Banu Avar 'sürgün' edildi

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Banu Avar 'sürgün' edildi

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 01, 2008 15:19

Banu Avar 'sürgün' edildi

'Sınırlar Arasında' adlı programın hem kanalı değişti, hem de yayın saati.


TRT ile Banu Avar arasında yaşanan gerilimde yeni perde. Kanal yönetimi, Banu Avar'ın programını TRT 1'den TRT 2'ye kaydırdı. TRT, programın yayın saatini de değiştirdi.

Gazeteci Banu Avar'ın ekibiyle birlikte hazırlayıp sunduğu "Sınırlar Arasında" adlı program bu kez de 'sürgün' edildi. TRT 1 yönetimi, yayımlandığı günden beri 'sansür'le karşı karşıya kalan programı, TRT 2'ye zoraki 'transfer' etti.

Daha önce, çekilen bantları yayımlamamakla suçlanan kanalın bu politikası, "Sınırlar Arasında'yı izlettirmek istemiyorlar" yorumunu yaptırdı.

GERÇEK GÜNDEM'e konuşan Banu Avar, bu yorumun gerçekçi olduğunu söyledi. Avar şöyle konuştu:

"TRT içine fil girmiş porselen dükkanına benzemektedir. 7 nisan yayınımızdan bir hafta önce SINIRLAR ARASINDA programının BUNDAN BÖYLE TRT 2'de cuma günü (GECE YARISINA YAKIN KİMBİLİR NE ZAMAN!) yayınlanacağını öğrendik. Yayın saatlerinin sürekli değiştirilmesi nedeniyle izleyicinin takibi zorlaştırılacak. TRT nin en çok izlenen haber programı artık sadece tesadüfen rastlayanlar tarafından izlenebilecek."

Programını izlemek isteyen yurttaşların, kendisine mail attığını ve "yayın saati"ni de sorduğunu belirten Avar, "Ne yazık ki; herhangi birşey söyleyemiyorum. Çünkü; programın ne zaman yayımlanacağını ben de bilmiyorum" dedi.



Resim




Banu Avar ve Sınırlar Arasında programi icin bizi izlemeye devam edin :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Panzehir » Sal Nis 01, 2008 16:17

Türk-Kan, diyorsunki biz sürgün etmediğimiz zaman problem yok. 8) :twisted:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen Ram » Sal Nis 01, 2008 16:38

Türk-Kan, mirim TRT sürer, biz baş tacı yaparız.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen netna » Sal Nis 01, 2008 20:44

Bu inanılır gibi değil, milletimiz adına çıkıyor doğruları anlatıyor, bu vatanı savunuyor, bize amaç gibi gösterilen batının çirkinliklerini anlatıyor, biz kalpten hissediyoruzki bu kadın doğruları anlatıyor. Ak parti hükümetinin Türkiyede uygulamaya koyduğu politikanın özeti işte bu. Gerçekleri insanlarımızdan saklamak en büyük günahtır. ak parti de bunu yapıyor, hergün yalan söylüyor hırsımdam çatlayabilirim.

Banu hanım hazırladığı programın formatında film yapıp sinema salonlarında gösterime sunsun
inanın izlenme rekorları kıracaktır. Türk milleti sonuna kadar destekçidir.
Kullanıcı küçük betizi
netna
Üye
Üye
 
İletiler: 49
Kayıt: Pzr Mar 30, 2008 19:17

İletigönderen kaye » Sal Nis 01, 2008 22:50

Banu AVAR'ın sürgün edileceği tek yer "kalplerimiz" olacaktır. O, yüklendiği misyonu başarıyla yerine getirmekte, insanları aydınlatmaya kitaplarıyla, programlarıyla, katıldığı panellerle, tüm zorluklara rağmen devam etmektedir...
Bu aydınlanmada, "Güncel Meydan" olarak bizler de "arkadaşlarımız" sayesinde, sitemiz meftunları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz..
Sizler de seyretmek isterseniz, buradan ulaşabilirsiniz Banu Hanım'a..

Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye
 
İletiler: 1036
Kayıt: Pzr Oca 06, 2008 0:57

İletigönderen particler » Sal Nis 01, 2008 23:33

AKP'nin atadığı müdürdende farklı bi yaklaşım tarzı beklenmezdi zaten... Görmüyormusunuz son zamanlarda TRT'nin haberleri ne kadar değişti canli yayınlarda dizi setlerine bağlanmaya başladılar... hükümet aleyhi tek kelime laf yok... Devletin kanalınıda kaybediyoruz...
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak lazımdır.
Kullanıcı küçük betizi
particler
Üye
Üye
 
İletiler: 43
Kayıt: Sal Oca 22, 2008 1:18

Banu Avar

İletigönderen Projecteur » Çrş Nis 02, 2008 3:04

Banu Avar'i seviyoruz !!! Sonuna kadar, her ne kanalda olursa olsun takipcisiyiz ! Guncelmeydan 'a videolarini yukleyen arkadaslara da sonsuz tesekkurler ...
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye
 
İletiler: 60
Kayıt: Pzt Ara 17, 2007 5:40

İletigönderen erkan73 » Pzr Nis 20, 2008 11:14

Artık ülkeyi şikayet edenler prim yapıyor, savunanlar ulusalcı diye aşağılanıyor ve sürgün ediliyor...

Yazılarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız..

..
Kullanıcı küçük betizi
erkan73
Üye
Üye
 
İletiler: 26
Kayıt: Pzr Mar 30, 2008 6:45
Konum: Anadolunun yureginden

Banu AVAR videoları kaybedildi mi?

İletigönderen alper69 » Pzr Nis 20, 2008 12:11

Banu AVAR'ın http://www.viddler.com adresindeki tam süreli kaydedilmiş videolarını arkadaşlarıma ve nihat-genc.com adresindeki arkadaşlara tavsiye etmiştim. Ertesi gün siteden silindiler. Kim müdahele ediyor bunlara ve kim siliyor ya da sildiriyor? Devletin sahipsiz kalması için uğraşan birileri mi var? Kendimi paranoyak gibi hissetmeye başladım.
Kullanıcı küçük betizi
alper69
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Cmt Nis 12, 2008 8:02

Re: Banu AVAR videoları kaybedildi mi?

İletigönderen Ram » Pzr Nis 20, 2008 14:13

alper69 yazdı:Banu AVAR'ın http://www.viddler.com adresindeki tam süreli kaydedilmiş videolarını arkadaşlarıma ve nihat-genc.com adresindeki arkadaşlara tavsiye etmiştim. Ertesi gün siteden silindiler. Kim müdahele ediyor bunlara ve kim siliyor ya da sildiriyor? Devletin sahipsiz kalması için uğraşan birileri mi var? Kendimi paranoyak gibi hissetmeye başladım.


Ya TRT sildirdi, veyahut başka birileri. Kendinizi paranoyak hissetmenize gerek yoktur. Birilerinin en ufak tahammülü kalmamaşıtır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

banu avar'ın trt deki programı sona erdirildi

İletigönderen alper69 » Cum May 23, 2008 11:15

BANU AVAR'IN TRT DEKİ PROGRAMI SONA ERDİRİLDİ, DESTEK VERMEK VE TRT YÖNETİMİNİ BU KARARI NEDENİYLE KINAMAK İÇİN BANU AVAR SİTESİNE GİRİN, AYRICA aktifhat@trt.net.tr ADRESİNE KINAMA MAİLİ YAZIP GÖNDERİN. TEPKİMİZİ GÖSTERELİM BANU AVAR'A (KENDİMİZE) SAHİP ÇIKALIM. "SINIRLAR ARASINDA PROGRAMINA SINIRSIZ DESTEK", SAYGILARIMLA, UŞAK'TAN YALÇIN ALTINDAĞ.
NOT: banuavar@superonline.com ADRESİNDE DE DESTEK KAMPANYASI VAR. KATILMAYI İHMAL ETMEYİN.
Kullanıcı küçük betizi
alper69
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Cmt Nis 12, 2008 8:02

İletigönderen fatuli » Cum Haz 06, 2008 13:08

Ne oldu yoksa trt de mi özelleşti , şimdi Türkiye gerçeklerini anlatan ülkeyi savununan bi programı ekrana getirecek bi televizyon kanalı kalmadı mı yanı,neyden kimden saklamaya çalışıyorlar yoksa anlatılanlar batıyo mu ?Eğer bu anlatılanlar bu ülkeden birilerine batıyosa ee ne işin var senin kardeşim bu ülkede işgal etmeyin tıopraklarımızı yaa yapmayın :!: :!: :!:
Kullanıcı küçük betizi
fatuli
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Prş Nis 03, 2008 17:16

OKUL LEVHALARINDAN T.C. İBARESİNİN KALDIRILMASI

İletigönderen alper69 » Sal Mar 10, 2009 9:31

BÜTÜN OKUL LEVHALARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ İÇ YÖNETMELİĞİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞ VE LEVHALARDAN T.C. İBARESİ KALDIRILMIŞTIR (T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) LEVHANIN KENARINA BAKANLIK LOGOSU KONMUŞTUR, BAKANLIK LOGOSU DA KALDIRILIRSA T.C. İBARESİ TAMAMEN SİLİNMİŞ OLACAKTIR. ÖZEL OKUL LEVHALARINDA ZATEN YOK (GEÇMİŞ YÖNETMELİKTE VARDI). AMAÇLARI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ TARİHTEN SİLMEKTİR. BU KONUDA UŞAK VALİLİĞİNE BAŞVURDUM VE CUMHURİYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM. SONUÇ BEKLİYORUM. DEVLETİMİZİN KURUMLARINA VE YÜCE TÜRK YARGISINA GÜVENMEK DURUMUNDAYIZ. BU MESAJI OKUYAN YOL ARKADAŞLARIMA, DIŞ DÜŞMANLARIMA VE YURTİÇİNDEKİ HAİN İŞBİRLİKÇİLERE ŞUNU ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTERİM Kİ, HİÇ KİMSE BENİM DEVLETİME VE DEVLETİMİN KURUMLARINA DUYDUĞUM GÜVENİ SARSMA YA DA BU GÜVENİ SARSICI DAVRANIŞLAR İÇİNE GİRME HAK VE YETKİSİNE SAHİP DEĞİLDİR. HER YETKİLİ YETKİSİ KADAR SORUMLULUĞU OLDUĞUNU DA BİLMELİDİR. BU CİDDİ TEHLİKE ORTAMINDA KAMU YETKİLİLERİNİN GÖREVLERİNİ SAVSAKLAMA, İHMAL ETME YA DA KÖTÜYE KULLANMA ŞEKLİNDEKİ TAVIR VE DAVRANIŞLARINA ÖZELLİKLE DİKKAT ETMELİYİZ. UŞAKTAN SELAMLAR.
Kullanıcı küçük betizi
alper69
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Cmt Nis 12, 2008 8:02

İletigönderen BabaHoroz » Sal May 12, 2009 21:11

TRT bile yabancıların baskılarıyla hareket ediyorsa işimiz iş.
Banu Avar gerçekleri ortaya çıkardığı için sürgün edildi.Özellikle AB nin iç yüzünü ortaya çıkardı.Avrasya TV de şimdi oradan takip ediyoruz
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye
 
İletiler: 104
Kayıt: Cum Mar 07, 2008 13:21

İletigönderen Alp Ergenekon » Pzr May 17, 2009 19:29

Şehzadeler şehrini işin geldiği zaman telaffuz eden TRT den sorumlu Bülent Arınç gerçek yüzünü birkez daha göstermiş oldu ! Onlara söylenecek tek bir söz var Sayın Avar. Lütfen siz onurlu duruşunuzla sesimiz olup duygularıımıza tercümanlığınıza devam ediniz !

TRT den sorumlu Bülent Arınça sorumuz ise şu : Bu tutumunuzu nereye kadar sürdüreceksiniz ?!

Tanrı Türk'ü ve Türk Devletlerini Korusun !
Bu memleket, dünyanın beklemediği bir müstesna mevcudiyetin tecellisine sahne oldu. Bu sahne, 7 bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgârlarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvelâ korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu. Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
Alp Ergenekon
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 41
Kayıt: Cmt May 02, 2009 14:42
Konum: Ankara

Sonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x