Ulusalcı,Atatürkçü geçinen Yalçın Küçük içimize sızmış bir Lawrence'dır!Bu adamın en büyük destekçilerinden biri de Y-CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu!Yalçın Küçük terör örgütünün yayın organı MED TV'den inmiyordu,Abdullah Öcalan'a övgüler düzüyordu. PKK'yı 'pekaka' diye değil aynı BDP'liler gibi 'pekeke' diye teleffuz ediyordu!
"....PKK'ye de gelince tam tersine çok büyümüştür.Hem psikolojik olarak çok büyümüştür,kürt hareketi çok büyümüştür.Çok etkilidir ....Düşündüğümden başka yerlerde etkilidir.Bana göre bugün geldiği yer de inanılmayacak kadar ileri bir yerdir"
Bebek katiliyle görüştüğünde ise APO'dan gurur duyuyordu:
-...Ben de bu yorgunluk içinde gerçekten ne kadar önemli sonuçlar çıkarttığınızı büyük bir zevkle,sevinçle,kıvançla izledim.Doğrusu bu bölgeden Abdullah Öcalan gibi birisinin çıkmış olması benim sevincimdir"
Bakın daha sonra APO ona ne diyor:
-Her zaman daha sizinle hiç görüşmeden önce de takdirlerimi sunmayı bir görev biliyorum.Çözümlemeleriniz cesaret vermiştir" diyor.
Kemal Kılıçdaroğlu ise "Kimse Yalçın Küçük'ün haklı bir gerekçeyle tutuklandığını izah edemez." diyor. Peki Yalçın Küçük CHP hakkında ne diyor:
-...Ben de şu anda şuna inanıyorum ki önümüzdeki noktada en önemli iş devrimci birlikteliktir.Şimdi Doğu Perinçek ve arkadaşları da CHP ve DSP ile birlik diyordu.Ben ilke olarak adlandırmıyorum ama DSP'nin tabanı yok.CHP'nin tabanı ...(küfür)... Afedersiniz ağzımdan çıktı özür dilerim..... Madam Çiller'i kim getirdi ?Erdal İnönü getirdi.Demirel'i kim başbakan yaptı?CHP yaptı.Demirel'i kim cumhurbaşkanı yaptı ? CHP yaptı.Musa hocamız (MUSA ANTER) öldüğü zaman kim iktidardaydı?CHP iktidardaydı.Bütün bu cinayetlerde kim vardı?Bunlar vardı, diyor!
Ben CHP'yi savunmuyorum tabiki ama Kemal Kılıçdaroğlu bu adamı savununca kendi partisine neler dediğine bir bakmalı!
Ayrıca Yalçın Küçük TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin kurucusu ATATÜRK'le BEBEK KATİLİ'ni kıyaslıyor:
-Mustafa Kemal büyük bir pilottu ama Abdullah Öcalan da çok önemli,Kürtleri tarihinde pilot oldu,çok daha zor yerlerde Kürt hareketini bugünkü noktaya getirdi,diyor!
TERÖR ÖRGÜTÜ yayın organlarından MED TV 'de APO'nun "MUSTAFA KEMAL TÜRK TARİHİNİN EN KÜÇÜK ADAMIDIR" demesinin ardından "EVET EVET " diye onaylıyor!
PKK mitinglerine katılıyordu,1992 'de ALMANYA mitinginde "SELAM KÜRDİSTAN DAĞLARINDAKİ KÜRT KARDEŞLERİME,SELAM KARDEŞİME.." diyor.
Bir de bu adam Banu Avar'a "Dinci bu karı" demiş.Eğer dinini savunmak ,onu yıpratmaya çalışanları ifşa etmek dincilikse evet Banu Avar dincidir!
İnsanda biraz akıl olur,Banu Avar dinciymiş.Yılmaz Dikbaş'ın 17 OCAK 2013 tarrihli yazısında dediği gibi YABANCI AJANLAR BANU AVAR'A SALDIRIYOR!
Bizden gibi gözükenler bile hain çıkıyor.Kaliteli adamı mumla arıyorsunuz yahu,ya da küçük kıvılcımlarla mı demeli!
Cem Gümüş ,3 Şubat 2013