Raider_Turk yazdı:Haklısın bende farkındayım. Ancak bu sistem gelmeden dosyaları daha hızlı indiyordum Şimdi oldukça yavaş indiriyor. Acaba benim bağlantılarımla ilgili bir sorun mu yoksa genel olarak mı bu şekilde?
Bağlantı hızım 1024kb ve filefactory den dosya indiriken sn de 115 kb ile indiriyor rapidsharede de aynı şekilde idi ama artık ortlama 70 kb ile indiriyor...
Eğer benim bilmediğim bir durum varsa bilgilendirirseniz sevinirim...
Raider_Turk yazdı:Haklısın bende farkındayım. Ancak bu sistem gelmeden dosyaları daha hızlı indiyordum Şimdi oldukça yavaş indiriyor. Acaba benim bağlantılarımla ilgili bir sorun mu yoksa genel olarak mı bu şekilde?
Bağlantı hızım 1024kb ve filefactory den dosya indiriken sn de 115 kb ile indiriyor rapidsharede de aynı şekilde idi ama artık ortlama 70 kb ile indiriyor...
multix yazdı:Raider_Turk yazdı:Haklısın bende farkındayım. Ancak bu sistem gelmeden dosyaları daha hızlı indiyordum Şimdi oldukça yavaş indiriyor. Acaba benim bağlantılarımla ilgili bir sorun mu yoksa genel olarak mı bu şekilde?
Rapidshare Free kulanıcılar için kolaylık sağladı fakat kısıtlı.... Saniyede 60 kb limitle indirme imkanı var. Yaptığım ölçümlerde captha yöntemi ile direk indirme arasında pek fark olmuyor.
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk