LÜTFEN BANU HANIMA İLETİLSİN BENCE ÖNEMLİ
son bir yıldır olanlar karşısında benim yıllar önce yaşadığım ve kafamda kuruduğum bazı konular örtüşünce ne oluyor dedim. fazla uzatmadan
1. bir insanı dolayısıyla kitleleri elde etmek için ya aç bırakacaksın çare PARA
2. ya dini değerlerini sömüreceksin MİSYONER FAALİYETLER ve parçalanmış toplumları elde etmek için ise ruhani güç BİZANS ve SON HALİFE EMANETLERİ
3. yada ahlak değerleri ile oynuyacaksın SIKANDAL KASETLERİ AMAN BANADA ÇIKAR KORKUSU
yani oynanan oyunun temel taşları bunlar
gerçeklenecekler
1.dünyadaki küresel güç sahibi ortaklar yeni bir üs arıyor neden istanbul olmasın? PARA
2.Fener rum patriğinin tanınmasını sağlamak böylece dünyadaki hırıstiyan cemaatin gücünü elde etmek Olaylar: Vakıflar yasası istifa eden yunan başkanı iktidara gelince neden türkiyeye geldi ve bu olayın devamı yeni şeçilen devlet başkanları ilede tekrarlanacak İSTANBUL İslam alemi içinde bir idol lider yaratılarak halifelik emanetleri kullanılacak ve ikinci büyük güç İSTANBUL
3. konu ile alakası yok ama kurtarılmış bir bölge yaratılmak isteniyor yeni kanal ile istanbul adası ha şunuda belirteyim bu kanala türkiye bütçesinden metelik harçarsa vay vay rusyaya söyleyin bedava açsın eğe inmek için boğaz kapalı şavaş gemilerine yeni kanal açık İSTANBUL
işte güçler birliği diye ben buna derim aman ha gerçek olmasında bu kabustan uyanayım
benden size değişik bir bakış açısı