Bana Zalimi Anlatmayın...

Bana Zalimi Anlatmayın...

İletigönderen Kuvayi Milliyeci » Prş Kas 17, 2011 0:18

Bana zalimi anlatmayın.

Aç köpekler gibi saldırdılar yurduma, kadınıma, kızıma. Taşla kovaladık, sopayla, çıplak ayakla kovaladık binbir zorlukla. Yurduma giren mi zalim, şimdi koynunda yatan mı?

Bana zalimi anlatmayın.

Irak’ta 2 milyon insanı öldürdüler, bir o kadarını dul, bir o kadarını öksüz bıraktılar. Irak’a giren mi zalim, canını vermeden vatanını teslim eden mi?

Bana zalimi anlatmayın.

Ebu Garib’de kadınların, kızların, erkeklerin ırzına geçtiler. Irza geçenler mi zalim, gıkını bile çıkarmadan seyredenler mi?

Bana zalimi anlatmayın.

Libya’yı bombalayanlar, Kaddafi’yi canice katledenler mi zalim, televizyon ekranlarında rahat koltuklarında oturup cinayet izleyenler mi?

Bana zalimi anlatmayın.

Medyada bütün değerlerimizi ayaklar altına alanlar mı zalim, tepksizce bunları seyredip gece geğire geğire yatanlar mı?

Şimdi bana zalimi anlatın.

Deyin ki; yüreğinde hiçbir sızı olmaksızın yurda, insana, halka, kültüre, sosyal yapıya tecavüz edenler, bunlarla işbirliği yapanlar ve tüm bunları tepkisizce, umursamazca seyredenlerin tümü zalim.

Birisinin aldanmış olması için gerçeği bilmemesi gerekir. Bilinmeyen nedir? Atatürk’ün bu vatanı kurtardığı mı? Batının zalim olduğu mu? Bunları herkes biliyor. Doğruları yapmanın, kişilikli ve onurlu bir duruş sergilemenin bedeli vardır. Bu bedel aileden başlayarak bütün toplum katmanlarınca doğruyu söyleyene ödetilir. Bu bedel ağır geldiği için doğruları söylemek insanların işine gelmez. Gerçek bütün çıplaklığı ile ortadayken aldanmak diye bir şey söz konusu değildir. Sadece “işine gelmemek” vardır.

Şölen Can Evin
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Kuvayi Milliyeci
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 200

Re: Bana Zalimi Anlatmayın...

İletigönderen Ram » Prş Kas 17, 2011 2:08

Özel bir açıdan:

Bilinmeyen, hayırlı olarak görünen herhangi birinin aslında "cinn" olmasıdır. Böyle bir gerçeğin, -gerçeği apaçık göremeyecek durumunda olan- başkalarınca sindirilememesi aldanışı sürdürür; her yandan bölünmeler başlar.

Bilinmeyen, "cinn" olarak gösterilen herhangi birinin aslında hayırlı olmasıdır. Böyle bir yalanın, -gerçeği apaçık göremeyecek durumunda olan- başkalarınca yutulması aldanışı sürdürür; her yandan bölünmeler başlar.

İşte bu nedenle, bilinmeyen, "cinn"lerdir. Yetileri duygularının esiri olanlar, -duygularına dokunan- gerçekle yalanı ayıramaz.

Kuralımız, daima millete karşı hakikatleri ifade olmalıdır. Milleti aydınlatma, bu demektir. Millete hakikati izan edenler, kendilerinin de aldanmadığına emin olmalıdır...

M. Kemâl ATATÜRK

Öyle bir dönemdeyiz ki, emin ve el-emin olmak koşuldur! Ne var ki, emin olmak için uğraşılırken, "cinn"lerin sözlerine aldanmış sindiremeyenler, -emin olmak için uğraşanların- "el-emin"liğini sorguluyor; "cinn"lerin onları "cinn" olarak göstermesine kanıyor.

Bu da ödenen ve ödenecek bedeldir.

Dilerim ki inançları sarsılacak olanlar, dayanç bulabilir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Kuvayi Milliyeci

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x