Banu AVAR Hama'da - 22 Ağustos 2011 / Suriye Televizyonuna Verdiği Röportaj

(Basın Açıklaması-Röportaj-Konferans-Panel)

Mühim basın açıklamalarının, çeşitli röportajların, Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili konferanslar ve paneller (açık oturum) bu bölümdedir.

Banu AVAR Hama'da - 22 Ağustos 2011 / Suriye Televizyonuna Verdiği Röportaj

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 25, 2011 21:57

Banu AVAR Hama'da - 22 Ağustos 2011

Banu AVAR'ın Hama'da Suriye Televizyonuna verdiği röportaja Güncel Meydan takipçileri için biz de kameralarımızı yönelttik:

(Arkadan gelen gürültü için özür dileriz... Ama bize yansıtıldığı gibi "silah sesleri" olmadığı için ayrıca mutluyuz)


www.dailymotion.com Video from : www.dailymotion.com
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Banu AVAR Hama'da - 22 Ağustos 2011 / Suriye Televizyonuna Verdiği Röportaj

İletigönderen kush » Prş Ağu 25, 2011 23:23

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye
 
İletiler: 905
Kayıt: Çrş Ara 12, 2007 1:49

Re: Banu AVAR Hama'da - 22 Ağustos 2011 / Suriye Televizyonuna Verdiği Röportaj

İletigönderen Mustafa Recep » Cum Ağu 26, 2011 13:40

güzel işler yapıyorsunuz, sevgiler, teşekkürler!
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye
 
İletiler: 417
Kayıt: Çrş Tem 09, 2008 13:11
Konum: sakarya

Re: Banu AVAR Hama'da - 22 Ağustos 2011 / Suriye Televizyonuna Verdiği Röportaj

İletigönderen Ram » Cum Ağu 26, 2011 22:16

Banu AVAR'a bir eleştiri:

Mustafa Kemâl'i, ilkelerini, devlet yapımızı, yönetim düzenimizi (rejimimizi) geçelim; acaba Mollalar sarı saçlarınızı savurmanıza dahi katlanabilecek mi ki İran ile dostluk kurulabilsin¿?

Sömürgen yayılmacılar saldırıyor da, iyi hoş kenetlenelim de, bunlar hâlâ temelimize düşman değiller mi¿?

Bunlar yalnızca bizim gibilere değil, kendi halkının bir kısmına karşı da düşmandır. Hâl böyleyken bu, çok çok iyi niyetli bir istem olmuş oluyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: BARKOP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x