Bağdat Caddesi'nde Fener alayı

Futbol ile ilgili hersey burada.

Bağdat Caddesi'nde Fener alayı

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 22:14

Bağdat Caddesi'nde Fener alayı

Kuruluşunun 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Fenerbahçe Kulübü'nün, Kadıköy'deki Bağdat Caddesi'nde yaptırdığı ışıklandırma sistemi törenle açıldı.



Şaşkınbakkal trafik ışıkları önünde gerçekleştirilen açılış törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Fenerbahçeli Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kulübün bazı yöneticileri, ışıklandırmayı tasarlayan İtalyan şölen tasarımcısı Valerio Festi ve çok sayıda taraftar katıldı.

Şaşkınbakkal'dan başlayıp Caddebostan'a kadar devam eden ışık tünelinin devreye girmesiyle renkli görüntüler oluştu.

Işıklandırma amaçlı kullanılan direklerde aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu'nun arşivinden derlenen fotoğraflardan oluşan "Bağdat Caddesi Açıkhava Sergisi" de ziyarete açıldı.

Bağdat Caddesi'nde 15 gün süreyle akşamları yanık olacak 100. yıl ışıklandırma sisteminin açılış töreninin ardından, Şaşkınbakkal'da toplanan kalabalık, coşkulu bir şekilde, hoparlörlerden çalan Fenerbahçe marşına eşlik etti. Taraftarlar daha sonra ışık tünelinin içinde bir süre yürüdü. Bu esnada caddedeki trafikte aksamalar oldu.


LİG TV
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22743
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen MedceziR » Prş Tem 12, 2007 22:18

Şu 100. yılınızdan da bi kurtulsaydık haa :twisted: :mrgreen:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:49

MedceziR, yüzüncü yılını en iyi en güzel kutlayan kulüp biziz bu gurur biizmdir :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x