jejo yazdı:Turk-Kan, sen iyiyce kirmiSHsin. Klavyemde turkce karakter yok diye foruma yazi mi yazmayacagim?! Laf etti bal kabagi.
Biri de Oktay Sinanoglu'ndan ornekleme yapiyor, guya ben turkceyi unutan dejenere gencligim!?
Sizin tarz dusunen insanlari paranin pulun, refahin bol oldugu bi adaya atsalar, siz yine birbirinizi yiyecek bisey, birbirinize ayar verecek bi konu bulursunuz. Ataturk'un gencligiyiz biz diye de gaz verirsiniz birbirinize.
Forumdaki son yazimdir. Bikac ayardelisi insan disinda fikirlerine saygi duydugum bicok insan var burda, hepsinin yolu acik olsun.
Turk-Kan, take care canim, sen benim cicegimsin, ilkbaharda acan. bu kadar kasma, kalpten gidersin, hayat kisa...
Arkadaşım,
Yazı şekli benim için de önemli. Ama sana kızmıyorum bu konuda.
Açıkcası kızdığım nokta, bulunduğun ortamdaki insanlar bu konudaki hassasiyetlerini dile getirdikleri halde aksi tavır sergilemen. Heryerde istediğin gibi yazabilirsin, hatta yazıyorsunda. Ama bu gibi yerlerde buna dikkat etmen, insanları kırmamak ve üzmemek ile eş değer. Heryerde istediğin gibi yaz ama bırak burada böyle olsun, ne kaybedebilirsin ki?
Yok olan bir kültür söz konusu bu hassasiyetlerin temelindeki. Çünkü en basiti, düzgün yazım bile toplumumuza ''resmi'' gelmekte. Bunun anlamı, dilimizin insanlarımıza yabancılaşması demektir.
Bunun önüne geçmeye çalışan insanlara saygı duysan yeter, inan canını istemiyorlar =)
Tekrar gelirde bu yazıyı okursan, lütfen dikkate al olur mu?
Sevgilerimle...