Aykırı Sorular - Ahmet TONAK / Nail SATLIGAN

Enver Aysever ile Aykırı Sorular

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK / Nail SATLIGAN

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 04, 2009 7:23

.
Skytürk - Aykırı Sorular

Prof. Dr. Ahmet TONAK ve Nail SATLIGAN
Enver AYSEVER'in sorularını yanıtlıyor.

İzle

Karl MARX

Uydu yayınından kaynaklanan görüntü hataları ve 5-6 dakikalık bir kesinti vardır...

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 3 saat 19 dakika
Dosya Boyutu: 661 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir:
:arrow:

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK - Nail SATLIGAN (Bölüm 1)

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK - Nail SATLIGAN (Bölüm 2)

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK - Nail SATLIGAN (Bölüm 3)

Aykırı Sorular - Ahmet TONAK - Nail SATLIGAN (Bölüm 4)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen orhunefe » Pzt May 04, 2009 20:13

Teşekkürler. Çok verimli bir tartışmaydı. Burada görmek beni çok sevindirdi. :D
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

Aykırı Sorular

İletigönderen jamesB07 » Sal May 05, 2009 1:20

Karl Marx kim ya? insanlari eski ve gecersiz bilgilerle,bu kuramlari ortaya attigini soyleyen bilginler oldugunu savunan
kisilerle bizleri ugrastirmayin artik!

Ataturk varken;ayrica kendisi gecmisin, gelecegin en iyi yonetim ve ekonomi modelini bulmusken(karma ekonomi)
karl marx gibi bati dayatmasi kisilikleri bosa savunmayin! Bu programi yapanlarida,buraya cagrilanlarida,bu programi
bilgilendirici diyerek buraya yukleyenleri de, herkesi kiniyorum! yaptiginiz cok yanlis ve ayiptir!bu programin hemen
yayindan kaldirilmasini,yerine Buyuk Ataturk'un karma ekonomi modelinin anlatilmasini istiyorum!
Yasasin ulusal ve karma Turk ekonomisi!
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Re: Aykırı Sorular

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 05, 2009 1:25

jamesB07 yazdı:Buyuk Ataturk'un karma ekonomi modelinin anlatilmasini istiyorum!

jamesB07, bos bos konusacaginiza biraz sitemizi inceleyin: http://www.guncelmeydan.com/forum/halkc ... vf290.html
Iyi seyirler!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen orhunefe » Çrş May 06, 2009 21:13

jamesB07 yazdı:Karl Marx kim ya? insanlari eski ve gecersiz bilgilerle,bu kuramlari ortaya attigini soyleyen bilginler oldugunu savunan

Ataturk varken;ayrica kendisi gecmisin, gelecegin en iyi yonetim ve ekonomi modelini bulmusken(karma ekonomi)
karl marx gibi bati dayatmasi kisilikleri bosa savunmayin! Bu programi yapanlarida,buraya cagrilanlarida,bu programi
bilgilendirici diyerek buraya yukleyenleri de, herkesi kiniyorum! yaptiginiz cok yanlis ve ayiptir!bu programin hemen
yayindan kaldirilmasini,yerine Buyuk Ataturk'un karma ekonomi modelinin anlatilmasini istiyorum!

Kardeş senin tasavvurundaki karma ekonomi fikri nelerden karılmış merrak ettim?

Dünyayı gerçekten anlamak istiyorsan koskoca bir felsefeyi ya da akımı yok saymak hiçbir fayda sağlamaz sana.

Ayrıca başka insanların bu kayıtlara ulaşmasını engellemeye hakkın yok.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen arazi » Cum Eki 23, 2009 5:43

jamesB07 yazdı:Karl Marx kim ya? insanlari eski ve gecersiz bilgilerle,bu kuramlari ortaya attigini soyleyen bilginler oldugunu savunan

ne içtiysen bende istiyorum arkadaşım :D
Kullanıcı küçük betizi
arazi
Üye
Üye

İletiler: 28

Şu dizine dön: Aykırı Sorular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x