Mustafa Recep yazdı:Sinan Meydan'ın yazısı ODATV'de de çıkmış:
ancak Yalçın Küçük'ü sansürlemişler ...
http://www.guncelmeydan.com/pano/yenicag-in-ayibi-oda-tv-nin-kirpintisi-t26193.html#p140331
Mustafa Recep yazdı:Sinan Meydan'ın yazısı ODATV'de de çıkmış:
ancak Yalçın Küçük'ü sansürlemişler ...
eskibirdost yazdı:Not-2: TDK sözlüğüne göre; Ulan:Öfke ve nefret anlatan bir seslenme sözü.
Türk-Kan eskibirdost'a yazdı:Sen kimsin ULAN!!!
Seni adam sanıp sitede yazmana izin vermişiz, sen git baban gelsin buraya.
Not- Yazımı forum kurallarını okuduktan sonra kısalttım ve eskibirdost'a hakaret niteliğinde hiç bir unsur bulunmamaktadır.
eskibirdost yazdı:odatv.com Yalçın Küçük'ün ismini listeden çıkardı diye eleştiriyorsunuz, ama bir önceki cevabım sansürlendi burada. Ve hakaret içermeyen gerçekleri bir kez daha yazıyorum sayın Türk-kan lütfen bunu sansürlemeyin.
Çok sayın Sinan Meydan Beyefendi henüz üç yaşındayken, Yalçın Küçük Türkiye üzerine Tezler I isimli kitabını 1978 yılında yazdı. Sinan Bey ilkokul sıralarındayken, Yalçın Küçük Aydın Üzerine Tezler kitabını yazıyordu. Sinan Bey 1996 da İÜ Tarih bölümü 3. sınıf öğrencisiyken bundan tam 30 (otuz) yıl önce, Sinan Bey piyasada yokken, 1966'da Yalçın Küçük ODTÜ'de tarih dersleri veriyordu. Yalçın Küçük'ün yazdığı kitap sayısı; bu gün 35 yaşında olan (1975 doğumlu) Sinan Bey'in, yaşını ikiye katlar.
Ey !!! Sinan Meydan, Yalçın Küçük'ü eleştirmek senin haddine mi düşmüş. Bence kabahat sana olduğundan fazla değer verme yanlışına düşenlerde.
Bu yukarıdaki cümlelerimde hiçbir hakaret unsuru yoktur sayın Türk-kan sadece gerçek bilgiler vardır.
- Offtopic :
- TDK sözlüğünden alınmıştır.
(birini) adam sanmak:
karşısındakine olduğundan fazla değer verme yanlışına düşmek.
ulan:
ünlem, kaba konuşmada
1 . Ey:
"Ulan, bizim sokak çocukları ne insan şeyler be!"- M. Ş. Esendal.
2 . Öfke ve nefret anlatan bir seslenme sözü:
"Uşaktım ulan ne olacak, dediği zaman kimse sesini çıkarmazdı."- S. F. Abasıyanık.
Mustafa Recep yazdı:ODATV'nin direkt uyguladığı bir sansür söz konusu değildir,
Sinan Meydan'ın kendi kararıdır.
Ben zaten Yalçın Hoca'nın yer almasına karşıydım. Sinan Bey'in kendince haklı nedenleri var yakında çıkacak bir çalışmasında ayrıntısıyla yer alacak sanırım. Tezleri tartışılmasını her zaman için olumlu bulmuşumdur...
Mustafa Recep yazdı:ODATV'nin direkt uyguladığı bir sansür söz konusu değildir,
Sinan Meydan'ın kendi kararıdır.
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk