gönderen Demo-X-Race-Y » Prş Eki 15, 2009 0:05
Paylaşım için çok teşekkürler,
Benim gibi çay hususuna da takılan oldu mu? Osman Paşaya bilerek bir iki dakika geç verdiler çayı ama çayı içtikten sonra hepsi bir değişti, sanki duygular ön plana çıkıverdi, akıllı sözler ve o zamana kadar korunan satranç kontrolü yitirildi gibi oldu, neden?
Adamın üzerine biri dini yönden, biri milliyetçi yönden biri de sözümona medeni yönden saldırtmak için getirilmiş gibiydi. Giyimlerden öte oyunculuk tepeydi. Özellikle o başıbohçalı. Yapmayacağı şirretlik yok gibi. Osman Paşa neyse bu programa iyi hazırlanmış hakikaten. Asimetrik taktikler de tavan yaptı. Birisi Çanakkale ile ilgili bilimsel bir gerçeği alakasız bilgilerle işte kendi hedef kitlesinin ayırdına varmayacağını düşündü besbelli, boğmaya çalıştı. Birisi zaten ne literatür okuduğu hep belli, bir kelimenin iki anlama geleceğini anlatamazsınız, çoğunlukla Allah için kullanılan şirk koşmak ki esas anlamı eş koşmaktır, Atatürk için doğru şekilde kullanıldığında bunu Allah'sızlıkla bir tuttu. Birisi de ister istemez herhalde misyonunu korumak için Atatürk'ü savunayım derken yine milli ayrımı ön plana almaya çalıştı ama Osman Paşa oralı olmayınca, o da onun altında kalıp reklamdan sonra programın sunucusu Yiğit bulut, Tüm Dediklerimi Unut'tan özür diledi.
Üzülüyorum üzülüyorum da şuna üzülüyorum; eğer halkımız hakkaten burdaki taraflı ve yalan propagandayı göremiyorsa, başıbohçalının gülerken de yüzünü gizleyip, Tüsiad meselesinde, kendini hep paşanın karşısında mağdur gösterme girişimlerini yiyorsa, ki yememesi lazım, Kürt vatandaşın haklı sebeplerle de olsa Doğu ve Güneydoğu'nun kalkınamamasının çözümünü bilakis o sorunu yaratan GAP'ı engelleyen kişilere hizmet etmekle olacağını ve bu saçma bölünmecilik propagandasını yiyorsa, Atatürkçü geçinen sözümona ekonomiden anlayan kişinin "yerli malı kullanmalı ve üretmeli" demenin ülkeyi kurtarmayacağına bilakis yabancı sermayeyi ve buradaki savunucularını kaçırıp geleceği daha çıkmaza sokacağına olan blöfünü de yiyorsa ben o halka da acırdım o halktan olduğuma da. AMA; böyle olduğuna tüm kalbimle inanmıyorum ve inanmamak için akılsal sebeplerim de var. Bir kere zaten öyle olsa, hiç böyle Ergenekon, TSK'ya medya darbesi, halka yapılan müthiş büyük bütçeli psikolojik operasyonlara gerek yoktu. Bir kere bunu görürsek, yani bu kıyımı yapacak insanların kar görmezlerse kıllarını kıpırdatmayacağını görürsek, halkımızın da bu programlardan yine alması gerekeni, Osman Pamukoğlu ve partisinin ne kadar emin adımlarla geldiğini ve herkesin bunun böyle olması gerektiği konusunda hemfikir olmasını, oy kullanmasını, bilinçlendirme yapmasını ve gerektiği için oy sandıklarını HER TÜRLÜ fırıldağa karşı korumasını bu tezgah programdan da alacaktır. Ama halkın tabi biraz kafası karışacaktır. O zaman okusun. Allah'ı için okusun. Olmadı araştırsın, gerçeğin peşine düşsün. Bir Türk olarak ve bunu söylemekten Mutlu bir Türk olarak güvenim tamdır.
Paylaşım için teşekkürler
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk