maydonos yazdı:Herseyi anliyorum ama su etkilenme olayini cozemedim.Ben rte yi Kemal Sunalin Salako tiplemesine benzetirim.Aziz Nesin'in Zubuk tiplemesi var birde ona.Cok itici geliyor ayrica.Sesini duydugum anda televizyonu kapatiyorum.Ozelliklede 13 yasindaki cocugu tacizinden sonra ne karizmasi ya
#dervishizir yazdı:ya bunlara islam demesek olmazmı bu adamların yaptığı inandığı islammı ki islam diyerek kendi kendimizi karalıyoruz. cia öğretisini kendimize kaftanmı yapacağız dah. bunlar palyaçoo abicim neden bir inanca bir dümene sokmaya çalışıyoruz. görüp göreceğimiz yeni dünya düzenin kurguladığı sürttürdüğü zevetül kelam birşeyler bu zümreye ve çevresindeki güruha islam diyemeyiz. korkarak bakalımkiyeni dünya düzenin daha ucundan acık yetişmiş adamları var bir de bunların sonraki jenarasyonlarının nasıl olabileceğini varınki siz düşünün yarı tanrı yarı peygamber töbe töbe bu adamda karizma diyorsan var gör ki Osman Paşayı bakayım karizma neymiş pirim. yani öyleyken öylee. Demeyelim abicim tarikat marikat İslam. bunlar adları kullanan başka birşeyler ne allah var ne peygamber ne namaz. sadece kullanıp saklandıkları postlar adlar ne uydukları var ne inandıkları nede kıldıkları yazık oluyor medyanın birilerinin kafamıza sokmaya çalıştığı bu kavramları, tanımlamaları yiyip yutmayalım, sonra yine derler bak sizdede aynı kavramlar var biz kardeşiz dostuz etiz tırnağız vs.
Urumchi yazdı:Erdogan AKP'de tek adamdir , yarin bir baska parti kursa yine AKP'nin bugun alacaga oya cok yakin bir oy alir ...
Artik Basbakan Erdogan markalasmistir. Senerler ,Arinclar hatta Gulen Cemaatini arkasina alan Gul bile onun yaninda hic birseydir omurleri RTE'nin iki dudagi arasindadir ..
Ben Erdogan icin 2. Ataturk diyenleri duydum , halife dediler, hasa simdi peygamber diyorlar .. Kendisi ile tanistim ve ne yalan soyliyeyim etkilendim .Gercekten cok guclu bir etkisi , hatta karizmasi var cevresinde . AKP bir yana o bir yana , onun hic bir politikasini tasvip etmem , uslubunu cok kaba bulurum hatta cok bilgisiz ve avan oldugunu soyleyebilirim bulundugu koltuk anlaminda ama Allah'i var su anda Turkiye'nin en guclu adami. Asker korkuyor , yargi korkuyor , medya zaten uzun zamandir yok !!!!
Bence artik esik degeri gecildi . Tayyip Erdogan markasini nasil yeneriz acikcasi hic bir fikrim yok !!!!
Halk sefalet icinde , sehitler geliyor dort bir yandan , aydinlar ve eski pasalar ergenekon dumeni ile iceri atiliyor .
Ama RTE 'nin oyu hic bir ankette %40'in altina dusmuyor , Davos'ta sovunu yapiyor bir anda oylar %70'e cikiyor .. Bence Erdogan , tam bir sosyolog halki cok ama cok iyi taniyor . Malesef Nihat abim boydan baska ozellikleride var !!!
Kim ne derse desin, bu is Amerika isinide asiyor Amerika kimlere destek verdi , ama bir sey olmadi bence tayyip bey 10 sene degil 20 sene daha goturur bu isi omru yeterse ... Araba raydan cikti. Kendi medyasini kurdu , kendi zenginini olusturdu ... Araplar arasinda populer oldu . Iran ile yakinlasti ... Bu arada dunyaligini yapti ( 2 milyar dolar )
13 yasinda cocuk darp ediyor kimsenin sesi cikmiyor; sehit annelerini tersliyor millet sus pus . Adam aslinda diktatorlugu kurmus. Ben onda , hasa peygamber degilde , Hitler modeli goruyorum ... Islami fasizm ... Evet bence ilimli islam asla RTE ile olmaz o Gul'un projesi ... RTE ile anca Islami fasizm olur ...
Tabi onlarin istedigi bir islam . onlara calmak serbest , sen acim diye baklava calarsan kolun gider .. Onlar ihaleleri alirlar ,
Garip renkli ve desenli turbanlar giyen kadinlar en son model ciplere binerler , bas ortulu isci kizi Emine otobus duraginda
onlarin arabasinin camuru ile islanir !!!!
Nasil bir islam ki Hazreti Peygamber efendimiz vefat ettginde ustunde geriye birkatigi en degerli seyi hirkasiydi . Tayyip bey
ilk 100 zengine girecek .
Urumchi yazdı:Ben Erdogan icin 2. Ataturk diyenleri duydum , halife dediler, hasa simdi peygamber diyorlar .. Kendisi ile tanistim ve ne yalan soyliyeyim etkilendim .Gercekten cok guclu bir etkisi , hatta karizmasi var cevresinde . AKP bir yana o bir yana , onun hic bir politikasini tasvip etmem , uslubunu cok kaba bulurum hatta cok bilgisiz ve avan oldugunu soyleyebilirim bulundugu koltuk anlaminda ama Allah'i var su anda Turkiye'nin en guclu adami. Asker korkuyor , yargi korkuyor , medya zaten uzun zamandir yok !!!!
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk