten Drogba takımında kalacağını ve 2007/08 Sezonu'nda hem Premier League hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için savaşacağını dile getirdi.

Milan'la görüştüğü haberlerine de açıklık getiren Drogba "Onlar Avrupa şampiyonu ve mükemmel bir takım. Benim de Avrupa şampiyonluğu takıntım olduğu için bu tarz haberler çıktı ancak ben de bunları herkes gibi gazetelerden okuyorum. Milan'dan kimseyle görüşmedim" dedi.
Kaynak:Ajanspor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:25

[img]http://www.ajanspor.com/resim/hamit_bayern.jpg[/img]

Hamit'ten süper başlangıç!

Hamit Altıntop, Bayern Münih formasıyla çıktığı ilk maçta alkış aldı. Milli futbolcu, 2-1 kazanılan Sao Paolo maçında 1 asist bir golle yıldızlaştı.

Milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih formasıyla çıktığı ilk maçta golle tanıştı. Bayern Münih'in Honkkong'ta Brezilya şampiyonu FC Sao Paolo ile yaptığı ve 2-1 kazandığı özel maçta, Klose'nin attığı ilk golün pasını veren Hamit, 77. dakikada galibiyet golünüde kaydetti.

Sahanın en iyisi olarak göze çarpan milli futbolcu için, "Hamit futboluyla göz doldurarak takımın vazgeçilmez bir oyuncusu olma yolunda büyük adım attı" yorumu yapıldı. Karşılaşmada 8 numaralı formasıyla 90 dakika forma giyen Hamit Altıntop ise, "İlk maçta oynadığım oyun ve Hongkong gezisinden çok memnun kaldım. Her şey güzel başladı" dedi. 30 derece ve yüzde 86'lık nem oranının olduğu bir havada oynanan Hong Kong Stadı'ındaki karşılaşmada, Brezilya şampiyonu 19. dakikada Marcel'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Aralarında Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'unda bulunduğu 40 bin kişi önünde Klose 61. dakikada Hamit Altıntop'un kornerden gönderdiği topu kafayla filelere yollayıp skora eşitlik getirdi. 77. dakikada Bayern'in kazandığı frikik atışında topun başına gelen Hamit sert bir vuruşla topu filelere gönderip, takımına galibiyeti getirdi. Münih'te yaptıkları ilk antrenman sonrası 65 saatlik bir yolculuk yaparak gittikleri Honkong'tan, Bayern'in 1,5 milyon Euro ile döneceği açıklandı.

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:26

[img]http://www.ajanspor.com/resim/lampard_chelsea_fa2007.jpg[/img]

Lampard bir serveti reddetti!

Adı Juventus ve Barcelona gibi ekiplerle anılan yıldız orta saha oyuncusu Chelseali Frank Lampard'ın kendisine teklif edilen haftalık 120.000 poundluk teklifi reddettiği dile getirildi. Lampard'ın Mavilerle sözleşmesi 2009'da sona erecek.

Lampard haftada 120.000 poundu reddetti.

Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu kendisine teklif edilen haftada 120.000 poundu geri çevirdi. Bu ücret takımda Michael Ballack ve Andriy Shevchenko'nun da aldıkları tavan fiyat. Sözleşmesi 2009'da sona erecek yıldız oyuncu için Maviler Katalan ekibi Barcelona'nın kendilerine yaptığı 15 milyon poundluk öneriyi geri çevirdi.

Daha önce Michael Ballack ve Andriy Shevchenko'nun aldığı paranın altında bir sözleşmeyi görüşmeyeceğini belirten 29 yaşındaki yıldız oyuncunun Stamford Bridge'deki geleceği merak konusu..

Bu gelişmelerin ardından Barcelona'nın Thierry Henry'den sonra ikinci bombayı da Frank Lampard'la patlatması bekleniyor. Yıldız oyuncunun peşindeki bir diğer dev de bir yıl aradan sonra Serie A'ya dönen İtalyan Juventus.

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:27

[img]http://www.ajanspor.com/resim/florentmalouda01.jpg[/img]

Malouda: "Bırakın gideyim!"

Fransa şampiyonu Lyon'un yıldız orta saha oyuncusu Florent Malouda kendisi için yapılan 12 milyon poundluk teklifin geri çevrilmesine rağmen gelecek sezon Chelsea'de oynamak istediğini belirtti ve transferine izin verilmesini istedi.

"Bu koşullarda Lyon'da daha fazla oynamam mümkün değil. Ben seçimimi yaptım ve José Mourinho'yla da görüştüm. Bu transferin noktalanması herkes için daha iyi olacak çünkü gitmek istiyorum."

Lyon'un yıldız orta saha oyuncusu Florent Malouda Chelsea tarafından kendisi için yapılan 12 milyon poundluk teklifin geri çevrilmesine rağmen yönetimden ayrılma talebine olumlu yanıt verilmesini istedi.

Bir diğer yıldızı Eric Abidal'i de Bacelona'ya kaptıran Lyon, Malouda için 17 milyon pound istiyor. Malouda Mavilere katılır ve Didier Drogba da Chelsea'de kalmayı seçerse ikili 2002/03 Sezonu'nda Guingamp'da gösterdikleri başarının ardından yeniden aynı forma altında buluşmuş olacaklar.

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:28

[img]http://www.ajanspor.com/resim/yildiray_idman.jpg[/img]

Yıldıray'lı Stuttgart topbaşı yaptı!

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde geçen sezon şampiyon olan VfB Stuttgart topbaşı yaparken, yeni transferi Yıldıray Baştürk de takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Herta Berlin'den büyük umutlarla transfer edilen milli futbolcu, Stuttgart'ın iyi bir takım olduğunu ve şampiyonluğunun kesinlikle tesadüf olmadığını ifade ederek, ''Stuttgart'a transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. Antrenörümüz Armin Veh ve menajerimiz Horst Held benim burada oynamamı çok istediler. Takımın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması benim Stuttgart'ı tercih etmemdeki etkenlerden birisidir'' dedi.

Yıldıray Baştürk, geçen yıllarda sıkça sakatlandığının hatırlatılması üzerine, ''Bu sakatlıkları yaşamamda hata biraz da bendeydi. Ancak o dönem içerisinde ameliyat olmamı gerektirecek ağır bir sakatlığım olmadı. Genelde kaslarımdan rahatsızlığım oldu. Tam hazır olmadan oynadım. Ama şimdi önümde kendimi yeni sezona hazırlamak için altı haftalık bir süre var. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğim'' diye konuştu.

Stuttgart takımının antrenörü Armin Veh ise, Yıldıray'ın transferinin kendileri için önemli olduğunu dile getirerek, ''Kalitesinin takımı biraz daha ileriye taşıyacağından eminim. Çok tecrübeli bir oyuncu. On yıldan beri Bundesliga'da oynuyor. Kendisi Şampiyonlar Ligi'nde, milli takımda üst düzeyde futbol oynamış biri'' ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular koşu yaparken, oyunculardan belirli aralıklarla kan örnekleri alındı.

Kaynak:AjanSpor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:29

[img]http://www.ajanspor.com/resim/alpayozalan_koln11.jpg[/img]

"Tuncay en doğru seçimini yaptı!"

Almanya İkinci Lig takımlarından FC Köln'de forma giyen Alpay Özalan, sol ayak bileğinde bulunan kırık nedeniyle ameliyat olduğu Media Park Kliniği'nde soruları yanıtladı.

Almanya ikinci lig takımlarından FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan ameliyat oldu.

Geçen hafta anrenmanda bilek burkulması sonucu kemiğinde kırık oluşan Alpay Özalan, Doktor Peter Schaeferhoff tarafından ameliyat edildi.

Hastane odasında Türk gazetecilere açıklamada bulunan Alpay yeni sezon için antrenmanlara başladıkları ikinci gün bir pozisyonda bileğinin burkulduğunu belirterek, ''Pozisyon sonrası acı hissettim. Küçük acılara aldırış eden bir insan olmadığım için antrenmana devam ettim. Devam etmem benim için kötü oldu. İçerdeki kemik zedelenip parçalanmış. Kemik parçalanıp kıkırdakların arasına girince büyük bir ağrı yapmaya başladı. Operasyon yapılarak o kemik alındı. Doktor kıkırdaklarda bir problem olmadığını, ayrıca iki üç hafta içinde koşulara başlayabileceğimi söyledi. Bu haberi duymam da benim için çok sevindirici'' diye konuştu.

-''DERWALL HÜCÜM FUTBOLUNU BİZE TANITTI''-
Milli futbolcu Alpay, vefat eden Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall için üzgün olduğunu belirtti.

Alpay, Derwall'in Almanya'da olduğu kadar Türkiye'de de çok tanınan ve çok büyük bir hoca olduğunu ifade ederek, ''Biliyorsunuz kendisi Türk futboluna çok şey katmış bir kişi. Hücum futboluyla bizi ilk tanıştıran hocalardan birisi. Türk futbolu ona çok şey borçlu. Allah rahmet eylesin. Huzur içinde yatmasını dilerim. Canazesine gitmeyi düşünüyordum ama şu an ne kadar hastanede kalacağım belli değil. Kendisi çok büyük bir insandı'' dedi.

-''TUNCAY HAYATININ EN DOĞRU SEÇİMİNİ YAPTI''-
Fenerbahçe'den İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı'nın transferine de değinen Alpay, şunları söyledi:
''Tuncay'la telefonda sürekli görüşüyorum. Tuncay bana göre İngiltere ligini seçmekle hayatının en doğru seçimini yaptı. Bunu kendisine de ifade ettim. Çünkü İngiltere bütün dünyanın izlediği hemen hemen her ülkede naklen verilen bir lig. Ben niye daha iyi bir takıma gitmedi gibi birtakım yazılar okuyorum. Bunu bilmeyen insanlar yazıyor. İngiltere ligini bilen insan böyle yazmaz. Ona bakarsanız İngiltere'nin en köklü takımı Aston Villa'dır. Bugün İngiltere'de büyük takım küçük takım diye bir ayrım kesinlikle yoktur. Temennimiz Tuncay'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'u bir basamak olarak kullanması ve inşallah daha büyük takımlara gitmesi. Kendisi bunu yapabilecek güçte ve çok yetenekli bir arkadaşımız. Tek temennimiz Allah kazalardan belalardan uzak tutsun ve ona güç kuvvet versin.''

-HEDEF TEKRAR BUNDESLİGA-
Mutlaka 1 lige tekrar çıkmak istediklerini kaydeden Alpay, ''FC Köln çok büyük bir kulüp. Bu yıl ligde iddiamız yok dersek herkes güler. Bu kulüp, ismiyle de çok iddialı bir kulüp. Tabii ki yeri kesinlikle ikinci lig değil. Hocamız Daum'un çok iyi transferler yaptığına inanıyorum. Fikstür de yeni çekildi ve biraz fikstür avantajımız da var. Bunu iyi kullanırsak inşallah seneye Köln şehrinin ve taraftarının beklediği yerde ligi bitiririz'' dedi.

Alpay kendisini gerek Türkiye'den gerek yurtdışından arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Alpay'ı eşi Cansel bir an olsun hastanedeki odasında yalnız bırakmıyor.

Cansel Özalan, Alpay'ın bir an önce iyileşip tekrar yeşil sahalara dönmesini beklediğini ifade etti.

Alpay'ın doktoru Hans Jörg Schmidt ise Alpay'ın tahminlerinden daha kısa süre içersinde düz koşulara başlayabileciğini bildirdi

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Pzt Tem 02, 2007 9:30

[img]http://www.ajanspor.com/resim/Diego_Forlan_2007_1.jpg[/img]

Atletico Forlan'ı aldı!

La Liga ekibi Atletico Madrid, Villarreal ile anlaşarak Diego Forlan'ı renklerine bağladı. Uruguaylı futbolcunun bonservis bedeli resmi olarak açıklanmazken 4 yıllık imza atacağı belirtildi.

Forlan artık Atletico'da!

Atletico Madrid bir süredir istediği Uruguaylı Diego Forlan için Villarreal ile anlaştı. Şu anda milli takımıyla Copa America'da bulunan 28 yaşındaki golcü turnuvanın ardından kendisini Atletico'ya bağlayacak olan 4 yıllık anlaşmaya imza atacak.

Forlan'ın bonservis bedeli resmi olarak açıklanmazken, İspanyol medyasına göre Atletico, Forlan için 21 milyon Euro ödedi.

Forlan'ın transferi takımın kaptanı ve golcüsü Fernando Torres'in de Liverpool'a gideceği yönündeki haberleri desteklerken bu transferin hafta başında tamamlanması bekleniyor.

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Tem 02, 2007 19:00

FIFA rakım yükseltti

FIFA geçen ay uluslararası müsabakalar için açıkladığı rakımı, Güney Amerika ülkelerinin şikayeti üzerine değiştirdi.

FIFA'nın geçen ay açıkladığı kurala göre uluslararası karşılaşmalar ve Dünya Kupası eleme maçları 2 bin 500 metre rakımın üstünde yapılamıyordu. Ancak, rakımları 3 bin metrenin üzerinde olan bazı Güney Amerika ülkelerinin tepkileri ve itirazları üzerine FIFA, 2 bin 500 olan üst sınırı 3 bine çıkarttı.

FIFA İcra Kurulu'nda 3 üyesi bulunan Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'nun tepkisi üzerine kararı yeniden görüşen icra kurulu, rakımı 500 metre daha yükseltti.

Bu arada 2 bin 500 metre rakıma en fazla tepki gösteren ve deniz seviyesinden 3 bin 600 metre yükseklikte olan Bolivya'da, kural değişmiş olsa bile hala uluslararası maç yapılamayacak.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Tem 03, 2007 15:43

Olympiakos'a Arjantinli golcü

Olimpiyakos, Arjantinli golcü futbolcu Luciano Martin Galletti'yle dört yıllık sözleşme imzaladı. Yunanistan Şampiyonu Olimpiyakos, 27 yaşındaki Arjantinli golcü Luciano Martin Galletti'yi renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, golcü oyuncuyla dört yıllık sözleşme imzalandığı duyurulurken, transferin finanssal detaylarına ilişkin ise bir bilgi verilmedi.

Geçtiğimiz iki sezon İspanya'da Atletico Madrid forması giyen Galletti, 2001-2005 yılları arasında da Real Zaragoza'da top koşturmuştu. 1997-1999 ve 2000-2001 yılları arasında da Arjantin Ligi'nde Estudiantes adına ter döken Arjantinli oyuncu İtalya'da da Napoli ve Parma takımlarında top koşturmuştu.

Arjantin Milli Takımı'nın da 13 kez formasını giyen Galletti'nin milli forma altında 3 golü bulunuyor.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/DunyaFutbolu.aspx?r=1&hid=22072
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x