Balıkesir Burhaniye'de Cumhuriyet Mitingi(Çağlayan daveti)

Tartışma Alanı

Balıkesir Burhaniye'de Cumhuriyet Mitingi(Çağlayan daveti)

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 13:55

Miting alanındaki arkadaşlarımın aktardığına göre 20 binden fazla vatandaş Cumhuriyetine sahip çıkmak için Burhaniye'de şu an miting yapıyorlar.
KanalTürk'te bu mitingi canlı yayınlıyor.

Eğer minicik Burhaniye'de bu topluluk,özür dilerim bu inançlı topluluk erken saatlerden itibaren bir araya geliyorsa yarın ki Çağlayan'daki şenliği siz düşünün!
Ben imkanı olan tüm vatanseverleri bir kez daha Çağlayan Mitingi'ne davet ediyorum.
Ben ve arkadaşlarım saat 10'da meydanda olacağız.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 28, 2007 14:01

Çetin Taş, sagol bilgi icin, hemen actim :D

14 Nisan milad olmustur, bunun adi sivil darbedir! :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Sema » Cmt Nis 28, 2007 14:03

Çetin Taş, Şimdi seyrediyorum ve gögsüm kabardı, duygulanmamak mümkün değil :oops: İşte bu Halkın Gücü :)
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 28, 2007 14:06

biraz önce söylediler:
Bundan böyle Atatürk'cü bir Türkiye kurmadan evlere girmek yok bize

:D Yarin tüm Türkiye Caglayan'a kilitlenecek!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 14:11

Sema ve Türkan.Sağolun desteğiniz için.Bir kişi olmadığımızı,milyonlarca kişi olduğumuzu anladığımız zaman bu ülkeyi bir daha kimselere devretmemek üzere sahipleneceğiz.
O zaman da çok yakındır.
:wink:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Sema » Cmt Nis 28, 2007 14:12

Evet Bu ufacık yerdeki mitingde denildiği gibi Bizler "Bindirilmiş Kıtalarız" ve yarın çağlayana, akacağız... Muhteşem bir manzara :D
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 14:16

Arkadaşlar.Televizyon kanalları hala akıllanmamış.
Bakın bugün hem bu Balıkesir Burhaniye'deki Cumhuriyet Mitingi var ve hem de Ankara'da Tandoğan'da Kerkük Mitingi var.
KanalTürk haberlerde Kerkük Mitingi'nden bahsetti.Dikkat ettim diğer kanallar bir şey söylemedi.Şu an KanalTürk Burhaniye Mitingi'ni veriyor.Malum kanallar yine uyuyor.
Neyse,boşuna mı demişler "Tarih tekerrürden ibarettir"diye.
Tekerrür edecek ki birileri derslerini alsın...Ama er,ama geç :wink: :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 33 konuk

x