Barış Akarsu'yu Kaybettik :(

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Barış Akarsu'yu Kaybettik :(

İletigönderen DrunK » Çrş Tem 04, 2007 22:56

Geçtiğimiz Cuma günü Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Barış Akarsu, tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi'nde günlerce verdiği yaşam savaşına yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Saat 23.15 sarılarında hastane bahçesinde açıklama yapan Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Bedrettin Ulusoy ile beyin cerrahı Opr. Dr. Abdullah Servet, 5 dakika önce yaptıkları açıklamada sanatçının yaşamını yitirdiği söyledi.

Bu açıklamadan sonra hastane önünde bekleyen yakınları ve hayranları gözyaşlarına boğuldu.

NAZAN ÖNCEL: HADİ, NOLUR UYAN

Nazan Öncel, Barış Akarsu için şiir tadında duygu dolu bir yazı kaleme aldı:

"Bütün nefesimi tuttum, günlerdir ellerim havada Allah'a yalvarıyorum. Belki de Allah benden usanmıştır artık. Aç gözlerini Barış'ım, uyan; hadi nolur uyan. Yaşamak için çok nedenin var. Önce sana hayat veren anneciğin, bu acıya dayanamam diyen babacığın ve bütün sevenlerin için uyan. Evet, belki hayat zor, belki çetrefilli, belki gereğinden çok acımasız, ama yaşamak her şeye rağmen güzel ve böyle uyumak sana yakışmıyor Barış'ım.

Senin için mümkün olsaydı kalan ömrümün tamamını verebilirdim. Çünkü senin umutların, çünkü senin yarınların, çünkü senin gençliğin var. Öyle ıslak ıslak baktırma, fazladan ağlatma bizi yavrucuğum. Barış ağabeyinin de dediği gibi, Anlıyorsun değil mi?"

Kaynak.
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen dertsiz » Çrş Tem 04, 2007 23:09

Allah gani gani rahmet eylesin. kalanlara sabir niyaz ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Panzehir » Prş Tem 05, 2007 7:38

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine de sabır versin.

Yalnız dün akşam yine bir rezilliğie, ölü üzerinden rant sağlamaya çalışan durumlara şahit olmaktan da utanç duydum. Bu medya camiası ne kadar da şerefsizleşmiş, bayağılaşmış, bir kez daha görmüş oldum. Hele hele Hürriyet gazetesine ise içten selamlarımı gönderiyorum. Sevenleri üzüldü elbette ama bu medya andavallık yapmaktan başka vakit bulamadığı için haliyle akılları ( kuş beyinleri çalışır mı bilemedim.. ) da çalışır vaziyette değildi... Bir de yoğun bakıma nasıl girdikleri de şüphesiz merak ettiriyor insanı... Resim çekmişler... DHA, Doğan'lar yine yapmış yapacaklarını... Kitapsızlığın tarifi yok...

Aslında hiç karşılaştırma yapmak da istemiyorum ama napayım gönül susmaya elvermiyor... Ve soruyorum; Pekaka itleri ile çatışan vatan koruyucularımıza, askerlerimize bu kadar zaman ayırdınız mı ey medyalama bozuntusu!..

Neyse, zaten dün akşam da moralim bozuldu yalan duygusallıkları, gözyaşlarını görünce...

Ama bu kadar da olmaz, yazıktır, günahtır.

Ama kime diyoruz...

Neyse, tekrardan Barış Akarsu'ya Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum. Allah sevenlerine sabır versin. Bu ülkede kimler unutlmadıki ( Barış Manço, Kemal Sunal ve daha aklıma şuan gelmeyen sanatçılar ), Barış Akarsu unutulmasın... Gerçekler acıdır herzaman, kaçmamak lâzım...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 05, 2007 7:59

Allahtan kendisi için rahmet ailesi ve sevenleri içinde sabır diliyorumm o bizim yıldızımızdı ve ne yzıkki kaydı çok üzüldümm kendisi gibi bizide ısalak gözle bıraktı olmadı barış hiç yakışmadı :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Hasta » Prş Tem 05, 2007 9:05

Allah rahmet eylesin,acılı ailesine sabırlar dilerim...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 05, 2007 10:06

NuNNi yazdı:Allah rahmet eylesin,acılı ailesine sabırlar dilerim...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ayberk » Prş Tem 05, 2007 10:50

Allah Rahmet Eylesin Çok Seviyordum.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen forum » Prş Tem 05, 2007 16:09

Allah Rahmet Eylesin
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen tugrulbey » Cmt Tem 07, 2007 3:37

cenabi mevlam yatigi makami cenet eylesin
Kullanıcı küçük betizi
tugrulbey
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen MeRaL » Cmt Tem 07, 2007 11:03

toprağı bol,yattığı yer nurla dolsun
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen zorluts » Cmt Tem 07, 2007 22:31

allah rahmet eylesin...mekanını cennet eylesin...(amin)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletiler: 62

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 14 konuk

x