Basın Toplantısı: Karl Heinz Feldkamp

Futbol ile ilgili hersey burada.

Basın Toplantısı: Karl Heinz Feldkamp

İletigönderen MeRaL » Prş Eyl 20, 2007 10:34

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın akşam oynanacak FC Sion - Galatasaray maçı öncesi karşılaşmanın yapılacağı Stad de Geneve'de bir basın toplantısı düzenledi.

FC Sion karşısında favori olarak gösterilmelerini değerlendiren Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, "Favori olarak gösteriliyorsak, bunu yarın sahada kanıtlamalıyız. Bunun bir rövanşı da var, İstanbul'a geldiklerinde biz de onları favori gösteririz. Böylece 1-1'lik bir favori gösterme durumu olur. Avrupa kupasında mücadele etmek yalnızca sportif değil, ekonomik kazanç da sağlar. Benim tercihim Avrupa kupası maçlarını televizyondan izlemek değil, sahada oynamaktır'' dedi.

''FC Sion maç öncesinde 6-0 kazanmak sizi rahatsız ediyor mu?'' biçimindeki bir soru üzerine Feldkamp, ''Eğer 2-0 yitirseydik, bu beni rahatsız ederdi. O maçta 6'nın üstünde 8 gol atsaydık, aynı düşüncede olurduk''diye konuştu.

Feldkamp ayrıca şu sözleri dile getirdi: "Okan Buruk, dünkü antrenmanda sakatlandı. Ancak onun dışında çok iyi durumda olduğunu düşündüğüm 20 oyuncum var. Yarınki maçtan 3 gün sonra bir lig maçı var. Bunu göz önünde bulunduracağım, kimi oyuncuları dinlendirme yoluna gidebilirim. Şu aşamada yeni oyuncu alamayız, ama mevcut oyuncularımız da gidemez. Hasan gibi, Ümit gibi oyuncuların gitmek istediklerini yazıyorsunuz, bunun mümkün olmadığını söylüyorum. Ocak ayına kadar kimse gidemez. Ben bile memnun olmayıp, gitmek istesem gidemem. Yönetim Kurulumuz ile transfer konusunda görüşme yapmıyoruz. Önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili açıklamalar olursa bana söyleyin. Şu an elimde olan futbolcularla yeni transfer dönemine dek yapılabileceğin en iyisini yapmak istiyorum. İsviçre futboluyla ilgili görüşlerimi yarın maçtan sonra bildireceğim. İsviçre futboluna geçmişte hep ilgim oldu, birçok görüşmeler yapmama karşın İsviçre'de çalışmadım. İsviçre eskiden, belki birçok kişinin kariyerinin sonunda düşündüğü bir ülkeydi ama artık bu düzeyi aştı".
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x