Başbakan peygamber ilan edildi

Genel & Güncel Konular

İletigönderen maydonos » Cmt Mar 14, 2009 21:03

Herseyi anliyorum ama su etkilenme olayini cozemedim.Ben rte yi Kemal Sunalin Salako tiplemesine benzetirim.Aziz Nesin'in Zubuk tiplemesi var birde ona.Cok itici geliyor ayrica.Sesini duydugum anda televizyonu kapatiyorum.Ozelliklede 13 yasindaki cocugu tacizinden sonra ne karizmasi ya :shock:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen dervishizir » Pzr Mar 15, 2009 1:15

ya bunlara islam demesek olmazmı bu adamların yaptığı inandığı islammı ki islam diyerek kendi kendimizi karalıyoruz. cia öğretisini kendimize kaftanmı yapacağız dah. bunlar palyaçoo abicim neden bir inanca bir dümene sokmaya çalışıyoruz. görüp göreceğimiz yeni dünya düzenin kurguladığı sürttürdüğü zevetül kelam birşeyler bu zümreye ve çevresindeki güruha islam diyemeyiz. korkarak bakalımkiyeni dünya düzenin daha ucundan acık yetişmiş adamları var bir de bunların sonraki jenarasyonlarının nasıl olabileceğini varınki siz düşünün yarı tanrı yarı peygamber töbe töbe bu adamda karizma diyorsan var gör ki Osman Paşayı :) bakayım karizma neymiş pirim. yani öyleyken öylee. Demeyelim abicim tarikat marikat İslam. bunlar adları kullanan başka birşeyler ne allah var ne peygamber ne namaz. sadece kullanıp saklandıkları postlar adlar ne uydukları var ne inandıkları nede kıldıkları yazık oluyor medyanın birilerinin kafamıza sokmaya çalıştığı bu kavramları, tanımlamaları yiyip yutmayalım, sonra yine derler bak sizdede aynı kavramlar var biz kardeşiz dostuz etiz tırnağız vs.
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 15, 2009 1:41

maydonos yazdı:Herseyi anliyorum ama su etkilenme olayini cozemedim.Ben rte yi Kemal Sunalin Salako tiplemesine benzetirim.Aziz Nesin'in Zubuk tiplemesi var birde ona.Cok itici geliyor ayrica.Sesini duydugum anda televizyonu kapatiyorum.Ozelliklede 13 yasindaki cocugu tacizinden sonra ne karizmasi ya :shock:

Stalin , Hitlerde hatta Saddam'da olan karizma ...
Diktator karizmasi ;)
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 15, 2009 1:44

dervishizir yazdı:ya bunlara islam demesek olmazmı bu adamların yaptığı inandığı islammı ki islam diyerek kendi kendimizi karalıyoruz. cia öğretisini kendimize kaftanmı yapacağız dah. bunlar palyaçoo abicim neden bir inanca bir dümene sokmaya çalışıyoruz. görüp göreceğimiz yeni dünya düzenin kurguladığı sürttürdüğü zevetül kelam birşeyler bu zümreye ve çevresindeki güruha islam diyemeyiz. korkarak bakalımkiyeni dünya düzenin daha ucundan acık yetişmiş adamları var bir de bunların sonraki jenarasyonlarının nasıl olabileceğini varınki siz düşünün yarı tanrı yarı peygamber töbe töbe bu adamda karizma diyorsan var gör ki Osman Paşayı :) bakayım karizma neymiş pirim. yani öyleyken öylee. Demeyelim abicim tarikat marikat İslam. bunlar adları kullanan başka birşeyler ne allah var ne peygamber ne namaz. sadece kullanıp saklandıkları postlar adlar ne uydukları var ne inandıkları nede kıldıkları yazık oluyor medyanın birilerinin kafamıza sokmaya çalıştığı bu kavramları, tanımlamaları yiyip yutmayalım, sonra yine derler bak sizdede aynı kavramlar var biz kardeşiz dostuz etiz tırnağız vs.
#

Osman Pasa'yi bende cok seviyorum ama keske MHP veya CHP'ye katilsaydi ..
Inaniyorum %5 oy katardi ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen İrade-i Milliye » Pzr Mar 15, 2009 1:51

Urumchi yazdı:Erdogan AKP'de tek adamdir , yarin bir baska parti kursa yine AKP'nin bugun alacaga oya cok yakin bir oy alir ...
Artik Basbakan Erdogan markalasmistir. Senerler ,Arinclar hatta Gulen Cemaatini arkasina alan Gul bile onun yaninda hic birseydir omurleri RTE'nin iki dudagi arasindadir ..

Ben Erdogan icin 2. Ataturk diyenleri duydum , halife dediler, hasa simdi peygamber diyorlar .. Kendisi ile tanistim ve ne yalan soyliyeyim etkilendim .Gercekten cok guclu bir etkisi , hatta karizmasi var cevresinde . AKP bir yana o bir yana , onun hic bir politikasini tasvip etmem , uslubunu cok kaba bulurum hatta cok bilgisiz ve avan oldugunu soyleyebilirim bulundugu koltuk anlaminda ama Allah'i var su anda Turkiye'nin en guclu adami. Asker korkuyor , yargi korkuyor , medya zaten uzun zamandir yok !!!!

Bence artik esik degeri gecildi . Tayyip Erdogan markasini nasil yeneriz acikcasi hic bir fikrim yok !!!!
Halk sefalet icinde , sehitler geliyor dort bir yandan , aydinlar ve eski pasalar ergenekon dumeni ile iceri atiliyor .
Ama RTE 'nin oyu hic bir ankette %40'in altina dusmuyor , Davos'ta sovunu yapiyor bir anda oylar %70'e cikiyor .. Bence Erdogan , tam bir sosyolog halki cok ama cok iyi taniyor . Malesef Nihat abim boydan baska ozellikleride var !!!

Kim ne derse desin, bu is Amerika isinide asiyor Amerika kimlere destek verdi , ama bir sey olmadi bence tayyip bey 10 sene degil 20 sene daha goturur bu isi omru yeterse ... Araba raydan cikti. Kendi medyasini kurdu , kendi zenginini olusturdu ... Araplar arasinda populer oldu . Iran ile yakinlasti ... Bu arada dunyaligini yapti ( 2 milyar dolar :( )

13 yasinda cocuk darp ediyor kimsenin sesi cikmiyor; sehit annelerini tersliyor millet sus pus . Adam aslinda diktatorlugu kurmus. Ben onda , hasa peygamber degilde , Hitler modeli goruyorum ... Islami fasizm ... Evet bence ilimli islam asla RTE ile olmaz o Gul'un projesi ... RTE ile anca Islami fasizm olur ...

Tabi onlarin istedigi bir islam . onlara calmak serbest , sen acim diye baklava calarsan kolun gider .. Onlar ihaleleri alirlar ,
Garip renkli ve desenli turbanlar giyen kadinlar en son model ciplere binerler , bas ortulu isci kizi Emine otobus duraginda
onlarin arabasinin camuru ile islanir !!!!

Nasil bir islam ki Hazreti Peygamber efendimiz vefat ettginde ustunde geriye birkatigi en degerli seyi hirkasiydi . Tayyip bey
ilk 100 zengine girecek . :)

İlk yüz zengine belki dünyada girebilir, ama liderler arasında en zengin 8. başbakan.
http://ulusalkanal.com.tr/index.php?opt ... d=99999999
Kullanıcı küçük betizi
İrade-i Milliye
Üye
Üye

İletiler: 85

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 15, 2009 2:04

Başbakana her gün yeni bir ünvan yakıştırılıyor. Yakında kendisi için mehdi denilirse kimse şaşırmasın. Pabucumun mehdisi.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen maydonos » Pzr Mar 15, 2009 4:34

Urumcihi bu olsa olsa onlarin cakma hali.Ne karizmasi, nasil etkiliyor anlamadim.Bir zamanlarda Ciller'le tokalasan erkekler ne oluyor ise etki alanina giriyorlardi.Bence zeki olmayan insanlar ancak etkilenir.Yada bu bir kultur sorunu olabilir.Biat kulturu ile yetisti ise insanlar etkilenebilirler bu cakma lider bozuntusundan.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen PearL-GraiN » Pzr Mar 15, 2009 17:12

haşa peygambermiş, peygamberlik kim Erdoğan kim

başka ünvanmı kalmadı
Kullanıcı küçük betizi
PearL-GraiN
Üye
Üye

İletiler: 174

İletigönderen yahac » Pzr Mar 15, 2009 18:30

Bunlarin Allah'tan korkulari yok!

AKP'nin maskesi dustu... :evil:
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletiler: 154

Re: Başbakan peygamber ilan edildi

İletigönderen Başkomutan » Çrş Şub 03, 2010 17:02

Erdoğan'ın sinirlerini zıplatan söz

Meclis'te tartışmalar büyüyor. MHP'li Durmuş'un sözleri kavga çıkardı. Erdoğan, kürsüden resmen kükredi!

MHP Milletvekili Osman Durmuş'un, Başbakan Erdoğan'a yönelik sözleri Meclis'te yumruklaşmaya neden oldu. Durmuş, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi İsmail Hakkı Eser'in "Erdoğan ikinci peygamberdir" sözlerini söylediğini iddia etmesi üzerine kavga çıktı. Erdoğan'ı asıl sinirlendiren şey ise Durmuş'un, Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başörtüsüyle ilgili üstü kapalı sözleri oldu.

İşte Meclis'te yaşanan o söz düellosu;

MHP Milletvekili Osman Durmuş: İnternet sitesine girerseniz il başkanınız, eski il başkanınız şu anda il genel meclisi üyeniz, İsmail Hakkı Eser'in 14 Kasım 2008'de yaptığı konuşmada Başbakana bağlılığını belirttikten sonra "bizim için adeta ikinci peygamberdir" sözünü kullanmıştır.

Bunun sesli kayıtları da var. Ben isterdim ki peygamber gibi anılmak bir
hakaret olarak düşünülmemeli, millette müslümanlara ben peygamber değildim demesini beklekdik.

"DIŞARIDA BAŞÖRTÜLÜ
BURADA AÇIK"

Sayın Grup Başkanvekiliniz Antalya Milletvekiliniz Nesrin Hanımefendi'nin kendi gönlüyle Meclis'te başı açık oturmasını kınarken, şurada oturanların bir çoğunun bir çok hanımefendinin dışarıda başı kapalı burada başı açıkken yalanı siz konuşuyorsunuz. Tek tek fotoğraflandırır gösteririm. İstismara gelince varsınız, iftiraya gelince varsınız dışarıda başınızı örtersiniz burada açarsınız başkasının iffetinden bahsedersiniz. Ayıptır size ayıptır, utanın utanın.

"SİZ KANUN KAÇAĞISINIZ"

Sayın Milletvekili alemi sersem sadece kendinizi akıllı görmeyin. YÖK Kanunu'nun EK 10 maddesinin değiştirilmesi için şeref ve namus kabul eden imzayı MHP Grup Başkanvekilleriyle birlikte attınız mı atmadınız mı? Neden çıkarmadınız YÖK ile ilgili kanunu? Siz korkaksınız, siz kaçaksınız, siz kanun kaçağısınız, Anayasa kaçağısınız. Biz hak bildiğimiz, doğru bildiğimiz yola tek başına da kalsak mücadaleden kalmayız. Ne uluslararası sermayeye arkamızı dayarız. Ne de kız kardeşimin, bacımın eşimin başörtüsünün örtüsünü başkasına tartıştırırız.

internethaber

Resim

TBMM'de gensoru görüşmeleri sırasında kürsüye gelen MHP Milletvekili Osman Durmuş, Erdoğan'a yönelik söylendiği iddia edilen "peygamber yakıştırmasını" söyleyince kıyamet koptu.

Resim

Durmuş'un bu sözleriyle ilgili kürsüye gelen Erdoğan, Durmuş'un başörtüsüyle ilgili sözlerini Emine Erdoğan'a yönelik olduğunu söyleyerek sert tepki gösterdi.

Resim

Her iki tarafın sözlü sataşmaları kısa sürede kavgaya dönüştü. AK Partili ve MHP'li vekiller Genel Kurul Salonu'nda kavga etti.

Resim

Meclis TV yayını keserken, vekillerin yumruk yumruğa kavga ettiği belirtildi. İşte o kareler;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen yigitler » Çrş Şub 03, 2010 20:57

Tayyip'i peygamber ilan etmekle sadece kandilerini kandiriyorlar ve bizimle dalga geciyorlar. Yeter artik, komik duruma dustunuz! :evil:
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Re: karizma ve kerizma

İletigönderen gerçeği arayan » Çrş Şub 03, 2010 22:40

Urumchi yazdı:Ben Erdogan icin 2. Ataturk diyenleri duydum , halife dediler, hasa simdi peygamber diyorlar .. Kendisi ile tanistim ve ne yalan soyliyeyim etkilendim .Gercekten cok guclu bir etkisi , hatta karizmasi var cevresinde . AKP bir yana o bir yana , onun hic bir politikasini tasvip etmem , uslubunu cok kaba bulurum hatta cok bilgisiz ve avan oldugunu soyleyebilirim bulundugu koltuk anlaminda ama Allah'i var su anda Turkiye'nin en guclu adami. Asker korkuyor , yargi korkuyor , medya zaten uzun zamandir yok !!!!

Muhakkak vardır kendince bir karizması ki parti başkanı olmuş o kadar insanın oyunu almış. Ama kimlere karizmatik? Adnan hocaları, cübbeli Ahmetleri ve Fetoşları da çok karizmatik bulanlar var ki binlerce müritleri, uğurlarında kul köle olanlar var. Keriz olan bunları karizmatik buluyor. Unutmayın şeyh uçmaz müriti uçurur. O açıdan, bu tür sahtekarlara kerizmatik demek bence daha doğrudur.
Kullanıcı küçük betizi
gerçeği arayan
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen antalyalim » Çrş Şub 03, 2010 23:28

Ben dün bu kavgalari izlerken aslinda biraz sasirdim; neden AKPliler kendi Milletvekillerinin söyledigi bu lafi sanki Osman Durmus söylemis gibi sinirlendiler ortaligi bir anda karistirdilar diye.
Sonuncta "tayyip peygamberdir" diye zirvalari daha önce Osman Durmus bunlara söylemis ve o kadar sinirlenmemisler.(Oturumdan önce)
Ancak bunlari bir anda bu kadar sinirlendiren ne oldu?
Tekme tokat saldirmalari neyin üzerini kapatmak icindi?

Evet, bu sabah uyandigimda tüm bunlari tekrar gözden gecirirken Ray Odierno’nun bugün Ankara'ya gelecegini okudum.
Hani bizim mehmetlerimizin basina Kuzey Irak'ta cuval geciren ve onlari suikast yapmakla suclayan ABDnin rambosu binlerce Irak'linin katili Amerikalı General Ray Odierno.
Ortalarda darbe plani yok, suikast yok, kimse kimsenin tavugunu kovalamamis, eee bizim dolandirici yalanci iftiracilara da bir sebep gerekiyor ki; ortalik karissin, kimse bu generalin Türkiye'ye geldigini duymasin ve Irak-Türkiye-Amerika ücgeninde yeni planlarin yapilmasina karsi bir hareketlenme olmasin....
Not:Ilker Pasa da yanlarinda olacakti....
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen dervishizir » Prş Şub 04, 2010 3:25

Mâide(*) Sûresinin 41 . Ayetinde
Ey Peygamber! Kalpten inanmadıkları halde ağızlarıyla “İnandık” diyenler (münafıklar) ile Yahudilerden küfürde yarışanlar seni üzmesin. Onlar, (Yahudiler) yalan uydurmak için (seni) dinlerler14, sana gelmeyen bir topluluk hesabına dinlerler. Kelimelerin (ifade içindeki) yerlerini bildikten sonra yerlerini değiştirir ve şöyle derler: “Eğer size şu hüküm verilirse onu tutun. O verilmezse sakının.” Allah kimin azaba uğramasını istemişse artık sen onun için asla Allah’a karşı hiçbir şey yapamazsın. Onlar, Allah’ın kalplerini temizlemeyi istemediği kimselerdir.15 Onlara dünyada bir rüsvaylık, ahirette ise yine onlara büyük bir azap vardır.

Tevbe(*) Sûresinin 64 . Ayetinde
Münafıklar, kalplerinde olan şeyleri, yüzlerine karşı açıkça haber verecek bir sûrenin üzerlerine indirilmesinden çekinirler. De ki: “Siz alay ede durun! Allah, çekindiğiniz o şeyi ortaya çıkaracaktır.”

Tevbe(*) Sûresinin 67 . Ayetinde
Münafık erkekler ve münafık kadınlar birbirlerindendir (birbirlerinin benzeridir). Kötülüğü emredip, iyiliği yasaklarlar, ellerini de sıkı tutarlar. Onlar Allah’ı unuttular; Allah da onları unuttu. Şüphesiz münafıklar, fasıkların ta kendileridir.

Ahzâb(*) Sûresinin 1 . Ayetinde
Ey Peygamber! Allah’a karşı gelmekten sakın. Kâfirlere ve münafıklara itaat etme. Şüphesiz Allah hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.

Ahzâb(*) Sûresinin 48 . Ayetinde
Kâfirlere ve münafıklara itaat etme! Onların eziyetlerine aldırma ve Allah’a tevekkül et. Vekil olarak Allah yeter.

Haşr(*) Sûresinin 16 . Ayetinde
Münafıkların durumu ise tıpkı şeytanın durumu gibidir. Çünkü şeytan insana, “İnkar et” der; insan inkar edince de, “Şüphesiz ben senden uzağım. Çünkü ben âlemlerin Rabbi olan Allah’tan korkarım” der.

Münâfikûn(*) Sûresinin 1 . Ayetinde
(Ey Muhammed!) Münafıklar sana geldiklerinde, “Senin, elbette Allah’ın peygamberi olduğuna şahitlik ederiz” derler. Allah senin, elbette kendisinin peygamberi olduğunu biliyor. (Fakat) Allah o münafıkların hiç şüphesiz yalancılar olduklarına elbette şahitlik eder.

Münâfikûn(*) Sûresinin 7 . Ayetinde
Onlar, “Allah Resûlü’nün yanında bulunanlara (muhacirlere) bir şey vermeyin ki dağılıp gitsinler” diyenlerdir. Halbuki göklerin ve yerin hazineleri Allah’ındır. Fakat münafıklar (bunu) anlamazlar.
Münâfikûn(*) Sûresinin 8 . Ayetinde
Onlar, “Andolsun, eğer Medine’ye dönersek, üstün olan, zayıf olanı oradan mutlaka çıkaracaktır” diyorlardı. Halbuki asıl üstünlük, ancak Allah’ın, Peygamberinin ve mü’minlerindir. Fakat münafıklar (bunu) bilmezler.1

Tahrîm(*) Sûresinin 9 . Ayetinde
Ey Peygamber! Kafirlere ve münafıklara karşı cihad et, onlara karşı sert davran. Onların varacağı yer cehennemdir. Ne kötü varılacak yerdir orası!

Evet okuduklarımızdan tarif edilenler ve yapılması gerekenleri kısaca açıkladık yoruma gerek yok. Her kimki fbu hükümete ıslah etmesi için şükür ederse onun dileği kabul olmas herkim ki hala vatan Bayrak Memleket görevi yapıyorum diyerek görev görevdi diyerek kendini teskin eder ise onunda yeri bu yukarda ki ayetlerdekiler ile aynı yerdir. Birileri hala görevdeyiz dayanıyoruz sessiz kalıyoruz filan diyorsada ya ceketleri sırtından çıkarıp resti çekecek yada susup oturuyorsa bilinecekki bunlarla iş birlikçidir. Bak ses çıkarmadılar çıkarmadılar bunlara hadlerini horoz dövüşü gibi tantanayla sürdürüp göz boyadılar: ulan siz bu memleketle nasıl oynarsınız deli sürüsü pisikopatlar hapçılar diyerek üstlerine gitmediler bunun adınada demokratik hak diye kendilerini tatmin edip milletlerini yannız bıraktılarsa şimdi meclis salonlarında mahkeme kapılarında böyle sille tokat girişirler. Bekleyin bekleyin millet her bir şeyi görüyor. bunlara karizma etkileyici diyenler evet münafıkların yüzleri şirin sözleri halleri hareketleri bir hoş görünür amma şeytanla aynı kapıya çıkan yolda yürüyenlerin yakınından bile geçmek adamı sakatlar mazallah.
Herkez idarecilikten kendini tatmin etmekten vaz geçmelidir; Her kezin tavrı belli olmalıdır herkezle iyiyim demek dansözlüğün ta kendisidir, nerede varsa oraya kayarım demektir, kendimizi üzmeyelim yerimizi tavrımızı açık belli edelim her halükarda susulsada idare edilsede münafık her şekilde coşar kabarır üstüne gelir seni yakalayamazsa sevdiğine ailene onuna bununa bulaşır, MHP de sanırım bizim Güncel meydandan gapı veemiş ama geç kapı vermiş :) tavsiye bir an önce meclisi ka.... bula.... dır. yoksa o gün geldiğinde bizde sizdendik idare ttik tartıştık demek zor olacaktır sonucunda dinleyen bulamayacaklardır. biz şimdi uzakız onlar yakın, yakınlarındayken o işi halletsinler söz vallahi neden yaptın diye sormayacağız. CHP de tabi ... aynısı onun içinde geçerli zaten fazla beklerlerse bu adamlar hepsini susturup şamar oğlanına çevirecek birde yenii çıkan silah yönetmelikleri amereikalıların serbes sınırdan geçişi istedikleri mühimmatı kontrol etmeden getirebilmeleri güney doğuda nekadar kalacaklarının belli olmaması. bütün bunlara baktığında her kurum ve merci kendi ayağıyla kendini kelepçelemekte ve az ilersinde o hizmet ediyoruz diyenlerinkelleleri tehlikede görünmekte bizden söylemesi.
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletigönderen dervishizir » Prş Şub 04, 2010 3:35

Bu kafayıyemiş ne uyuşturucu kullandığı beli olmayan güruhu acil birileri durdursun bu neyin demokrasisi ne yargısına karşmaması adamlar çekiyor meclis başkan vekilinin odasına girip haytalanıyor pervasızca acaba neden bu kadr rahatlar en baba adam olsa bu kadar serbest davranamaz olmaz gözbebeklerine bakıyorsun kocaman surat ifadesi yok beton derler ortamlarında ruh olmuş sabit kendi kendine davranan bir acayip zümre ve birileri çıkmış demokrasiden bahsediyor oha yani yuh hössttt bak bu gün Çuvalcı şerefsiz de geldi babalar gibi askeride poliside ayakta malum hükümet bürokratların halide belli yazılkar olsun hala görevden de hizmettende dem vuranlara. İçine tüküreyim ince planların içine tüküreyim böyle adaletin böyle demokrasinin milleti keriz yerine koydurunca milletinden saklayıp susuncamı adam olunuyor bu memlekette milletin anasını ağlatınız hepiniz ittirin gidin artık ne muhalefet ne hükümet ne bürokrat ne bilmemne yuh olosun şehidin kanı zehriniz olsun, emekçinin açlığı sefaleti memleketin acıları odununuz olsun. sonunuz bu miletin elinden olsun.
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x