Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Kırgızistan'da Lale Devrimi

Banu Avar ile Sınırlar Arasında

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Kırgızistan'da Lale Devrimi

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eyl 11, 2009 2:52

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Kırgızistan'da Lale Devrimi... (2005-2006)
Bu bölümde Bişkek ve Oş'ta 2005 Mart ayında yapılan Lale Devrimi'nin iç yüzü işeniyor. Yeni Cumhurbaşkanı Kurbanek Bakıyev'in yanı sıra politikacılar, aydınlar ve halkla ülkedeki değişimin etkileri konuşuluyor.

İzle

Resim

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 42 dakika
Dosya Boyutu: 352 MB
Çözünürlük: 512x384

İndir:
:arrow:

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Kırgızistan'da Lale Devrimi (Bölüm 1)

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Kırgızistan'da Lale Devrimi (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Kırgızistan'da Lale Devrimi

İletigönderen zykyk » Cmt Şub 27, 2010 14:53

sevgili Türk kan kırgızistan lale devrimi ve pakistanın çilesi proğramlarını indiremiyorum rapid hata veriyor acaba link ölümü?
Kullanıcı küçük betizi
zykyk
Üye
Üye

İletiler: 65

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Şub 27, 2010 21:11

zykyk yazdı:sevgili Türk kan kırgızistan lale devrimi ve pakistanın çilesi proğramlarını indiremiyorum rapid hata veriyor acaba link ölümü?

Ilisimde sorun yok zykyk, rapid'in ücretsiz üyeliklere zaman zaman getirdigi kisitlama.. :| Gece gec saatlerde sorunsuz indirebilirsiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen zykyk » Prş Mar 04, 2010 10:44

tekrar teşekkürler nihayet bu gün indirebildim sorun yok
Kullanıcı küçük betizi
zykyk
Üye
Üye

İletiler: 65

İletigönderen İbrahim Zübükzade » Çrş Ara 15, 2010 15:43

Teşekkürler.
Sevgili vatandaşlar, değerli din kardeşlerim, istibdat dönemi bitiyor. Devlet baskısı, şunun bunun baskısı yok. Vergi yok. Ne var peki? Artık demokrasi var! Aç gözünü doldur keseni, demokrasi geliyor. Demokrasi partimizle geliyor. Demokrasi ne demek sayın hemşerilerim? Demokrasi öyle bişeydir ki... dadından yinmez. Anladınız di mi!!! (İ.Z.)
Kullanıcı küçük betizi
İbrahim Zübükzade
Üye
Üye

İletiler: 201

Şu dizine dön: Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x