Bağımsız - 25 Ocak 2010 / Uğur MUMCU Özel

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Bağımsız - 25 Ocak 2010 / Uğur MUMCU Özel

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 28, 2010 1:17

Cem TV - Bağımsız

Resim

Tuncay MOLLAVEİSOĞLU'nun konukları Sadettin TANTAN, Behiç KILIÇ ve telefon konuğu Emin ÇÖLAŞAN

Uğur MUMCU

İzle

[BBvideo 600,480]http://tr.sevenload.com/pl/Ig1CkLL/500x408/swf[/BBvideo]

>> İndir <<
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Bağımsız - 25 Ocak 2010 / Uğur MUMCU Özel

İletigönderen efodi » Prş Oca 28, 2010 10:07

Bu kadar olmaz. onu sonra konuşalım,bunu sonra konuşalım. allahaşkına ne konuştunuz ben anlamadım. bu kadar da salla pati programmı olur. türkiyenin en iyi gazetecisini konuşuyorsunuz ve ne yazıkki hiç bir şey konuşmuyorsunuz. her şeyi sonra konuşmaya karar vererek program yaptılar. liboş programı gibi bi şey olmuş. bu programı, ulusal çizgideki bir kanala yakıştıramadım. öylede olur böyle de mantığı ile hareket edilmiş. yazık...
Kullanıcı küçük betizi
efodi
Üye
Üye

İletiler: 46

İletigönderen hande77 » Prş Oca 28, 2010 12:16

Bu yorumu yapan arkadaşın zekası ile ilgili şüphem oluştu. Programı Cem tvden izledim. son derece güzel ve aydınlatıcıydı. cinayet ile ilgili çelişkiler var ve bu ortaya konuldu. ne demeliydi yani, herkesin tartıştığı bir konuda programı yapan kişi kesin bir fikir mi beyan etmeliydi? Emin çölaşan tetikçiler yakalanmadı dedi, sadettin tantan ise yakalandığını söyledi. gazeteciler tuncay bey ile behiç kılıç ise tetikçiler yakalandı ancak kimlerin kullandığı hala bir sır ve bu araştırılmıyor dediler... olasılıkları saydılar tek tek...ne bekliyordu ki bu arkadaş? devletin çözemediği konuda işkembeden senaryo mu yazsalardı? siz kurtlar vadisi dizilerinden bilgi edinin, anlayamadığınız programlara olmayan kafanızı çalıştırmayın derim ben.
Kullanıcı küçük betizi
hande77
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Çağrı Bey » Pzt Oca 24, 2011 20:17

Teşekkür ederim. Ölüm yıldönümlerinde Uğur Mumcu ve Gaffar Okan'ı sevgi ve saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun.

Şuradan izleyebilirsiniz: http://tr.sevenload.com/pl/Ig1CkLL/500x408/swf
Kullanıcı küçük betizi
Çağrı Bey
Üye
Üye

İletiler: 134

İletigönderen kush » Pzt Oca 24, 2011 20:59

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x